Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357191 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #1450 : 19 Haziran 2023, 00:36 »
Neden herkes bu kadar yüksek ihtimal görüyor?

Temenni benimki.

Paul niye bize gelsin?

Niye gelmesin?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1451 : 19 Haziran 2023, 09:23 »
Paul niye bize gelsin?

Eğer takaslanmazsa Clippers'a

1-Los Angeles'ta yaşıyor ve Clippers ile kötü ayrıldı.

2-LeBron ile kankalar

3-Lakers Batı'nın en iddialı 3-4 takımından biri ve PG ihtiyacı var.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1452 : 19 Haziran 2023, 10:01 »
Wizards ayton ı ne yapsın derken paul ile takaslamışlar. Tamam kontratı fecaat tamam kariyeri düşüşte ama Beal e şundan daha iyi teklif verecek bir takım yok mu ? Şu takası Lakers yapsa kopacak kıyameti düşünemiyorum bile.

Bir de Beal in menajeri suns ın ceo sunun oğlu falan saçma sapan işler. Bakalım Ayton ı hangi değerli parçalar karşılığında takas edecekler

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1453 : 19 Haziran 2023, 12:01 »
Kuzma, opsiyonunu kullanmak istemiyormuş. İsmi bizim ile anılıyor, potansiyel adaylardan biriyiz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1454 : 19 Haziran 2023, 12:16 »
Wizards ayton ı ne yapsın derken paul ile takaslamışlar. Tamam kontratı fecaat tamam kariyeri düşüşte ama Beal e şundan daha iyi teklif verecek bir takım yok mu ? Şu takası Lakers yapsa kopacak kıyameti düşünemiyorum bile.

Bir de Beal in menajeri suns ın ceo sunun oğlu falan saçma sapan işler. Bakalım Ayton ı hangi değerli parçalar karşılığında takas edecekler

Beal'a daha fazlasını almak değil de, Beal'ın takası veto hakkı olduğu için o ben sadece Suns'a gideceğim dediğinde Wizards onun kontratından kurtulmak için anca bu takası bulabildi gibi bir durum oldu. Sanırım 24 ve 26 draft hakları için swap aldı ama Wizards. Yine fecaat değil. Durant ve Beal'ın yaşını ve cap durumlarını hesaba katınca.

Kuzma, opsiyonunu kullanmak istemiyormuş. İsmi bizim ile anılıyor, potansiyel adaylardan biriyiz.

Kuzma S&T ile almayız, o da MLE'a gelmez. Sanmıyorum gerçekçi bir senaryo olduğunu. Ha ister miyim, Hachimura 23 playoff'larında Kuzma'nın çaylak sezonundan beri görmediğimiz katkıyı verdi takıma o yüzden pek ihtiyacımız da yok. Pek makul bir anlaşma da göremiyorum. Ama neden olmasın :D

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1455 : 19 Haziran 2023, 12:58 »
Az önce gördüm Clippers ile anlaşmaya yakın denilmiş

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1456 : 19 Haziran 2023, 14:14 »
Lig yönetiminin bu aile içi takas saçmalığına bir uyarı için soruşturma açması gerekli. Beal geçen sene bitiriciliğini kaybetmiş gibi görülse de bir tane 1. tur hakkı olmadan dahi bu takasın gerçekleşmesi şaka gibi. İyice ligi spordan çıkarıp bir eğlence sektörü haline getirdiler. İki adet takımın yönetimini ele geçirip biri ile tanklarsın diğeri ile de contenderlığa oynarsın. Bunu özendirmemeleri lazımdı.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1457 : 19 Haziran 2023, 16:20 »
Beal sadece lakers a giderim diyecek beal in menajeri palinka nın kardeşi falan olacak ve şu takas gerçekleşecek. Lig genelinde kopacak kıyameti düşünemiyorum bile

Suns Ayton ı vermek için diretti ama wizards ayton ı değil de paul u istedi masalı da saçmalık. Ayton a ilgi gösterecek takımlar illa olurdu ki önümüzdeki günlerde Suns ın Ayton ı hangi paraçalara döndüreceğini hep beraber görürürüz

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *