Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357368 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #830 : 08 Aralık 2020, 21:59 »
Harden biraz daha uzatırsa Corona falan da eklenince bir lokavt gelebilir gibi. Yıldızlar ciddi ciddi bokunu çıkardı şu son 10 yılda, tadı da kaçtı yani.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #831 : 08 Aralık 2020, 22:23 »
Harden biraz daha uzatırsa Corona falan da eklenince bir lokavt gelebilir gibi. Yıldızlar ciddi ciddi bokunu çıkardı şu son 10 yılda, tadı da kaçtı yani.
onlardan bir tanesi sayesinde şampiyon olduk yalnız :D

Çevrimdışı mygoncu

• Rookie
  • *
« Yanıtla #832 : 08 Aralık 2020, 22:27 »

harden'ın da yaptığı yasadışı grev iyi iş hukuku pratiği oluyor  :D
straight up!

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #833 : 08 Aralık 2020, 23:17 »
onlardan bir tanesi sayesinde şampiyon olduk yalnız :D

Hahahaha öyle zaten. LeBron ligin dinamiklerini kıran adam zaten. Player empowerment Lakers gibi bir organizasyona yarıyor ama ben çok sıkıldım her sene takasını isteyen yıldızlar görmekten. Takım taraftarlığı bir yerden sonra sadece aptallık olarak kalacak. Knicks'in bir gıdım kafası çalışan yönetimi olsa 10 yılın 6'sında Lakers ile Knicks karşılaşır bu gidişle.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #835 : 10 Aralık 2020, 17:32 »
Bucks ın elinde Harden ı alacak takas malzemesi de  draft hakkı da yok, heat de Harden topuna girerek Giannis den vazgeçmez bence

Morey, Simmons ve Embiid den vazgeçmeyecek deniyor ama bu ikilinin birlikte olmayacağı çok kez kanıtlandı artık. Ben Harden ın sezon ortasında Ben Simmons karşılığı Philly e takaslanacağını düşünüyorum. Harden ve Embiid den de pek olmaz gibi duruyor ama yine de Philly bu işi denemek zorunda denemezlerse yine Boston dan tokadı yiyip evlerine dönecekler

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #837 : 10 Aralık 2020, 21:30 »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #838 : 10 Aralık 2020, 21:48 »
AD kelepir..

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #839 : 10 Aralık 2020, 22:56 »
Bucks ın elinde Harden ı alacak takas malzemesi de  draft hakkı da yok, heat de Harden topuna girerek Giannis den vazgeçmez bence

Morey, Simmons ve Embiid den vazgeçmeyecek deniyor ama bu ikilinin birlikte olmayacağı çok kez kanıtlandı artık. Ben Harden ın sezon ortasında Ben Simmons karşılığı Philly e takaslanacağını düşünüyorum. Harden ve Embiid den de pek olmaz gibi duruyor ama yine de Philly bu işi denemek zorunda denemezlerse yine Boston dan tokadı yiyip evlerine dönecekler
Khris Middleton'ı, Houston'a itelemeden yapma ihtimalleri yok. Houston hem Wall'ın hem de Middleton'ın kontratını almak gibi bir aptallık yapmaz herhalde.