Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 201126 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #180 : 24 Kasım 2019, 10:48 »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #181 : 24 Kasım 2019, 11:06 »
Sezon içinde içki içmiyor diye biliyorum.. Dediğinden bağımsız olarak söylüyorum bunu..

Bir röportajında hatta, sezon içinde en çok özlediği şeyin şarap olduğunu söylemişti..

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #182 : 24 Kasım 2019, 11:08 »
Sezon içinde içki içmiyor diye biliyorum.. Dediğinden bağımsız olarak söylüyorum bunu..

Bir röportajında hatta, sezon içinde en çok özlediği şeyin şarap olduğunu söylemişti..

:D :D

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #183 : 24 Kasım 2019, 12:14 »
:D :D

Adam yalan söylememiş. O esnada henüz sezon başlamamıştı :DD

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #184 : 27 Kasım 2019, 00:56 »
Sezonun daha sadece ilk 1 ayı geride kalmış olsa da 1 tık fazla yüklendiğimizi düşünüyorum. Adam 35 yaşında, şu ana kadar 17 maçın hepsinde oynadı ve 35 dakika ortalama süre alıyor. Kawhi gibi abartmaya da gerek yok ama bu sezon toplam bi 7-8 maçlık load management uygulamamız gerekiyor bence. Aralık ayındaki zor fikstür gelmeden 3 gün sonra içerdeki Washington maçı iyi bi fırsat olabilir bunun için.

Ayrıca maç başına 35 dakika çok fazla. 30 dakikaya çekmesi gerek Vogel'ın o süreleri.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #185 : 27 Kasım 2019, 01:23 »
Sezonun daha sadece ilk 1 ayı geride kalmış olsa da 1 tık fazla yüklendiğimizi düşünüyorum. Adam 35 yaşında, şu ana kadar 17 maçın hepsinde oynadı ve 35 dakika ortalama süre alıyor. Kawhi gibi abartmaya da gerek yok ama bu sezon toplam bi 7-8 maçlık load management uygulamamız gerekiyor bence. Aralık ayındaki zor fikstür gelmeden 3 gün sonra içerdeki Washington maçı iyi bi fırsat olabilir bunun için.

Ayrıca maç başına 35 dakika çok fazla. 30 dakikaya çekmesi gerek Vogel'ın o süreleri.

Siz ne düşünüyorsunuz?

17 maçın %50'sinde yine yüksek tempoda 35 dakika oynamadı, çok da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. Şu an aklıma Bulls maçı, Mavs maçı ve dünkü Spurs maçı falan geliyor uzun süreler gaza bastığı. Bu tempoda sakatlanacaksa zaten sıçmışız, çünkü tempo arttırmamız gerekiyor tam tersi. Ciddi rakiplere karşı bu oyunla götürebileceğimizden emin değilim ve bu takımın o tarz maçlarda alışkanlık kazanması gerekiyor.

Birkaç maç orada burada b2b'lerden ciddi olmayan ayağında falan dinlensin de maç içi süre kısıtlaması ciddi bir sakatlık olmadığı sürece gereksiz görünüyor bana.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #186 : 27 Kasım 2019, 03:39 »
Lebron tarihte belki de vücuduna en iyi bakan adam. Tüm sınırlarının farkında olduğunu ve zamanı geldiğinde anlayacağını düşünüyorum. Bence şimdiye kadar yüksek ortalamalı oynasa bile fazla yorulmadı. 8 sene sonra ilk defa uzun süreli dinlenebildi. Bu sezonun maçlarında da 35 dk'nın 10 dk'sı anca yüksek tempo oynuyordur. Zannederim sıkıntı yok. Yılbaşından itibaren 28-30 ları göreceğizdir.

Edit: AD'nin pota altı dominasyonu sağ olsun, Lebron savunmada zaaf bile gösterebiliyor.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #187 : 27 Kasım 2019, 09:38 »
Ben açıkcası Allstar arasından önce gaza basmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Çok erken daha. Playofflara nerdeyse 5 ay gibi uzun bi süre var.

Bi de şöyle bi olay var.

-Kawhi Leonard 28 yaşında, 6 maç dinlendirilmiş, 32 dakika ortalama ile oynuyor.
-Paul George 29 yaşında, 12 maç dinlendirilmiş veya sakatlık, 29 dakika ortalama ile oynuyor
-Giannis Antetokounmpo 24 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 33 dakika ortalama ile oynuyor.
-Joel Embiid 25 yaşında, 4 maç dinlendirilmiş, 29 dakika ortalama ile oynuyor.
-Luka Doncic 20 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 34 dakika ortalama ile oynuyor.

-James Harden 30 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 37 dakika ortalama ile oynuyor.
-LeBron James 35 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 35 dakika ortalama ile oynuyor.

Bi biz, bir de Houston. Şu an oyuncularına en çok yüklenen iki takım. Playofflarda saha avantajı güzel tabi ama oyuncuların sağlıklı ve enerjileri yüksek bi şekilde playofflara girmeleri hepsinden önemli. LeBron gördüğümüz en kondisyonlu basketbolcu olduğu için bazen unutuyoruz ama bu adam 35 yaşında. 30-31 falan değil artık yani. Tek bi sakatlık şampiyonluk şansımızı yok edebilir. Geçen seneden biliyoruz bunu, acı bi şekilde tecrübe ettik.

Mesela geçen günkü Memphis maçında 39 dakika süre aldı yav. Üstelik back to back maçımızdı. Çok yanlış bence.

Bu adam playofflarda 40+ dakika süre alacak zaten her maç, o yüzden daha Kasım ayında bu kadar yüklenmemizi mantıklı bulmuyorum. Umarım bedelini ödemeyiz.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #188 : 27 Kasım 2019, 10:50 »
Lebron maça çıktığı sürece, ortalama süresi 35'in altına düşmez. Kabul etmez bunu. Hele maç başına 30-32 dakiklara indiğinde huzursuzluk çıkarır.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #189 : 30 Kasım 2019, 12:11 »
Giannis bu kadar hayvani bi sezon geçirmese şaka maka MVP olacaktı bu sezon 35 yaşında.