peki biraz komplo teorisi olacak ama; herhangi bir takım altını doldurmadan sırf lakers'a zarar olsun diye maksimum teklif verebilir mi?
Edebilir ancak kendi elinde patlaması riskini de almak zorunda. Diyelim ki Lakers THT'nin senelik 20 etmeyeceğini düşünüyor. Ve teklifi karşılamadı. Bu durumda teklif veren takımın 2023 ve 24 yıllarında vasat bir oyuncuya maksimum kontrat ödemesi riski var. Tabii bu bir kumar. THT allstar da olabilir, Tyler Johnson vakasına da dönüşebilir vs..
Şu ligde tamamen cap sınırları yüzünden overpaid kontrat alan dolu oyuncu var fakat bu adamın değeri 20m'lere nasıl çıktı bir anda anlayamadım. Geçen sezondan beri Tucker'in gelişimini merak ediyordum ama bu durum gerçekçi gözükmüyor. İki sene yıllık 9-10 m değerinde bir kontratın yeterli olacağını düşünüyorum. Adam daha bir şey yapmadı ki. Süre verilmeden de bilinemez. Detroit gibi bir takımda Grant gibi gelişim gösterebilir. Bence kesinlikle takas değeri olarak kullanılmalı. Tht+Kuzma=Grant çok güzel olur. Daha önce yazdığım gibi Beal takasında kullanılırsa fevkalade olur.
Ben THT'yi çok beğeniyorum ama bana kalırsa bu tür hype'lara temkinli yaklaşmak gerek. Lig tarihinde bir dönem, bir sezon müthiş bir parlama yapıp devamını getiremeyen çooooook fazla oyuncu var.
Ben de Beal takası için gözüm kapalı verirdim. Ancak Lakers'ın şu anda Beal takasını yapabilecek bir asset birikimi olduğunu düşünmüyorum. Draft haklarımız yok gibi (Davis - Pelicans)
THT + Kuzma + KCP + Schröder vs ben Wizards olsam Beal'in yarısını vermem. Kaldı ki takas edecek olsalar çok daha iyi teklif bulurlar.
Eğer THT, Kuzma gibi oyuncuların değeri önümüzdeki sezona kadar bir şekilde çok artarsa durum değişebilir. Bu sezon için öyle bir olasılık yok. Zaten teknik olarak da mümkün görünmüyor.