Gönderen Konu: 2025 Yazı - Lakers Off-Season  (Okunma sayısı 7658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
Ynt: 2025 Yazı - Lakers Off-Season
« Yanıtla #40 : 03 Temmuz 2025, 11:15 »
2. Kwame Brown vakası

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #41 : 03 Temmuz 2025, 11:48 »
Hiçbir şey vermeden 8 milyon dolara 15/10 bir pivot almak büyük şans. Hücumda da Doncic'in uçuracağı bir atletizmi var. Doncic ve Lebron gibi 2 winnerın yanında oynamak da olumlu etki eder umarım.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #42 : 03 Temmuz 2025, 12:04 »
Ayton'un iyi bir ekleme olduğunu düşünüyorum fakat işin savunma kısmının da hal olması gerekiyo, takımda iyi savunmaci diyebileceğimiz oyuncu sayısı çok az ve yedek bir uzun alınması da lazım. Ayton'un savunma açığının kapatıldığı bir senaryo da verimli olacağına inanıyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #43 : 03 Temmuz 2025, 12:08 »
Şimdi bu transferin 2 tarafı var. Eğer polyannacılık, benim takımımdaki oyuncular her zaman en iyi en doğrudur diye bakacaksak bu adamın ölüsü 15-10 ve 2-3 sezon motive oynadığında neler yapabildiğini hem Lakers'a karşı 2021'de ve tüm playoff'larda hem de 2022'de yanlış hatırlamıyorsam 64 galibiyet alan Suns'ta ve playoff'larda gösterdi. Daha sonrasında koçla arası koptu ki o koç NBA tarihinin en saçma sezonlarından birini bir sezon sonra Detroit Pistons'a yaşatmış bir adam ve ayrılmak istedi. Suns tutunca da yattı ve Portland'a takaslandıktan sonra da tanklayan bir takımda yine 2 sezondur yatıyor. Motive bir Ayton kesinlikle kötü bir savunmacı değil bu arada.

Kötümser yaklaşacaksak bu adam 3 senedir top mop oynamıyor. Kontratı alıp yatan adamdan winner bir takımın parçası olur mu? 1 sezon kontrat sezonu diye motive etsen 2.sezon ne yapacağı belli değil, böyle bir mentalitedeki topçuyla yola çıkılmaz.

Negatifler çok daha net zaten o yüzden pek uzatmaya gerek duymadım ama kadro yapılanması 1-uyum işidir 2-fırsat işidir. Lakers'ın 8M hatta 14M'a bundan daha iyi bir ekleme yapma ihtimali sıfıra yakındı. Belki yine 2-3 sezondur yatan daha yaşlı bir Capela olabilirdi. Davis'ten sonra attan inip eşeğe binmek gibi olacağı kesin ama zaten eşek bile yoktu takımda, karınca sırtında gidiyordu pivot pozisyonumuz. Net pozitif bir hamle olduğunu düşünüyorum. AMA DFS'nin de kaybıyla iyi/elit savunmacı forvet eklemesi artık şart oğlu şart.

Andrew Wiggins ve/veya Herb Jones için takas yapıp FA'den Melton çekip bir de yedek pivot bulmamız lazım hala.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #44 : 03 Temmuz 2025, 19:35 »
"LA Times"'ın makalesinden bir kesit.

The Lakers are still looking for shooters

yani? var mı aday? elindekini parlatsana (tövbe tövbe :D) Dalton var,biraz savunma aşıla e zaten eli top tutuyor. atar.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #45 : 03 Temmuz 2025, 20:17 »
Kaynak dandik ama şöyle bir haber var.

https://x.com/TheDunkCentral/status/1940760409381765486

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #46 : 12 Temmuz 2025, 14:07 »
Eric Dixon sakat, Adou Thiero sakat, yaz liginde bile hüsranla başladık aq inanılmaz...

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #47 : 13 Temmuz 2025, 13:50 »
Eğer bir şekilde Vanderbilt takasa falan giderse Darius Bazley ile ikamesini bulduk gibi, kafasız bir Lamar Odom gibi oynuyor :D

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #48 : 13 Temmuz 2025, 15:05 »
Ben de beğendim Bazley kardeşi, biz o kadar hiç kimseyi alamıyoruz ki mecburen Bazley'e yukselecez:))

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #49 : 13 Temmuz 2025, 18:29 »
bizden gidip gidip duran Swider bile iyi rakamlar üretiyor bakıyorum da. oyunu nasıl izleyen var mı? yoksa yoklukta mı parlıyor?