Gönderen Konu: NBA'den Haberler  (Okunma sayısı 357462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: NBA'den Haberler
« Yanıtla #840 : 10 Aralık 2020, 23:36 »
Ahahahaja su losera bu kontrat verilir mi ya :D

https://twitter.com/topballcoverage/status/1337100721976578048

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #841 : 10 Aralık 2020, 23:44 »
Davis'in direkt 5 yıllık uzatmasında şaşırtıcı detay zaten Paul George'un aldığı tarzda bir kontrat için 1+1 2+1 gibi bir kontrat almamasıydı en temelinde. Cidden kelepir oldu Davis. Lakers için feda dedi :D

Clippers için doğru hamle ama ne olursa olsun, yazın çeker gider kalırlardı öyle. Harden olayları bu sezon kaotik giderse çat diye yazın takaslayabilirler şimdi acımadan mesela :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #842 : 10 Aralık 2020, 23:55 »

Clippers için doğru hamle ama ne olursa olsun, yazın çeker gider kalırlardı öyle. Harden olayları bu sezon kaotik giderse çat diye yazın takaslayabilirler şimdi acımadan mesela :D

Anca Bobcats'e takaslarlar..

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #843 : 11 Aralık 2020, 00:17 »
Takaslayabilirlerse ne ala takaslayamazlarsa George un gitmesi clippers için daha iyi olurdu bence. Ben George un ciddi bir stres yönetimi problemi olduğunu düşünüyor ve play off larda beklenen katkıyı veremeyeceğini düşünüyorum

George için hep Lebron a kafa tutması övülür ama o maçlarda üzerinde baskı yoktu elense bile hep alkışlanan taraf oldu

Grand slam lerde federer nadal a karşı alt seviye bir tenisçi çıkar süper oynayıp 2-0 öne geçip ulan ben ne yapıyorum federer i eliyorum demeye başlayıp maçı 3-2 kaybeder ya Paul George da hep öyle oldu LeBron a karşı korkusuzca oynayıp  hatta LeBron u köşeye sıkıştırdıktan sonra sahaya sıçarak seriler kaybetti hee buna rağmen her zaman övgü aldı. Son 3-4 play off macerasında ise favori olduğu serileri yine sıçarak kaybetti

Yaş 30 u geçti bu saatten sonra bu öğrenilmiş çaresizliği kırabilir mi bana zor gibi geliyor boyle zayıf bir mantaliteye bu tarz bir kontrat vermek her türlü Clippers için eksi yazar

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #844 : 11 Aralık 2020, 00:33 »
Gerçekten her geçen gün, yıllardır izlediğim basketbolu anlamadığımdan şüpheleniyorum..

Kim abi Paul George bilen biri varsa bana anlatsın yani rica edeceğim.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #845 : 11 Aralık 2020, 00:40 »
Clippers draft haklarını takasla yollamıştı o yüzden George'u tutmak zorundaydı ama 5 yıl yerine 3 yıl teklif etseler George kabul etmeyecek miydi onu anlamadım. PG bence hala değerli bir oyuncu ama kontratın uzunluğundan dolayı çok iyi bir kontrat olmamış.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #846 : 11 Aralık 2020, 00:45 »
Yok mecburiyetin farkındayım da, böyle poker oynanmaz ki. Yanlış bilmiyorsam adamın gidebileceği daha iyi hiçbir yer yok.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #847 : 15 Aralık 2020, 05:06 »

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #848 : 15 Aralık 2020, 11:13 »
0.4 civarı isabetle oynayan adama neden öyle demiş anlamadım ama şaka maka herif ligin en büyük trollü olmaya doğru gidiyor. Kimse iplemiyor herifi ya şamar oğlanına döndü :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #849 : 15 Aralık 2020, 17:13 »
Gerçek değil bu ya, birinin yaptığı espri sadece..