Bu yaz ne kararlar alınır bilmiyorum ama LeBron'un devam ettiği senaryoda sezonun "Kobe'nin veda turuna" döneceği gibi yorumları fazla pesimist buluyorum. Ligde 30 takım arasında, en iyi 2. oyuncusu LeBron'dan daha iyi olan kaç takım var?
Şu anki kadroya 2 pota altı eklememizle bile çok daha iddialı bir takım olacağımızı düşünmekle birlikte, onun dışında yapacağımız ufak hamlelerle şampiyonluk için iddialı bir takım olmamız hiç zor değil.
Reaves'i hala çok beğeniyorum ama Doncic'in savunmadaki defolarını kapatmak için kendisini de yollamamız olası.
o kadar pesimist olmasa da play-off'u kaçıracak 40 galibiyet civarı bir sezon çok ideal. Bir play-off serisi ile gereksiz yıpranmamış oluruz, belki kupaya asılırız falan bir kupamız daha olur.
Benim endişem bu kadroyu güçlendireceğiz diye vasat parçalara fazla ödeme tuzağına düşmek. undrafted, gizli saklı köşelerden çok faydalı rol oyuncuları çıkarabiliyoruz. Dalton elit bir sabit şutör olabilir mi? Genç atlet uzun ne var ne yok alemde. Gözler kulaklar açık 2027'nin altyapısını inşa edeceğimiz bir sezon bence çok mantıklı.
Bakalım Luka kontratı kapmak için yazın forma girip Eurobasket'e hazırlayacak mı kendini. O haliyle sonra Lakers'ı da sırtlamaya hazır mı. Hepsini yaşayıp görmek, acele etmemek lazım. Eskiden Kobe için denirdi, işte yaşı genç ama basketbol yaşı daha fazla liseden geldiği için diye. Aynı şey Luka için de geçerli 16 yaşından beri üst düzey basketbol oynuyor adam arada bir düşük tempolu sezon iyi gelir.