Ben açıkcası Allstar arasından önce gaza basmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Çok erken daha. Playofflara nerdeyse 5 ay gibi uzun bi süre var.
Bi de şöyle bi olay var.
-Kawhi Leonard 28 yaşında, 6 maç dinlendirilmiş, 32 dakika ortalama ile oynuyor.
-Paul George 29 yaşında, 12 maç dinlendirilmiş veya sakatlık, 29 dakika ortalama ile oynuyor
-Giannis Antetokounmpo 24 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 33 dakika ortalama ile oynuyor.
-Joel Embiid 25 yaşında, 4 maç dinlendirilmiş, 29 dakika ortalama ile oynuyor.
-Luka Doncic 20 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 34 dakika ortalama ile oynuyor.
-James Harden 30 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 37 dakika ortalama ile oynuyor.
-LeBron James 35 yaşında, hiç dinlendirilmemiş, 35 dakika ortalama ile oynuyor.
Bi biz, bir de Houston. Şu an oyuncularına en çok yüklenen iki takım. Playofflarda saha avantajı güzel tabi ama oyuncuların sağlıklı ve enerjileri yüksek bi şekilde playofflara girmeleri hepsinden önemli. LeBron gördüğümüz en kondisyonlu basketbolcu olduğu için bazen unutuyoruz ama bu adam 35 yaşında. 30-31 falan değil artık yani. Tek bi sakatlık şampiyonluk şansımızı yok edebilir. Geçen seneden biliyoruz bunu, acı bi şekilde tecrübe ettik.
Mesela geçen günkü Memphis maçında 39 dakika süre aldı yav. Üstelik back to back maçımızdı. Çok yanlış bence.
Bu adam playofflarda 40+ dakika süre alacak zaten her maç, o yüzden daha Kasım ayında bu kadar yüklenmemizi mantıklı bulmuyorum. Umarım bedelini ödemeyiz.