Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287992 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #2230 : 11 Mayıs 2025, 12:47 »
Olan bitene inanamıyorum. Burada çıksak geçeriz dediğimiz Minesota belki de geçemeyeceğimiz tek takımmış.

Adamlar GSW'yi bile düzüyor. Ancak hakikaten fecaat bi sezon sonu ya.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2231 : 11 Mayıs 2025, 15:25 »
Olan bitene inanamıyorum. Burada çıksak geçeriz dediğimiz Minesota belki de geçemeyeceğimiz tek takımmış.

Adamlar GSW'yi bile düzüyor. Ancak hakikaten fecaat bi sezon sonu ya.

Minnesota'nın bize en ters gelen takımlardan birisi olduğu doğru ama "GSW'yi bile" demelik bir durum yok şu anda. Çünkü 3 maçın 2 buçuğunda Curry oynamadı. Önümüzdeki maçta da oynamayacak muhtemelen.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2232 : 11 Mayıs 2025, 17:56 »
Bu gece maçta öyle kopup gitmedi ki. Curry olmamasına rağmen iyi oynadılar. Green ve Podziemski baltalamasa, biraz katkı verse gelecekti maç. Zaten son 2-3 dakika fark yoktu yani. Curry olsa vurur geçerlerdi büyük ihtimalle. İlk yarı üçlük sokamadılar. 2007'den beri ilkmiş sanırım. Kuminga, Jimmy, Buddy formda. Kimse kusura bakmasın Lakers'e karşı daha fazla zorlanacağını sanmıyorum GSW'nin.

Normal sezonla playoff arasında oynanan oyun arasında o kadar fark açıldı ki. Uzunsuz sezonda bir şekilde idare edebiliyorsun. Fakat postsezonda işler direkt değişiyor. Bildiğimiz ikili oyuna dayalı, az skorlu playoff basketbolu. Gafford, Zubac, vs gibi bi adam kadroda olmayınca kim perde yapacak yani.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2233 : 11 Mayıs 2025, 21:21 »
Ya beyler bir de cidden Minnesota içimizden geçmiş gibi bir algı oturuyor ama bir maç Doncic'in ishaline bir maçı da JJ Redick'in tamamen kendi mallığına kaybettik. Yenilen herkesin kendince mazeretleri vardır tabiki ama eksik kadroyla bile geçeceğimiz bir seriydi yani. Ha Divincenzo LeBron'un dizini, Doncic'in belini çıkardı son maçta öyle yine kaybedebilirdik de. Zaten Mark Williams takası iptal olup 3 senedir ısrarlar doldurmadığımız pivot pozisyonuna yine makul bir hamle yapmayınca ilk tepkimizde haklı çıktık diyebiliriz. Bu sezon geçiş sezonu olarak kalacak. Bu yaz da geçişin %80-90'ını halledebiliriz umarım.

OKC'de de koçun tecrübesizlikleri takır takır ortaya çıkıyor cidden. Hem ilk maç hem üçüncü maç bu kadar basit müdaheleler yapamaması inanılmazdı. Ansızın 3-1 geriye düşüp 4-2 seriyi kaybedecekleri noktaya gelebilir seri. Maç ortadayken herkes sadece SGA'nın tepeden yaratacağı fırsatlara bakıyor, kimse top kullanma hakkı varmış gibi bile davranmıyor. Minnesota da Curry'nin sakatlığıyla geçecek. Curry bu seri dönemez, hamstring sakatlığı yaşamış biri olarak ve GSW'nin tarihinde Durant aşil olayı varken bu topa gireceklerini sanmıyorum. 1 hafta düzgün yürüyememiştim. Minnesota-Denver rövanşına hızla kayabiliriz.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #2234 : 11 Mayıs 2025, 23:26 »
Denver-Okc macini izliyorum bok gibi mac oluyo gozum kanadi valla.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2235 : 11 Mayıs 2025, 23:31 »
Ya beyler bir de cidden Minnesota içimizden geçmiş gibi bir algı oturuyor ama bir maç Doncic'in ishaline bir maçı da JJ Redick'in tamamen kendi mallığına kaybettik. Yenilen herkesin kendince mazeretleri vardır tabiki ama eksik kadroyla bile geçeceğimiz bir seriydi yani. Ha Divincenzo LeBron'un dizini, Doncic'in belini çıkardı son maçta öyle yine kaybedebilirdik de. Zaten Mark Williams takası iptal olup 3 senedir ısrarlar doldurmadığımız pivot pozisyonuna yine makul bir hamle yapmayınca ilk tepkimizde haklı çıktık diyebiliriz. Bu sezon geçiş sezonu olarak kalacak. Bu yaz da geçişin %80-90'ını halledebiliriz umarım.

OKC'de de koçun tecrübesizlikleri takır takır ortaya çıkıyor cidden. Hem ilk maç hem üçüncü maç bu kadar basit müdaheleler yapamaması inanılmazdı. Ansızın 3-1 geriye düşüp 4-2 seriyi kaybedecekleri noktaya gelebilir seri. Maç ortadayken herkes sadece SGA'nın tepeden yaratacağı fırsatlara bakıyor, kimse top kullanma hakkı varmış gibi bile davranmıyor. Minnesota da Curry'nin sakatlığıyla geçecek. Curry bu seri dönemez, hamstring sakatlığı yaşamış biri olarak ve GSW'nin tarihinde Durant aşil olayı varken bu topa gireceklerini sanmıyorum. 1 hafta düzgün yürüyememiştim. Minnesota-Denver rövanşına hızla kayabiliriz.

2021 ve 2023 playofflarıyla ilgili sakatlık konusunda çok ağladığım için bu sezon hiç o topa girmeyeyim dedim ama Doncic mideyi bozmasa her şeye rağmen muhtemelen geçecektik...

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2236 : 11 Mayıs 2025, 23:40 »
Jokic'in pis ayarları bozuldu üç maçtır. Orta mesafe sokamıyor boş, garip. OKC bu maçı alırsa seri karışır. Denver bu gidişle 90 sayıyı bulamayacak. Brodie mırodi ekstra birileri çıkmazsa çok bitik maç.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2237 : 12 Mayıs 2025, 00:04 »
OKC'nin maç kapatamaması devreye girer yine.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2238 : 12 Mayıs 2025, 01:14 »
Denver ilk ve son çeyrekte toplam 23 sayı attı. Playoff tarihinde hiç böyle bir şey olmuş mudur acaba.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2239 : 14 Mayıs 2025, 03:58 »
Indiana yine başka bir maçta yenilgiyi kabullenmek yerine farkı kapatıp öne geçti. Geçen sene de hayli keyif vermişlerdi playoffta. Umarım bu maçı kapatıp seriyi uzatmadan geçerler. Carlisle her türlü övgüyü hak ediyor bu kadroyla. Nembhard her takıma lazım örnek bi topçu.

Cavs artık kingimi alsın bence. Allen + Straus gayet mis gibi.