Gönderen Konu: JJ Redick (Podcaster & Lakers Koçu)  (Okunma sayısı 16515 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: JJ Redick (Podcaster & Lakers Koçu)
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2025, 10:03 »
Hey gidi koca çınar, anlı şanlı Los Angeles Lakers...

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2025, 10:04 »
Sezon başında sevinmiştim bu hamleye, yüzümüzü kara çıkarmadı şu ana kadar. Ama şunu söyleyeyim, baş koçluk denilen şeyin çoğu adam yönetimi ve rotasyon bana göre. İnce detaylarda koç ekibinin payı daha büyük. Burada da Nate McMillan ve Scott Brooks gibi iki tecrübenin bu sezon ekibe katılması mutlaka faydalı olmuştur.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #12 : 03 Mart 2025, 10:31 »
Şu kadroyla takıma yaptırdığı savunmaya inanamıyorum bazen. Kawhi yanarken, karşıda Zubac gibi hiçbir ilacımız olmayan Clippers'a yaklaşık 8 dakika 0 sayı attırdı takım 2. çeyrekte...

İnanılır gibi değil.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #13 : 03 Mart 2025, 11:09 »
Şu kadroyla takıma yaptırdığı savunmaya inanamıyorum bazen. Kawhi yanarken, karşıda Zubac gibi hiçbir ilacımız olmayan Clippers'a yaklaşık 8 dakika 0 sayı attırdı takım 2. çeyrekte...

İnanılır gibi değil.

7:35  Kawhi Leonard makes 15-foot pullup jump shot  43-44
0.0  End of the 2nd Quarter  43-56

11:24  Kawhi Leonard makes two point shot  45-56

böyle bir kısım....

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #14 : 03 Mart 2025, 14:29 »

İnanılır gibi değil.

Ciddi bir güvenilir bir vasat 5 numara eksiği olsa da, DFS-Vando-Gabe ve bu üçünü destekleyecek Lebron--Rui-Goodwin ile iyi bir savunma yapısı oluşturabilirsin; versatil bir altılı.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #17 : 03 Mart 2025, 19:00 »
Ciddi bir güvenilir bir vasat 5 numara eksiği olsa da, DFS-Vando-Gabe ve bu üçünü destekleyecek Lebron--Rui-Goodwin ile iyi bir savunma yapısı oluşturabilirsin; versatil bir altılı.

Abi bu adam Lebron'u daha ilk veya ikinci maçında ayan beyan fırçaladı. Herif artık resmen maçın yarısında topu eline bile almıyor savunma yapacağım diye.

Elbette Luka'nın varlığını inkar etmiyorum ama JJ'in burada koyduğu taşağın da etkili olduğunu düşünüyorum.

Onu geçtim, herif DFS'yi kimse çok kale almazken Doncic ile hafızası üzerinden hücumda her dakika kıymetli hale getirdi.

Burası biraz duygusal ama mutlu bir takım görüyorum ben sahada. Takım düşmüyor, dağılmıyor, bırakmıyor, kırılmıyor.

Net COTY şu ana kadar.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #18 : 04 Mart 2025, 03:39 »
O değil de, bir tane yavşak vardı, Hurley miydi neydi adı. Lakers'ın astronomik teklifini nasıl reddettiğini kahkaha atarak anlatıyordu yazın kanal kanal gezip.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2025, 05:21 »
O değil de, bir tane yavşak vardı, Hurley miydi neydi adı. Lakers'ın astronomik teklifini nasıl reddettiğini kahkaha atarak anlatıyordu yazın kanal kanal gezip.
UConn struggles continue since Dan Hurley told official he was best coach in men's college basketball

taze habermiş :D