Wizards ayton ı ne yapsın derken paul ile takaslamışlar. Tamam kontratı fecaat tamam kariyeri düşüşte ama Beal e şundan daha iyi teklif verecek bir takım yok mu ? Şu takası Lakers yapsa kopacak kıyameti düşünemiyorum bile.
Bir de Beal in menajeri suns ın ceo sunun oğlu falan saçma sapan işler. Bakalım Ayton ı hangi değerli parçalar karşılığında takas edecekler
Beal'a daha fazlasını almak değil de, Beal'ın takası veto hakkı olduğu için o ben sadece Suns'a gideceğim dediğinde Wizards onun kontratından kurtulmak için anca bu takası bulabildi gibi bir durum oldu. Sanırım 24 ve 26 draft hakları için swap aldı ama Wizards. Yine fecaat değil. Durant ve Beal'ın yaşını ve cap durumlarını hesaba katınca.
Kuzma, opsiyonunu kullanmak istemiyormuş. İsmi bizim ile anılıyor, potansiyel adaylardan biriyiz.
Kuzma S&T ile almayız, o da MLE'a gelmez. Sanmıyorum gerçekçi bir senaryo olduğunu. Ha ister miyim, Hachimura 23 playoff'larında Kuzma'nın çaylak sezonundan beri görmediğimiz katkıyı verdi takıma o yüzden pek ihtiyacımız da yok. Pek makul bir anlaşma da göremiyorum. Ama neden olmasın