Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287751 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #2240 : 14 Mayıs 2025, 06:33 »
Jokic'in ayarları yerine geldi. Normal sezon hiç bir şey ifade etmiyor artık cidden. Sezonu domine eden iki takım da ne oynayacağını bilemedi kaç maçtır. Chet, J-Dub, Dort yarı etkide bile değil. Bence sıradaki maç Carruso ve tek uzun başlamayı denemeliler.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2241 : 28 Mayıs 2025, 20:10 »
Towns hayatımda gördüğüm en kötü savunmacılardan biri. Takımın ve kendinin bütün emeklerini bir anda hiç edebiliyor. Tom Thibodeau fırsat olsa bıçaklar büyük ihtimalle.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2242 : 29 Mayıs 2025, 09:20 »
star haline getirdiğimiz rudy gobert'in rakamlar nasıl ama?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2243 : 29 Mayıs 2025, 15:48 »
star haline getirdiğimiz rudy gobert'in rakamlar nasıl ama?

Tek bir maçta, o da JJ'in Hayes'i kenara attığı ve Gobert'in ritme girmesini sağladığımız maç. Onun dışındaki maçlarda Gobert yine bu topu oynadı ve faciaydı.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #2244 : 29 Mayıs 2025, 17:33 »
Gobert takası ile Paul George-Clippers takasını yapan Gm'lerin kafasını çok merak ediyorum. Bazı takaslar çok abartılı, bence oyuncular arasında aşırı farklar yok. Clippers takası yapıldığı zaman da aptalca bulmuştum.

Doncic-Jokic gibi birkaç oyuncu dışında sayısız draft hakkı göndermek anlamsız. Son hamle olursa yapılabilir belki yoksa rezil olunuyor.

Bu arada OKC'yi sevmesem de Caruso'nun finale çıkmasına sevindim. Birkaç maç ilk beş de başlar umarım.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2245 : 30 Mayıs 2025, 11:08 »
Gobert takası ile Paul George-Clippers takasını yapan Gm'lerin kafasını çok merak ediyorum.
efsaneleri hatırlayalım..

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2246 : 30 Mayıs 2025, 18:59 »
Evet George için çok fazla verilmiş fakat o dönem baya iyiydi bir ara MVP sıralamasında ilk üçte gösteriliyordu, ben şahsen kendisini o dönem izlemeyi çok severdim ama tabi şuan ki durumu da içler acısı maalesef.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2247 : 30 Mayıs 2025, 20:24 »
O dönem anın içinde de kötü bir takastı ama savunma her zaman bu takasın sadece George değil, Kawhi+George ikilisi için yapıldığı yönünde oldu. Ancak o dönem SGA'ya en çok güvenen insanlar bile bunu beklemiyordu. Allstar olması en iyi ihtimal gibiydi. Üstüne bir de Presti hocamın büyülü draft performansı eklenince şu an artık facia gözüküyor.

Gobert takası ile baştan sona tamamen saçmalıktı. Bu takas yüzünden sadece draft hakları patlamadı bir de Towns'ı takaslamak zorunda hissettiler. 2 sene içinde bir anda Edwards'ın etrafı hızla boşalabilir.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2248 : 20 Haziran 2025, 12:36 »
Tarihin bence en sönük play-off sezonu en azından son maça gitti.

Umarım son toplara kadar giden ve Pacers'ın omuzladığı bi son maç olur.

Bu arada bence uzunca bir süredir NBA Şampiyonu, NBA'in ne en güçlü ne en iyi takımlarından çıkıyor. Her ne kadar bu dediğim biraz subjektif gibi görünse de bence çok ilginç bir era'ya girmiş durumdayız.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2249 : 20 Haziran 2025, 17:00 »
Çok keyifli bir playoff geçiyor. Sadece Pacers'ın akıl almaz 4 tane comeback'i var, Knicks'in 3 tane. OKC-Denver serisi inanılmaz bir stiller savaşıydı. Knicks Pacers tüm sezon 2 takım üzerinden değerlendirilen tarafta 2 tane tarihi upset yaptı. OKC zaten hem sezon içi derecesi hem netrating olarak tarihin en iyi 5-6 takımından biri performansı veren bir takım. Ha Pacers kazanırsa da 95 Rockets, 04 Pistons, 11 Mavericks derecesinde bir upset olacak. Bilmiyorum daha şaşalı bir playoff geçmesi için ne olması gerekiyor? Celtics Lakers volüm 209237 falan herhalde.