Gönderen Konu: #5 Talen Horton-Tucker  (Okunma sayısı 41292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: #5 Talen Horton-Tucker
« Yanıtla #100 : 31 Ocak 2021, 14:09 »
Beal, Lakers a gelmeyecek tabi Lakers ın verebileceği paketten daha iyi paketler mutlaka alacaktır wizards fakat;

Siz olsanız caruso+Tht ye yer açabilmek için  kcp+kuzma yı  fizikli bir kanat karşılığında takas eder misiniz?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #101 : 31 Ocak 2021, 14:13 »
Çok fazla maç izlemedim ama izlediğim maçlarda ikisinden de memnunum genel olarak. Fizikli kanat dediğinin kim olduğuna bağlı tabi böyle bir takas. Bana kalsa guard rotasyonunu direkt Caruso-THT-Schröder-KCP olsun. Kuzma da yedek forvet olarak yerini korusun.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #102 : 31 Ocak 2021, 16:13 »
Beal, Lakers a gelmeyecek tabi Lakers ın verebileceği paketten daha iyi paketler mutlaka alacaktır wizards fakat;

Siz olsanız caruso+Tht ye yer açabilmek için  kcp+kuzma yı  fizikli bir kanat karşılığında takas eder misiniz?

İlla ki çıkar, özellikle draft hakkı konusunda ama oyuncu bazında KCP-Kuzma-THT üçlüsünü geçecek pek takım yok hatta bence hiç yok.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #103 : 31 Ocak 2021, 16:53 »
Kuzma'ya extension verdiğimiz için takaslanamaz diye biliyorum yaza kadar. Extension'dan sonra 6 ay takaslanamaz olması lazım.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #104 : 31 Ocak 2021, 18:11 »
İlla ki çıkar, özellikle draft hakkı konusunda ama oyuncu bazında KCP-Kuzma-THT üçlüsünü geçecek pek takım yok hatta bence hiç yok.

Öncelikle bu üç oyuncuya bizim yüksek olduğumuz kadar ligin geri kalanının yüksek olduğunu düşünmüyorum,

Bence Bu 3 adam wizards a Beal dan daha çok maç kazandırır ama işin sonunda wizards vasat bir takıma dönüşecektir ve nba de bir takım için en kötü şey vasat olmaktır

Ncaa i takip etmiyorum ama 2021 draftının baya güçlü olduğu söyleniyor. Lakers la böyle bir takasa girmektense 2-3 genç + draft hakları olan bir paketi tercih edecektir wizards. O yüzden Beal-Lakers işi olmayacak bir hayal bence

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #105 : 02 Şubat 2021, 11:26 »
evlatlarımızı vermeyelim, büyüdüklerini koca adamlar olduklarını görelim...

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #106 : 05 Şubat 2021, 10:43 »
Caruso düşüşe geçti, bu kez de THT çok iyi oynadı. Bunlar hep sezon sonu kontrat ayarlamaları için.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #108 : 05 Şubat 2021, 11:10 »
Garip hücum repertuarının yanısıra, savunması daha da mutluluk verici.

Yılın en büyük kazanımı.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #109 : 05 Şubat 2021, 11:43 »
Talen ın iyi oynadığı maçlarda Lakers bambaşka bir seviyeye çıkıyor. Davis in vasat bir maçında bile direk rakiplerinden birini böyle sürklase ediyorsun.

Son birkaç maçtır wes ve markieff rotasyondan düştü ve rotasyon optimum rakam olan 9 a düştü. Bu rotasyonda ısrar edilmeli hep dediğim gibi Talen, Lakers ın geleceği için önemli evet ama bugün şampiyonluk içinde çok önemli. Israrla bu dakikaları vermek lazım bu çocuğa. Şu performansları istikrara bağladığı anda diğer takımlar için pek şans kalmıyor olacak.