Kobe'nin hikayesini en iyi bilenlerden birisin aramızda. Şu ortamda neler yapardı bi hayal edelim. Kobe gibi hafif sakatlıklarına rağmen çıkıp oynasın demiyorum. Lider adam diğerlerine önderlik etmeli. Saha kenarında, röportajlar vs hiç böyle bi isteği olmadığı belli. Bouble'da doydu büyük ihtimalle. Kendini ispat etmesi gereken birşey kalmamış gibi. Lebron'un olayı hep kendiyle yarışması. Takım arkadaşları, hocaları zerre umrunda değil. En yetenekli biziz, çıkıp şampiyon olalım tarzı bir mantık çalışmıyor her zaman malesef. Prime döneminde (Miami) bu siktir edilmiş takımdaşlık, öğrenci- hoca ilişkileri bir şekilde aşılabildi. Wade ve Bosh gibi baba iki adamın varlığına şükretsin. Şu an yanında, sosyal kaygıları içinde şut seçimleri rezil hale gelen, kendine güvenini kaybetmek üzere olan Davis ve basketbol dışında herhangi bir sporda çok daha başarılı olabileceğini düşündüğüm Westbrook mevcut. Kim toparlayacak abi bu takımı. Madem Lebron ve Hoca işi birbirinden bağımsız iki olgu. Ben hocayı niye eleştireyim bu salaklıklarla uğraşmaya, kendi oluşturmadığı kadroyu oynatmaya çalıştığı için.
Rondo - Westbrook denemesi sizden bi sik olmaz, karambole ne üretirseniz kardır demek gibi. Cavs üç uzun deniyor abi, bi çok maçta da katkı aldılar. 100 kişiye sorsan saçma gelir. Bazı düşünceler, hakikatten öte önyargıya dönüşlebilir. Bu kadar net olmamak lazım şahsi görüşüm. Adam çıkıp kendi oynayacak, eldeki herşeyi deniyor.
Koç değişikliği olursa daha da facia hale dönüşeceğini düşünüyorum sezonun. Bu saçma oyuncu grubunun bir süre daha değişmemesine, eldeki malzemenin bi kaç ay daha denenmesine neden olabilir.