Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 200954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #621 : 26 Nisan 2023, 09:25 »
Bu örneklem çok küçük, sadece son 1 saniyeyi gösteriyor. Ray Allen'ın 2012-2013 Nba finallerindeki üçlüğüne baktım, 7 saniye kala elinden çıkarmış. Nba tarihinin en önemli sayılarından biri.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #622 : 26 Nisan 2023, 10:16 »
Bu örneklem çok küçük, sadece son 1 saniyeyi gösteriyor. Ray Allen'ın 2012-2013 Nba finallerindeki üçlüğüne baktım, 7 saniye kala elinden çıkarmış. Nba tarihinin en önemli sayılarından biri.

Bu örneklem dediğin gibi az bir örneği barındırıyor ama 12 de 7 de akıl almaz bir istatistik cidden. Bu konuda Lebron un hakkı çok yeniyor bana göre zaten. bir şampiyonluğunda kyrie bir şampiyonluğunda ray allen ın unutulmaz şutlarının olması bunda önemli bir etken tabi ama adamın play off'ta sürüyle clutch oyunu var ki ray allen ın o şutla 7. maça taşıdığı seride 7. maçı çok büyük oynamıştır.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #623 : 26 Nisan 2023, 11:52 »
  Bu örneklem dediğin gibi az bir örneği barındırıyor ama 12 de 7 de akıl almaz bir istatistik cidden. Bu konuda Lebron un hakkı çok yeniyor bana göre zaten. bir şampiyonluğunda kyrie bir şampiyonluğunda ray allen ın unutulmaz şutlarının olması bunda önemli bir etken tabi ama adamın play off'ta sürüyle clutch oyunu var ki ray allen ın o şutla 7. maça taşıdığı seride 7. maçı çok büyük oynamıştır.

LeBron çoğunlukla turnikeyle bitirdiği için yüksek bence. Şut daha estetik göründüğü için insanları etkiliyor. Özellikle fade away bitirişler muhteşem gözüküyor. Bu arada ben LeBron'cu sayılırım, nba maçları izlemeye LeBron'la başladım. LeBron b-52 gibiyken Mj, Kobe, Kawhi gibi oyuncular savaş uçağı gibi.

LeBron'un bir bu kadar da son saniye pası vardır. Zaten çoğu zaman maçı rölantide oynayıp son hücumları tercih ediyor gibi. Basketbol zekâsı çok yüksek, tek tek pozisyon şeklinde değil de oyunun genel yapısını iyi biliyor veya seziyor. Mj ve Kobe gördüğüm kadarıyla hırsla motive oluyor, bu adam ise sakin oynuyor.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #624 : 26 Nisan 2023, 12:39 »

LeBron'un bir bu kadar da son saniye pası vardır.

Bunu da yazacakken atlamışım sen yazmışsın. Özellikle kariyerinin başlarında kendi kullanmayıp pas verdiği pozisyonlar var yine şampiyon olduğumuz sene 5. maçta markieff e  verdiği pas. Son topu en iyi oyuncu yerine başkasının kullanması tartışılır bir karar  ama hatırladığım kadarıyla o pozisyonların da doğru pozisyonlar olduğunu düşünüyorum yani şutu atanın elinde patlayan pozisyonlar değil hiçbiri.

o attığı paslar, kyrie ve ray allen şutları, skandal dallas performansı bu konuda kendisi hakkında haksız kötü bir şöhreti beraberinde getirdiğini düşünüyorum. Sanki MJ ve Kobe clutch ama Lebron değil gibi. Benim üçü arasında en iyi basketbolcu sıralamam 1) MJ 2 ) Kobe 3 ) Lebron olur ama bu konuda diğerlerinden eksik değil bence

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #625 : 26 Nisan 2023, 13:33 »
konu başlığı altında Kobe paylaşımı olacak belki ama...

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #626 : 26 Nisan 2023, 14:28 »
konu başlığı altında Kobe paylaşımı olacak belki ama...

Nash yere düştüğünde topu çizgi dışında sektirmiyor mu? Sanki hakemler görmemiş.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #627 : 26 Nisan 2023, 15:15 »
Nash yere düştüğünde topu çizgi dışında sektirmiyor mu? Sanki hakemler görmemiş.
heyecan katmak istemişlerdir :D

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #628 : 08 Mayıs 2023, 11:53 »
Ben Lakers macerandan razıyım birader be... 38 yaşında çok güzel şeyler izletiyorsun bize.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #629 : 08 Mayıs 2023, 15:06 »
Ben Lakers macerandan razıyım birader be... 38 yaşında çok güzel şeyler izletiyorsun bize.
Tüm nba nin tasak geçtiği kimsenin gelmek istemediği bir kulübe gelip eski günlerine döndürdü ben de sevmezdim ama hakkı ödenmez