Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287805 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #2220 : 05 Mayıs 2025, 22:27 »
Bir insan Alperen'i niye sevmez, gerçekten merak ediyorum. Doncic'le iyi bir ikili olurlar bence. Bu yaz şutunu geliştirirse gelecekte fmvp dahi olabilir.

Alperen'e tepkimiz ortak mı bilmiyorum ama benim tepkim tamamen politik. Houston'da yaşayan 200M doları uykusunda kazanacak adam bile çıkıp iki laf edemiyorsa iyi bir oyuncu olarak takip ederim ama gurur duyduğum bir Türk yıldızı olmaz gözümde. Aynı Hidayet abisi gibi.

Ama bundan bağımsız kesinlikle Doncic ile iyi ikili olmazlar ya. Bu ikilinin işlemesi için etrafına OG Anounobyx3 falan lazım.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #2221 : 06 Mayıs 2025, 09:16 »
Knicks ve Nuggets'ın kazanmasına sevindim. Caruso da müthiş oynamış: 5/9 üçlük, 20 sayı, 6 asist, 5 top çalma, 2 blok, +13 p/m.

Kaç sene oldu bilmiyorum, öfkem biraz olsun azalmadı. Caruso-Reaves ikilisini beraber görmek isterdim. Şerefsizler ya.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2222 : 06 Mayıs 2025, 18:34 »
Knicks ve Nuggets'ın kazanmasına sevindim. Caruso da müthiş oynamış: 5/9 üçlük, 20 sayı, 6 asist, 5 top çalma, 2 blok, +13 p/m.

Kaç sene oldu bilmiyorum, öfkem biraz olsun azalmadı. Caruso-Reaves ikilisini beraber görmek isterdim. Şerefsizler ya.

İkisi de overrated bence.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #2223 : 07 Mayıs 2025, 09:37 »
Cavaliers-Pacers maç sonu saçmalık düzeyinde, bu şekilde bir maç çalma çok nadir görülür. Curry sakatlanıp çıktığı hâlde Gsw rahat kazanmış gözüküyor, ilginç.

Undrafted oyuncular ne kadar overrated olabilir, Caruso-Reaves ideal rol oyuncuları olurlardı. +Zubac kadroda olsa sorunların büyük bölümü çözülmüş olurdu.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2224 : 08 Mayıs 2025, 00:46 »
Son Denver maçı, yarı sonunu izleyen biri Carruso hakkında ne kadar negatif düşüncesi varsa hepsinin kuruntu olduğunu anlardı. Parkedeki hakikat su götürmüyor. Adam en iyi dış alan savunmacılarından biri. Ve savunma ile oyunu dikte, domine eden pek insan da kalmadı günümüzde. Bildiğin karşısında top süremiyorsun.

Minnesota - GSW maçı basketbol dersi niteliğiydeydi. 2 Green şutu ve iyi top paylaşımı Gobert merkezli savunmalarını işlevsiz hale getirdi. Lakers'in en çok yapamadığı iki konu hücumda sanırım. Curry bir sonraki maçtada da forma giyemecekmiş. İki haftadır topsuz oyunda koşturmaktan baldırı iflas etti. Bazen adamı izlerken ben yoruluyorum. Bu yaşta bu kadar efor inanılmaz cidden.

Ek olarak geçen senelere göre daha sönük bir playoff geçiyor. Bence kupa herhangi bir takımın elinde kalabilir. Indiana - Cle serisi hariç tempolar hayli düşük.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2225 : 09 Mayıs 2025, 20:48 »
Cavaliers-Pacers maç sonu saçmalık düzeyinde, bu şekilde bir maç çalma çok nadir görülür. Curry sakatlanıp çıktığı hâlde Gsw rahat kazanmış gözüküyor, ilginç.

Undrafted oyuncular ne kadar overrated olabilir, Caruso-Reaves ideal rol oyuncuları olurlardı. +Zubac kadroda olsa sorunların büyük bölümü çözülmüş olurdu.

Lakers'ın son 8 senede sadece boşa bıraktığı ve ucuza çok rahat tutabileceği oyunculardan, 6 kişilik playoff rotasyon tayfası ortaya çıkar ya...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2226 : 09 Mayıs 2025, 21:19 »
alamadığı iki oyuncudan da iyi katkı gelebilirdi sanki :/ (Turner-Hield)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2227 : 10 Mayıs 2025, 12:02 »
OKC 2 Denver yenilgisinde de clutch'ta bir şey üretememekten elendi. Geçen seneden dersler çıkarılmamış gibi duruyor.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2228 : 10 Mayıs 2025, 12:18 »
yani şu lanet takımı (Denver) durduracak bir rakip yok mu ya? sinir bozucu bir takım. Thunder da bunu yapamıyorsa bunlar yine finale yürür,ortam boşluğundan yine şampiyon olurlar. karşıda da Boston ve Cleveland geride ne de olsa.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #2229 : 10 Mayıs 2025, 17:31 »
Garip şekilde Jokic çok bitikken yan parçaları harika tepki verdi ikinci yarı. Gordon bu playoffta en kıskandığım oyuncu. MPJ de hiç fena değildi sabah, ne zamandır tutuk görüyordum. Sakatlığına rağmen çok iyi mücadele etti. Bu tip duruşlar takımı çok etkiliyor cidden. Bu hafta izlediğim en keyifli maçtı.

Shai iyi hoş oyuncu da bu kadar maç sonlarında sinmesi hoş değil. Enerjisini ayarlayamıyor. Brunson gibi biraz maç sonlarına kendini saklamayı öğrenmeli. Aynı sorun Boston'da da mevcut. Bu iki takım maç içerisinde vurup geçemezse hali kalmıyor. Şutlar da girmeyince maçı veriyorsun.