Gönderen Konu: 2025 Yazı - Lakers Off-Season  (Okunma sayısı 7606 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
2025 Yazı - Lakers Off-Season
« : 03 Mayıs 2025, 00:29 »
Off-season'a girerken modumuz ektedir.

https://www.youtube.com/shorts/WATv9rM3jdk

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: 2025 Yazı - Lakers Off-Season
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2025, 00:49 »
Gönlüm: Sabır

Aklım: Lebron trade'i, şutör bir iki yan parça ve pivot.

• Superstar
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2025, 00:50 »
Bu arada dürüst olayım ben Doncic'ten de bi lider göremedim. O düşüp kalkmamalar, karnım ağrıyorlar, hastayımlar...

Müthiş bir oyuncu ama lider değil bu adam.

• Superstar
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2025, 10:09 »
Hatta Reaves'i de takaslarım ben Lebron ile birlikte. O kadar silik, rezil bir play-off oynadı ki sayesinde ne Doncic'i ne Lebron'u dinlendirebildik.

Sen o değilsin maalesef. Olacağını da sanmıyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2025, 10:24 »
LeBron James Not Expected To Consider Re-Signing With Lakers At Discount To Help Roster

geçen sezon yapmış da takım bir yıldız getirememişmiş. e o zaman yapacağın şey belli. Yeteneklerini,oğlunla beraber alıp gidebilirsin.

ama Pelinka bunun emir eri gibi laflar ediyor. Hiç sanmıyorum "bıraktım" diyene kadar bırakılacağını.

Pierce bile "Lebron'dan kopma vakti,şimdi Luka'nın dönemi" demiş

• Superstar
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2025, 10:39 »
LeBron James Not Expected To Consider Re-Signing With Lakers At Discount To Help Roster

geçen sezon yapmış da takım bir yıldız getirememişmiş. e o zaman yapacağın şey belli. Yeteneklerini,oğlunla beraber alıp gidebilirsin.

ama Pelinka bunun emir eri gibi laflar ediyor. Hiç sanmıyorum "bıraktım" diyene kadar bırakılacağını.

Pierce bile "Lebron'dan kopma vakti,şimdi Luka'nın dönemi" demiş

Kral seni az çok anlıyorum ama 40 yaşında bi adama bu kadar anlam yüklemek zaten baştan yanlış.

Ben bu 4-5 seneye artı koyuyorum hem Lakers hem LBJ adına... Çok mükemmel bir birliktelik oldu, bir şampiyonluk da çıkardık bu hikayeden.

Ancak Lebron'a gelene kadar bu ilk tur fiyaskosunun 4-5 aktörü var.

Ama hikaye bitti mi? Bence bitti.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2025, 10:45 »
Kral seni az çok anlıyorum ama 40 yaşında bi adama bu kadar anlam yüklemek zaten baştan yanlış.

Ben bu 4-5 seneye artı koyuyorum hem Lakers hem LBJ adına... Çok mükemmel bir birliktelik oldu, bir şampiyonluk da çıkardık bu hikayeden.

Ancak Lebron'a gelene kadar bu ilk tur fiyaskosunun 4-5 aktörü var.

Ama hikaye bitti mi? Bence bitti.
Valla Kobe'nin nasıl ki 2012-13 sonrası kendi için zor,biz sevenleri için ise acı doluydu. Bu da şimdi böyle bir dönem yaşatıyor. Kanıtlayacağın ne var daha? 2 yüzük daha alıp Kobe'yi,3 yüzük daha alıp MJ'i mi geçeceksin? herhalde tek hedefi var o da "tüm zamanların en fazla maça çıkanlar" listesinde de 1 numara olmak. Başka bir şey düşünemiyorum çünkü.

25-26 yaşında bir süperstar gelmiş,artık O'nun üzerinden dönmeli her şey. Ama görünen/yazılanlara göre bu çok da mümkün olmayacak herhalde belirsiz bir süre daha.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2025, 15:12 »
LeBron'u ve Cavaliers'ı bir şekilde kafalayıp Jarrett Allen topuna girebilsek çok güzel olur. İmkansız ama işte isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci...

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #8 : 03 Mayıs 2025, 16:49 »
Bu yaz ne kararlar alınır bilmiyorum ama LeBron'un devam ettiği senaryoda sezonun "Kobe'nin veda turuna" döneceği gibi yorumları fazla pesimist buluyorum. Ligde 30 takım arasında, en iyi 2. oyuncusu LeBron'dan daha iyi olan kaç takım var?

Şu anki kadroya 2 pota altı eklememizle bile çok daha iddialı bir takım olacağımızı düşünmekle birlikte, onun dışında yapacağımız ufak hamlelerle şampiyonluk için iddialı bir takım olmamız hiç zor değil.

Reaves'i hala çok beğeniyorum ama Doncic'in savunmadaki defolarını kapatmak için kendisini de yollamamız olası.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #9 : 05 Mayıs 2025, 12:48 »
LeBron takas edilse karşılığında ne bekleniyor? Boş kontrat gönderip LeBron alınabilecekse istisnasız her takım bu takası gerçekleştirir. Bence bir sene daha oynayıp emekli olacaktır, gerçi rolünü ve maaşını düşürse en az 4-5 sene devam edebilir gözüküyor.

Bu arada Reddit'ten takip ettiğim kadarıyla playoff'ta takımdaki en iyi savunma performansını göstermiş. Bu takımın çok büyük sorunları var.