Gönderen Konu: Koç Frank Vogel  (Okunma sayısı 67746 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: Koç Frank Vogel
« Yanıtla #110 : 13 Kasım 2021, 13:21 »
Valla Wolves maçının üçüncü çeyreğininin açıklaması zor , oyuncuların bir anda Space Jam'deki yeteneğini kaybeden oyunculara dönmesi  , akıl tutulması pek koçluk bir durum değildi.

Öyle bile olsa, bu koçun takım üstünde bir etkisinin, gücünün kalmadığını gösterir.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #111 : 13 Kasım 2021, 13:29 »
Donut sat, onurlu yaşa.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #112 : 13 Kasım 2021, 13:58 »
dayı dayı adamlardan kadro kur sonra hoca oynatamıyor. yapmayın etmeyin hocayı yedirmeyin
#frankhocamınarkasındayım

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #113 : 13 Kasım 2021, 14:28 »
dayı dayı adamlardan kadro kur sonra hoca oynatamıyor. yapmayın etmeyin hocayı yedirmeyin

Adam hala Rondo ve Russ'ı yan yana oynatıyor..

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #114 : 13 Kasım 2021, 19:08 »

Bunu ciddi ciddi söylediysen kendimi zor tuttuğumu bilmeni isterim.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #115 : 14 Kasım 2021, 02:51 »
Günümüzün aşırı bireysel yaşam stili ve Lebron gibi narsist ikonlar koçluk kavramının içini aşırı boşalttı.

Günay keçisi aranıyorsa ilk hedefin hoca olması gayet doğaldır. Lebron sisteminde böyle düşünmüyorum. Paşam baktı işler iyi gitmeyecek hemen uf oldu, bi kaos dinsin. Davis' e baksan sahada egosunu tatmin etmekten takım için görevlerini yerine getiremiyor. Hoca, Rondo sahadayken daha akıllı hücum edildiğinin farkında, elinde bu sakinliği ve aklı getirebilecek tek oyuncu o kaldı. Rondo'yu sürekli deneysel kullanmaya çalışması o yüzden. Bradley, Bazemore, Dwight vs. bunların hepsi mankafa, kendi kendine karar vermemesi, üretmemesi gereken oyuncu tipleri. Monk' u çok beğeniyorum, üniversitedeki potansiyeli çabuk unutuldu ama onun için de böyle bir rol çok erken, özellikle bu kadar dayılarla çevriliyken.

Şu günlere 10 sene sonra baktığımızda Lebron'u hoş etmek için boşa harcanmış 2-3 yıl gibi görebiliriz. İşin kötüsü şu kaotik yapılanma için siktir edilenlerin hepsi Lakers'dan sonra seviye atladı. Lonzo bile ne biçim şut atmaya başladı görmüşsünüzdür. Açıkçası koç olsam Westbrook'tan yana tercihim formda bi Lonzo olabilir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #116 : 14 Kasım 2021, 08:12 »
Lebron'un sakat numarası yaptığını söylemen çok iddialı olmuş, ki kaos dinsin dediğin anca Vogel kovulursa olur. O kovulana kadar sakat numarası mı yapacak?

Ben Rondo oynamasın demiyorum, Russ ile aynı anda sahada ne işi olur diyorum. Rondo'ya sorsan, "Hoca Russ'ı çıkarmadan beni alma" der. Vogel dışında sahada olan 15 oyuncunun da bunu söyleyeceğine eminim.

Bradley, Bazemore, Dwight vs. bunların hepsi mankafa, kendi kendine karar vermemesi, üretmemesi gereken oyuncu tipleri. Monk' u çok beğeniyorum, üniversitedeki potansiyeli çabuk unutuldu ama onun için de böyle bir rol çok erken, özellikle bu kadar dayılarla çevriliyken.

Şu günlere 10 sene sonra baktığımızda Lebron'u hoş etmek için boşa harcanmış 2-3 yıl gibi görebiliriz. İşin kötüsü şu kaotik yapılanma için siktir edilenlerin hepsi Lakers'dan sonra seviye atladı. Lonzo bile ne biçim şut atmaya başladı görmüşsünüzdür. Açıkçası koç olsam Westbrook'tan yana tercihim formda bi Lonzo olabilir.

İşte burada benim hep dediğim noktaya geliyoruz. Bu mankafalar neden 2 senedir üretmek zorunda kalıyor? Neden 2 senedir bu takım ligin en verimsiz hücum eden 10 takımından biri? Neden 2 senedir istisnasız her maç 4-5 dakikalık sayı atamama krizlerine giriyor?

Gönderilen oyuncuların o kadar da seviye atladığı falan yok. Pelicans'ta Lonzo sadece şut koçuyla özel olarak çalıştı o kadar, ki evet benim de ilk tercihim olurdu bu arada. Ama eğer seviye atlıyorlarsa, demek ki koç seviye atlatamıyordur. Adamın olmayan hücum planından çıkıp belli bir role kavuşan kendini buluyor anlamı çıkarabilirim.

Belki sakatlıklar belimizi büktü ama, geçen sene hücum verimliliğinde 24.'ydü bu takım, bu sene de an itibariyle 22'yiz. Koç olan utanır. Şunu 10. kez falan yazacağım sanırım, adam mola dönüşü oyun çizemiyor.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #117 : 14 Kasım 2021, 09:43 »
Kobe'nin hikayesini en iyi bilenlerden birisin aramızda. Şu ortamda neler yapardı bi hayal edelim. Kobe gibi hafif sakatlıklarına rağmen çıkıp oynasın demiyorum. Lider adam diğerlerine önderlik etmeli. Saha kenarında, röportajlar vs hiç böyle bi isteği olmadığı belli. Bouble'da doydu büyük ihtimalle. Kendini ispat etmesi gereken birşey kalmamış gibi. Lebron'un olayı hep kendiyle yarışması. Takım arkadaşları, hocaları zerre umrunda değil. En yetenekli biziz, çıkıp şampiyon olalım tarzı bir mantık çalışmıyor her zaman malesef. Prime döneminde (Miami) bu siktir edilmiş takımdaşlık, öğrenci- hoca ilişkileri bir şekilde aşılabildi. Wade ve Bosh gibi baba iki adamın varlığına şükretsin. Şu an yanında, sosyal kaygıları içinde şut seçimleri rezil hale gelen, kendine güvenini kaybetmek üzere olan Davis ve basketbol dışında herhangi bir sporda çok daha başarılı olabileceğini düşündüğüm Westbrook mevcut. Kim toparlayacak abi bu takımı. Madem Lebron ve Hoca işi birbirinden bağımsız iki olgu. Ben hocayı niye eleştireyim bu salaklıklarla uğraşmaya, kendi oluşturmadığı kadroyu oynatmaya çalıştığı için.

Rondo - Westbrook denemesi sizden bi sik olmaz, karambole ne üretirseniz kardır demek gibi. Cavs üç uzun deniyor abi, bi çok maçta da katkı aldılar. 100 kişiye sorsan saçma gelir. Bazı düşünceler, hakikatten öte önyargıya dönüşlebilir. Bu kadar net olmamak lazım şahsi görüşüm. Adam çıkıp kendi oynayacak, eldeki herşeyi deniyor.

Koç değişikliği olursa daha da facia hale dönüşeceğini düşünüyorum sezonun. Bu saçma oyuncu grubunun bir süre daha değişmemesine, eldeki malzemenin bi kaç ay daha denenmesine neden olabilir.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #118 : 14 Kasım 2021, 12:53 »
Bu takımın koç değiştirmeyecekse net olarak Westbrook'u takaslaması lazım. Halen kıymetli bir nüve ve iyi bir takasla beyimizin istediği kanat savunmacıları alırlar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #119 : 14 Kasım 2021, 16:53 »
Sen çok Lebron eksenli bahsediyorsun, ben sadece 2 senedir parkede gördüğüm ve görmediklerim üstünden gidiyorum.