Dürüstlüğünüzü sorguluyor gibi olmasın ama Sabonis - Doncic - LeBron'u, Lebron - Doncic - Reaves'e yeğleyeceğinizi düşünüyorum.
Ben Reaves'i halen overrated buluyorum. Her maç 20 küsür şut kullanıyor istisnasız. Artık NBA'de çok az savunma yapılan bir içeri girme oyunu var (pasörlüğü sıfıra yakın) ve yaptığı skor çok etkileyici değil. Savunmadaki sorunlarına zaten değinmişsin.
Ben Lakers'a karşı oynuyor olsam topun Reaves'te olmasını çok ama çok isterim mesela.
Hedefim şampiyonluksa Doncic, LeBron, Reaves'i tercih ederim.
"Her maç 20 küsür şut kullanıyor istisnasız" yorumunu abartı buldum çünkü bu sezon oynadığı 66 maçın sadece 8 tanesinde 20 veya üstü şut kullanmış. 45 maçta 15 ve altı şut kullanmış. %36 ile üçlük %55 ile ikilik atıyor, ikisi de oldukça verimli (%55 eFG).
Şu ana kadar 2 playoff'ta oynadı ve orada küçülmediğini de gördük. Tersten bakarsak Sabonis'in prime'ında tek playoff'u oldu onda da normal sezon performansına yaklaşamadı.
Playoff'ta zaten Doncic ve LeBron neredeyse 40'ar dakika oynayacakları için orada Reaves'in bir şey üretmesine de gerek kalmayacak.
Bir uzunla takaslamak takıma seviye atlatabilir ama o uzun Sabonis değil bana göre.