Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 200941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı juvares

• Rookie
  • *
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #350 : 03 Aralık 2020, 13:25 »
LeBron'un kontratının 1+1 yılı kalmıştı. Şimdi 2+1 oldu. Yani pratikte bir yıl daha uzatılmış oldu.
LeBron ve Davis sağlıklı olduğu sürece 2021 yazında yeni bir yıldız almasak bile eldekileri tutarak veya takasla kadroyu güncelleyerek yine contender oluruz.

2021 yazı için bir ihtimal daha var, boşa çıkan yıldız oyunculardan birini sign & trade ile getirmek. Tabii bunun için bizim de (veya diğer takımın) bazı oyuncuları (muhtemelen Kuzma veya Schröder'i) sign&trade'e ikna etmemiz gerekir. Draft picki de eklenebilir..

Her neyse bunlar uzun vadeli konular, şu anda daha çok bu sezonun tadını çıkarmayı tercih ederim ;)

Beni endişelendiren tek bir konu var: LeBron'un yaşı ve yaklaşık 60 bin dakikaya gelen kariyer yorgunluğu.
LeBron'un kendine çok iyi baktığını ve çok iyi çalıştığını biliyoruz. Eğer vücudunda radikal bir gerileme (hızın, gücün, esnekliğin aşırı gerilemesi) olmazsa ve tabii ciddi bir sakatlık yaşamazsa bir süre daha üst düzey oynamaya devam edecektir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #351 : 03 Aralık 2020, 15:44 »
Duncan minimum almadı hiç, 39 yaşındayken 2 yıllık 11 MD karşılığında uzattı o da artan salary cap ile birlikte yıllık olarak şu anki 9-10 MD'a denk.

Kontratın 2. yılında emekli oldu oynamadı, kontratın ilk ve kariyerinin son yılında da 8 sayı 7 ribaund ortalamasıyla oynadı zaten. Dwight Howard'ın bu sezonki performansıyla aynı.

Minimumdan kastım, bildiğimiz minimum değildi. Kulağı biraz uzaktan tuttum ama olsun..

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #352 : 03 Aralık 2020, 16:17 »
Adam hedef 2023 dedi o yıl oğlunu kim seçerse feda diyecek basacak imzayı minimuma :D

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #353 : 03 Aralık 2020, 17:11 »
Adam hedef 2023 dedi o yıl oğlunu kim seçerse feda diyecek basacak imzayı minimuma :D

bu çok pompalanıyor da oldu da oğlu NBA Draftı'na seçilecek kadar iyi bir oyuncu oldu, bence aynı takımda oynamayacaktır. çocukcağız çok baskı altına girer garip ve zor bir durum.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #354 : 03 Aralık 2020, 17:38 »
bu çok pompalanıyor da oldu da oğlu NBA Draftı'na seçilecek kadar iyi bir oyuncu oldu, bence aynı takımda oynamayacaktır. çocukcağız çok baskı altına girer garip ve zor bir durum.

Çocuk büyük bir potansiyel gösterip ilk 10 da seçilecek bir kıvamda drafta girerse bu dediğini düşünebilir fakat ben çocuğun o kadar büyük potansiyeli olmadığını babasından ötürü fazlasıyla hypelandığını düşünüyorum

2.tur seçilme hatta hiç seçilmeme ihtimalinde ise birlikte oynama fikri çocuğun belki de  1.turda seçilmesine bile neden olabilir.

-Lebron un son sezonunu oynayacağı takım olmak
  -Baba-Oğul hikayesinin içinde olmak
  -3 sene içinde majör bir sakatlık yaşamadığı takdirde Lebron un minimum kontratla Contender olacak bir takıma verebilecek çok şeyinin olması vs.

takımların ilgisini çekip çocuğun hakettiğinden daha iyi ve garanti kontrat almasına neden olacaktır

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #355 : 03 Aralık 2020, 21:03 »
Ben bu kontrat uzatma olayından memnun olan taraftayım. Adam bulduğu her opsiyonda takımından tüyüyordu. Laker olarak bitirecek işte; Lebron gibi bi efsaneyi 2 sene daha izleyeceğiz bizde; ki bu gayet güzel bi haber.

Sonra da AD'ye bayrağı devredip defolur gider.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #356 : 03 Aralık 2020, 21:17 »

Sonra da AD'ye bayrağı devredip defolur gider.

Bu nasıl nefret :d

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #357 : 04 Aralık 2020, 00:09 »
Bu nasıl nefret :d

Ahah adam bir noktaya kadar övebiliyor, 3 cümle sonra fabrika ayarlarına dönüyor, yapacak bir şey yok..

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #358 : 04 Aralık 2020, 00:18 »
Adama efsane diyip 2 saniye sonra def etmişiz. Yemin ederim şimdi geri okuyunca fark ettim. :D

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #359 : 04 Aralık 2020, 04:22 »
Duncan ve Dirk örnekleri doğru değil, ikisi de kariyerinin sonundaydı (LeBron da öyle ama performansı hala düşmedi). Zaten düşük kontrat alacaklarken biraz daha düşük aldılar sadece.

Bu arada yeni kontrat 2 yıl değil 1+1'miş galiba.

Yoo Duncan gayet dogru ornek bence. 2013 finallerinde hayvan gibi top oynayan 37 yasindaki Duncan 9 milyon kazanirken, 38 yasindaki Lebron 43 milyon kazanacak. Kazik resmen :D
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2020, 04:28 Gönderen: Hollywood »