Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #2250 : 21 Haziran 2025, 10:33 »
Çok keyifli bir playoff geçiyor. Sadece Pacers'ın akıl almaz 4 tane comeback'i var, Knicks'in 3 tane. OKC-Denver serisi inanılmaz bir stiller savaşıydı. Knicks Pacers tüm sezon 2 takım üzerinden değerlendirilen tarafta 2 tane tarihi upset yaptı. OKC zaten hem sezon içi derecesi hem netrating olarak tarihin en iyi 5-6 takımından biri performansı veren bir takım. Ha Pacers kazanırsa da 95 Rockets, 04 Pistons, 11 Mavericks derecesinde bir upset olacak. Bilmiyorum daha şaşalı bir playoff geçmesi için ne olması gerekiyor? Celtics Lakers volüm 209237 falan herhalde.

Kral birileri Allah bir dese sen 35-40 tane var diyorsun her seferinde.

Muhtemelen dünyada Play-off'un keyifli geçtiğini söyleyen 3-5 kişiden biri olarak aykırı ve gayet mükemmel bir yorum yaptın, teşekkür ediyoruz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2251 : 22 Haziran 2025, 12:14 »
Ben direkt yok derim. Dünyayı da yakından takip etmeni öneririm :)

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #2252 : 23 Haziran 2025, 09:11 »
Neredeyse 30 yıllık NBA izleyicisiyim. Sanırım tarihin en siklenmeyen NBA şampiyonluğu olabilir bu.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2253 : 23 Haziran 2025, 09:44 »
Ben direkt yok derim. Dünyayı da yakından takip etmeni öneririm :)

Dünyayı da bir sen takip ediyorsun. Onun için de tebrik ediyorum.

Kimsenin siklemediği, kimsenin izlemediği, kimsenin sevmediği bir play-off yaşandı.

Aykırı olacağım diye neyi bilip neyi bilmediğini unutmaya başladığını düşünüyorum. Bana artık rahatsız edici gelmeye başladığı için tepki verdim. Gerisi sende. :)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2254 : 23 Haziran 2025, 13:30 »
Dedi Caruso overrated Shaq Lakers efsanesi değil diyen adam. Kişisel kavgaya çevirme istersen.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2255 : 23 Haziran 2025, 13:38 »
Neredeyse 30 yıllık NBA izleyicisiyim. Sanırım tarihin en siklenmeyen NBA şampiyonluğu olabilir bu.
Toronto ve Milwaukee'yi zirveye koyuyorum ben :)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2256 : 23 Haziran 2025, 13:54 »
Toronto ve Milwaukee'yi zirveye koyuyorum ben :)

Herhalde Milwaukee en kötü şampiyonluklardan biri ama tarih kazananlar tarafından yazılıyor. 2020 Bubble dönüşü yüzünden o sezon final four yapan takımların 3ü sakatlıklarla dağıldı direkt.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2257 : 23 Haziran 2025, 14:20 »
Bence rekabet anlamında güzel playoff oldu. Şampiyonluğun siklenmediğine katılıyorum ama bunun oynanan basketbol seviyesiyle bağlantısı yok. Finale çıkan iki takımda da fanbase'i bulunan herhangi bir oyuncu yoktu, sebep bu.

Haliburton zaten o seviyelerde değil ama Shai'nin bu kadar umursanmaması ilginç.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2258 : 23 Haziran 2025, 14:42 »
NBA medyası yaklaşık 5 senedir Lebron Durant Curry'nin ekmeğini yemekten başka bir şey yapmadığı için. Giannis Jokic Amerikalı değil diye sırtlamıyorlar diyorduk ama adamlar Tatum'u da gömüp duruyorlar. NBC'nin ön plana çıkması ile belki toparlar ama cidden sadece oyuncuların nasıl Jordan LeBron Kobe vs olmadığı üzerine bir konuşma dönüyor. 30 takımın 29unun şampiyon olamadığı yerde rastgele ona buna gömmek %95'ten yüksek oranda seni haklı çıkardığı bir ortamda herkese negatif yaparak takılıp paraları cukkalıyorlar.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2259 : 23 Haziran 2025, 15:03 »
playofflar başladı başayalı çok ciddi bir maç izleme maratonuna girdim ve kesinlikle son dönemin en keyifli en çekişmeli playofflarından biri oldu.

iki küçük pazar takımı finale çıktığı için, büyük profilli oyuncular ilk turlarda elendiği için vs. hiç izlenmedi belki  ama oynanan basketbolun seviyesi çok üst düzeydi ve izlemesi çok keyifliydi. OKC'ye de anasının ak sütü gibi helal olsun şampiyonluk. Pacers'ın dark horse olarak geldiği seviye de takdire şayan.

Genel olarak play-offla ilgili en en en kötü şey üç tane aşil kopması (Lilliard, Tatum, Hali) onun dışında genel olarak çok üst düzey çok keyifli bir basketbol serüvenini geride bıraktık. Caruso evladımızı da ayrıca tebrik ederim. Soyunma odasında gençlere şampanya patmayı öğretiyordu en son =)