KCP ile yeniden imzalayarak şampiyon olan kadroyu çok bozmamak daha garanti gözüküyor. Açıkçası ben bu konuda baya kararsızım.
Bogdanovic, takım sıkıştığı anlarda sorumluluk alıp bizi kurtarabilir. Kritik anlarda hiç tedirgin olmuyor aşırı özgüvenli adam. Şutu güvenilir, potaya rahatlıkla drive edebiliyor, pasörlüğü de hiç fena değil. Savunması da berbat değil. Lebron yanına cuk diye oturacak birisi.
KCP ise yıllardan beri bizimle beraber. Takıma da alışmış durumda ve savunması Bogdanovicden daha iyi. Eskisi kadar istikrarsız da değildi bu sene daha güvenilir olduğunu kanıtladı.
Ama Bogdanovicin de yetenekleri KCP'den net olarak daha üstün. Herhalde ben Bogdanovic'i tercih ederdim. Yetenek seviyesini arttırmak, topla oynayabilen oyuncu sayısını arttırmak günümüzde daha değerli gözüküyor.
Savunmayı, efor sayesinde belirli bir seviyeye getirip halledebiliriz. Ama hücumu yetenekli oyuncu olmadan çözmek olanaksız. Davis ve Lebron'a yardımcı olacak oyuncu sayısını ne kadar arttırabilirsek mutlu sona ulaşma ihtimalimiz de o kadar artmış olur.