Sezonu bitiriş şeklini övdük ama Doncic ve LeBron'a sahip takımın playoff'ta bir tur bile geçemeyecek olması ilk olarak hocaya yazar. İstediğimiz kadar rol oyuncularını eleştirebiliriz. Ama rotasyon kurgusu, bench kullanımı vs. ciddi anlamda problemliydi malesef. Özellikle son maçta tüy dikti zaten. Çaylak bir koç olarak bu durum aslında kabul edilebilir, ama bu seviyelerde sana pahalıya patlıyor işte. Ne denir bilemiyorum.
Hata yapmasına, rotasyonda dakikaları ayarlamamasına, kötü hücum / savunma yaptırmasına, yanlış stratejiyle çıkmasına... Her şeye ama her şeye tamamım.
5 kişiyle diyelim seriyi geçtin, nasıl şampiyon olmayı planlıyor bu adam? Knecht bir dakika dahi süre almayacak kadar ne yaptı sana kardeşim? Hadi kolsuz, hücumunu berbat ediyor... Vando'yu 3 primary adamından birini dinlendirecek kadar nasıl dahil etmezsin rotasyona? İçeriden sürekli deliniyorsun, ribaund alamıyorsun. 3-5 dakika bir Hayes - DFS beraber dene. Hadi denemiyorsun, yahu 2 dakika dinlendir DFS'yi ki adam bi topa sıçrayabilecek kadar nefes alsın.
Ben hayatım boyunca bir devreyi bir tek oyuncu değiştirmeden bitiren bir tek takım hatırlamıyorum. Bunu adama laf sokmak için söylemiyorum, gerçekten böyle bir şeyi hiç ama hiç hatırlamıyorum.
Adam resmen lise koçunun yapmayacağı salaklıkların tamamını tek bir maça sığdırdı.