Gönderen Konu: #23 LeBron James  (Okunma sayısı 200943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: #23 LeBron James
« Yanıtla #340 : 03 Aralık 2020, 00:26 »
En iyi beş oyuncudan ikisi bizde. Diğer üçü bir araya mı gelecek, ne olacak? Üstelik bu adamların birbirleriyle uyumları çok önemli. Sakatlık veya absürt bir şey olmazsa 2-3 sene şampiyonluk şansı çok yüksek bu takımın.

LeBron daha önce fedakarlık yapmayacağını açıklamıştı. Bu tür beklentileri hayretle karşılıyorum. ABD gibi yüzeyselliğin zirvesi yaşanan bir ülkede kim, ne için fedakarlık yapsın? Hatta artık tüm dünya böyle. Tek geçerli unsur para.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #341 : 03 Aralık 2020, 00:46 »
Endüstriyel sporda maaş hiyerarşi demektir. Onu gözetmiştir muhtemelen.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #342 : 03 Aralık 2020, 07:57 »

LeBron daha önce fedakarlık yapmayacağını açıklamıştı. Bu tür beklentileri hayretle karşılıyorum. ABD gibi yüzeyselliğin zirvesi yaşanan bir ülkede kim, ne için fedakarlık yapsın? Hatta artık tüm dünya böyle. Tek geçerli unsur para.

Tim Duncan son 4 sezonunda yaptı. Curry şampiyonluklar için daha yeni kariyerinin ortasında yaptı.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #343 : 03 Aralık 2020, 09:10 »
En iyi beş oyuncudan ikisi bizde. Diğer üçü bir araya mı gelecek, ne olacak? Üstelik bu adamların birbirleriyle uyumları çok önemli. Sakatlık veya absürt bir şey olmazsa 2-3 sene şampiyonluk şansı çok yüksek bu takımın.

Lakers a  Buss ailesine kıyak geçsin diye yapmasını beklemedik zaten kendi kişisel mirası için fedakarlık yapmalıydı  başka kimse için değil kendisi için

Her şampiyonluk oyuncuların kişisel mirası için önemlidir bilmiyorum ben olsam böyle bir manevi haz için maddi servetimin 50 de 1 inden çok rahat vazgeçerdim ki sen herhangi bir basketbolcu da değilsin şu an sıcağı sıcağına Goat luk tartışmasındasın ve kazandığın her şampiyonluk, kırdığın her rekor elini güçlendirecek bu konuda

Neyse Kobepartt ın dediği gibi Lebron belki de bu konuları sevenlerinin önemsediği kadar önemsemiyor sadece bir iş olarak bakıyordur

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #344 : 03 Aralık 2020, 10:10 »
Tim Duncan son 4 sezonunda yaptı. Curry şampiyonluklar için daha yeni kariyerinin ortasında yaptı.

Nowitzki de yapti. Gecen sene AD de yapti opsiyonunu kullanmayarak. Ilginc bi tercih cidden. Adamin sadece Nike’tan 1 milyar dolarlik ömürlük kontrati var. Kazanacagi ekstradan 1 sampiyonluk, fazladan kazanacagi 5-10 milyon dolara gore daha fazla fark yaratir bence hayatinda ve kariyerinde. Ama kendi tercihi sonucta. Yapacak bisey yok.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #345 : 03 Aralık 2020, 10:16 »
Curry hiçbir fedakarlık yapmadı ki. Sakatlık problemleri vardı ve eski CBA'e göre maksimum kontratlar zaten düşüktü. Bilek sakatlığının kronik olmasından korkulduğu için ucuza kapatmıştı Warriors.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #346 : 03 Aralık 2020, 11:04 »
Duncan ve Dirk örnekleri doğru değil, ikisi de kariyerinin sonundaydı (LeBron da öyle ama performansı hala düşmedi). Zaten düşük kontrat alacaklarken biraz daha düşük aldılar sadece.

Bu arada yeni kontrat 2 yıl değil 1+1'miş galiba.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #347 : 03 Aralık 2020, 11:08 »
Performansı düşük dediğin Duncan, minimum ücret alırken double double istatistikleriyle oynuyordu.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #348 : 03 Aralık 2020, 11:19 »
Performansı düşük dediğin Duncan, minimum ücret alırken double double istatistikleriyle oynuyordu.

Duncan minimum almadı hiç, 39 yaşındayken 2 yıllık 11 MD karşılığında uzattı o da artan salary cap ile birlikte yıllık olarak şu anki 9-10 MD'a denk.

Kontratın 2. yılında emekli oldu oynamadı, kontratın ilk ve kariyerinin son yılında da 8 sayı 7 ribaund ortalamasıyla oynadı zaten. Dwight Howard'ın bu sezonki performansıyla aynı.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #349 : 03 Aralık 2020, 11:43 »
Tim Duncan bu konuda biraz istisna bir örnek. Kariyeri boyunca gerek Spurs un mali tablosunu göze alarak alacağı parayı hiçbir zaman max almaması gerekse Spurs gibi küçük bir pazarı büyük pazara tercih etmesinin getirdiği sponsor kayıplarından dolayı kariyeri boyunca 100-120 mil dolar daha az para kazandığını okumuştum bir yazıda. Rakam ne kadar doğru bilmiyorum ama Tim Duncan ın tüm kariyeri boyunca Spurs olmak adına fedakarlık yaptığı su götürmez bir gerçek
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2020, 12:02 Gönderen: PrinceHektor »