Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357446 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #850 : 15 Aralık 2020, 18:08 »
Gerçek değil bu ya, birinin yaptığı espri sadece.. 

You know what

Dedikodunun yakışanından korkacaksın..
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #851 : 15 Aralık 2020, 21:25 »

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #852 : 15 Aralık 2020, 21:25 »
Giannis supermax kontratı yapıştırmış.Kendi kariyerine yazık etti. Biz de iyiki Davis ile imzaladık.Çok bahsedilen 2021 yazı içinde adam akıllı oyuncu kalmadı neredeyse.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #853 : 15 Aralık 2020, 21:26 »
Bu arada LeBron ve AD'nin kontratlarının da doğru bir yatırım olduğunu görmüş olduk.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #854 : 15 Aralık 2020, 21:27 »
Oooooo.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1338912082578853888

Özlemişiz böyle yıldızları valla. Biraz da oyununa çok yönlülük katsa keşke :D

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #855 : 15 Aralık 2020, 21:30 »
oldschool bir nbasever olarak nihayet gerçek bir "loyalty" görebildiğime çok sevindim.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #856 : 15 Aralık 2020, 21:36 »
Lakers açısından çok iyi oldu. Giannis in miami yada Dallas yapması önümüzdeki yıllarda bu takımları  net favori haline getirirdi

Bakalım Pat Riley şimdi ne yapacak? Harden topuna girecek mi yoksa geçen sene final yapan takımla mı devan edecek? Bu saatten sonra Riley tetiği çekip Harden ı alır gibi geliyor bana

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #857 : 15 Aralık 2020, 21:44 »
Lakers açısından çok iyi oldu. Giannis in miami yada Dallas yapması önümüzdeki yıllarda bu takımları  net favori haline getirirdi

Bakalım Pat Riley şimdi ne yapacak? Harden topuna girecek mi yoksa geçen sene final yapan takımla mı devan edecek? Bu saatten sonra Riley tetiği çekip Harden ı alır gibi geliyor bana

Hem dediğin açıdan iyi oldu, hem de önümüzdeki yaz kovalar mıyız hamle yapsak mı yapmasak mı gibi geyiklerden kurtulduk. Bu yaz olduğu gibi kafalar rahat bir şekilde LeBron-Davis etrafını kuvvetlendirmeye odaklanabilir takım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #858 : 15 Aralık 2020, 21:46 »
Giannis supermax kontratı yapıştırmış.Kendi kariyerine yazık etti. Biz de iyiki Davis ile imzaladık.Çok bahsedilen 2021 yazı içinde adam akıllı oyuncu kalmadı neredeyse.

Bunu anca zaman gösterir. 

Sonunda da supermax'ın bir faydasını gördük. Böyle bir kontrat ihtimali olmasa muhtemelen uzatmazdı. Ama planlarını bu yaza göre yapan Heat'in götünde bir patladı gibi. Aynı yoldan geçenler olarak iyi biliriz. Muhtemelen AD de uzatacağının haberini alınca, öğrenince, bize 5 yıllık imzayı çaktı.

Zaten şu anki görüntüde, bu kadroyla Nets'i geçmeleri biraz zor gibi geliyor bana.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #859 : 15 Aralık 2020, 22:56 »
Covid ve olası sakatlıklar nedeniyle oyuncuların sözleşmelerini erkenden uzatmalarını doğru bir karar olarak görüyorum. Cousins'in yaşadıkları ortada. Uzun ve atletik bir oyuncu için aşil sakatlığı çok kötü oluyor. Bir de Giannis'in göçmen olması eklenince beklemesine bile şaşırıyordum aslında.