Bu örneklem dediğin gibi az bir örneği barındırıyor ama 12 de 7 de akıl almaz bir istatistik cidden. Bu konuda Lebron un hakkı çok yeniyor bana göre zaten. bir şampiyonluğunda kyrie bir şampiyonluğunda ray allen ın unutulmaz şutlarının olması bunda önemli bir etken tabi ama adamın play off'ta sürüyle clutch oyunu var ki ray allen ın o şutla 7. maça taşıdığı seride 7. maçı çok büyük oynamıştır.
LeBron çoğunlukla turnikeyle bitirdiği için yüksek bence. Şut daha estetik göründüğü için insanları etkiliyor. Özellikle fade away bitirişler muhteşem gözüküyor. Bu arada ben LeBron'cu sayılırım, nba maçları izlemeye LeBron'la başladım. LeBron b-52 gibiyken Mj, Kobe, Kawhi gibi oyuncular savaş uçağı gibi.
LeBron'un bir bu kadar da son saniye pası vardır. Zaten çoğu zaman maçı rölantide oynayıp son hücumları tercih ediyor gibi. Basketbol zekâsı çok yüksek, tek tek pozisyon şeklinde değil de oyunun genel yapısını iyi biliyor veya seziyor. Mj ve Kobe gördüğüm kadarıyla hırsla motive oluyor, bu adam ise sakin oynuyor.