Gönderen Konu: 2019-20 KOBE BRYANT Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 531659 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
Ynt: 2019-20 Anthony Davis Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #680 : 06 Kasım 2019, 06:22 »
Salakça oynadığımız 3 periyottan sonra (Lebron hariç) Lebron ve Davis kenardayken Kuzma ve Howard iyi performans gösterdi ve iyi savunma yaparak öne geçtik.Yakaladığımız 16-0 serinin ardından da vurduk yumruğu bitirdik işi.Biraz daha ciddi oynamak lazım şu maçları.Her maçta böyle geri dönüş yapamayabiliriz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #681 : 06 Kasım 2019, 06:23 »
3 maçlık deplasman turnesini de süpürmüş oldu Lakers böylece.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #682 : 06 Kasım 2019, 06:28 »
Işde oldum icin boxscore'dan takip etim :) En son 93-80 baktım 'da bi açtım nolmuş böle. Kaşar Veteran takım mood is on  ;D

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #683 : 06 Kasım 2019, 06:29 »
Hahaha LeBron'ın maç sonu açıklaması çok iyiydi :D

Büyük oynadı yine LeBron helal olsun. Üst üste 3 triple double yaptı. Kariyerinde 3.kez oluyormuş.

Veee en önemlisi galibiyet serimiz 6 maça çıktı. Şimdi önümüzdeki 7 maçın 6'sı Staples'da. Seri devam edebilir.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #685 : 06 Kasım 2019, 07:20 »
6 maçlık galibiyet serisi de 2010-2011'den beri ilk defa yaptığımız bir seriymiş. Allstar arasından sonra çılgın gittiğimiz bir dönem vardı, threepeat geliyor diye hypelandığımız, o dönemde 9 galibiyet üst üste almışız. Bakalım bu takım ne kadar yaklaşacak o seriye.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #686 : 06 Kasım 2019, 09:13 »
vay arkadaş...

ilk yarı bitmeden dayanamadım kapattım...

sonra sabah yayını geri alarak son periyodu izledim... yine howard döktürmüş,2006'dan beri nefret ettiğim lbj ise garip şekilde iyi görünüyor artık bana...

önümüzdeki fikstür

staples'da miami,toronto
deplasman phoenix
staples'da golden state,sacramento,atlanta,oklahoma

bitiminde de 4 maçlık deplasman turnesi

oklahoma,memphis,san antonio,new orleans

sağlıklı kalabilmemiz çok önemli...

güzel geçer umarım.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #687 : 06 Kasım 2019, 09:50 »

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #688 : 06 Kasım 2019, 10:12 »
valla çok ilginç bir takım olduk. ha bu sefer kaybettik, bu kez kaybederiz, buradan dönmez, bunda rehavet yaparız (ki yaptık) dedikçe takım maç kaybetmedi. resmen yenilmez bir takım gibiyiz. ilk yarıdaki rehaveti de 2 zorlu maçı kazanıp bunu çantada keklik görmemize veriyorum. hepimiz tahmin ediyorduk zaten bunu. neyse ki lebron başta olmak üzere son 15 dakika herkes gereken ağırlığı ve yüreği koyarak buradan da çıkardılar bizi. 6-1 ile başlamak rüya gibi.

:yeah: :yeah: :yeah:
bilmukabele!!! :yeah:

Çevrimdışı Marcellus

• Rookie
  • *
« Yanıtla #689 : 06 Kasım 2019, 10:42 »
İlk yarıda konsantrasyondan tamamen uzak, nasılsa yeneriz havasında, ciddiyetsiz bir oyunla başladık. Çok ağır oynadık, bir çok pozisyonda 24 saniye süresinin bile farkında olmayan bir takım vardı. AD de geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Ritim bulur mu derken saçma bir flopla aldırılan hücum faulle de uzun süre kenarda oturmak zorunda kaldı. Neyse ki LeBron James bugün kazanmaya gelmişti. Yavaş yavaş herkesi devreye sokmaya başladı, ateşi fitilledi.

3. periyotta ağırlık koymaya başladık. Farkı 10 sayıya kadar indirip maçı istersek kazanabileceğimizi Bulls'lu oyunculara hissettirdik. Ve istedik de.

Dördüncü periyodun başında Cook, Daniels, Caruso, Kuzma, Howard'lı ilginç ve çok kısa bir beşle ve Kuzma'nın nihayet sazı eline almasıyla ateşlenen fitil yanmaya başladı. Bu bölümde Kuzma'nin kendi oyununu yaratması ve Dwight'ın çabasının ekmeğini çok yedik ve maçı kafa kafaya getirdik. Bulls, kendine gelip ilk 5 oyuncularını oyuna ve devreye sokmak için çok geç kalmıştı. Çünkü oyunun rüzgarı tamamen bize dönmüştü.

Oradan itibaren LeBron tekrar sazı eline aldı. Hem kendi attı, hem de Cook ve Davis'e müthiş pozisyonlar hazırladı. Cook'a 2 tane boş üçlük, AD'ye bir boş üçlük, bir de alley-oop servisi yaptı. Sonunu zaten biliyorsunuz.

19 sayı gibi çok büyük bir farktan, LeBron'un ağırlığı ve ilk kez bench'ten gelen ciddi katkı ile harika bir comeback win oldu. Ve özellikle tüm oyuncuların ateşlendiği, her topa atlayıp, aşırı efor sarf edildiği 4-5 dakika vardı. Caruso, Dwight, AD, LeBron... Herkes dahil oldu. Orada maçı istediğimizi ve bırakmayacağımı belli ettik. Zaten işin koptuğu nokta da orası oldu.

Yalnız son olarak. Bulls nihayetinde zayıf ve yetenekleri sınırlı bir takım. Hakikaten çekirge misali bu nereye kadar gidecek bilmiyorum. Ne kadar isterseniz isteyin, NBA'de çoğu takım kendi sahasında 19 sayıdan maç vermeyecektir. Bunu bu kadar sık yaşamak istemiyoruz artık Vogel hocam, duy sesimizi. :)

Bir parantez de, Chicago'daki Lakers taraftarına açmak lazım. Maçı canlı izleyenler fark etmişlerdir. O hustle oynadığımız dönemde inanılmaz hype'landılar ve oyuncular bir an kendilerini Staples Center'da bile sanmış olabilirler. Acayip güçlü duyulan "Let's Go Lakers" tezahüratları ve özellikle Dwight'a karşı aşırı gürültülü bir sevgi seli vardı.