Gönderen Konu: 2023-24 Rui Hachimura Sezonu  (Okunma sayısı 133855 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2023-24 Rui Hachimura Sezonu
« Yanıtla #640 : 17 Mart 2024, 19:23 »
Takımı izlemek ızdırap gibi geliyor, keşke takımı dağıtabilsek çünkü AD ve Lebron'un yanına iyi bir kadro kurulacağı yok gibi LeBron'da seneye GSW'ye gider büyük ihtimalle.

Nasıl gidecek?

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #641 : 18 Mart 2024, 02:36 »
Seneye takım şu şekilde devam edeceği için takasini isteyebilir diye düşündüm ama sonra Lebron gibi bir adamın gittiği hiçbir takıma bu şekilde gitmediğini hatırladım. Verimli olacağı son iki senesi eğer bir şampiyonluk daha istiyorsa seneye takas ile
 gidebilir de bu ihtimali de düşünmüyorum değilim.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #642 : 18 Mart 2024, 11:53 »
Curry ile ikisini birlikte görmek isteyen çok kişi var. Son zamanlarda da arttı bu söylentiler.

Gsw bizi ikna edebilecek bir paket sunabilir mi veya Lebron bu dedikoduların reel olarak ne kadar içinde onu bilemiyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #643 : 19 Mart 2024, 06:24 »
Takım iyi bir takım olmaya o kadar yakın ki aslında. En üzücü kısımda Lakers ile ilgili son dönemde bu sanırım. Teknik ekip tercihi, kadro yapılanması, vs. az sayıda değişiklikle bu oyuncu topluluğu iyi bir takım olur. En azından izlediğimize değer.

King formda, kısalar fena değil ama özellikle savunmada o kadar plansızlık mevcut ki her an bir 10-0 seri ile geri düşülebilecek gibi geliyor. Ki hep olan bir şey yazdıklarınızdan gördüğüm kadarı ile.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #644 : 19 Mart 2024, 07:14 »
Takım artık olsa da olur olmasa da olur havasında. Hawks gibi eksik ve dirençsiz takımı bulunca şov yaparken bile dünya kadar boş şut veriyor. Ham'i IST'den hemen sonra kovmayarak sezonu yaktık.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #645 : 23 Mart 2024, 07:03 »
Bu takım 5 dakika bile izlenmiyor.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #646 : 23 Mart 2024, 14:11 »
Diyelim ki play'inde elendik seneye takımın nasıl bir planı var çok merak ediyorum bu kadro ile mi devam edeceğiz yoksa yavaştan takımı dağıtmaya mi doğru yol alacaz. Çünkü mevcut durum gösteriyor ki şu takımdan, yönetimden, koç ve yardımcılarından hiçbir halt olmaz. Seneye gene bu Ham davari ile devam edilir ve tekrar Nisan ayı geldiğinde bu sene de olmadı diyeceğimizi görür gibiyim.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #647 : 23 Mart 2024, 20:56 »
Diyelim ki play'inde elendik seneye takımın nasıl bir planı var çok merak ediyorum bu kadro ile mi devam edeceğiz yoksa yavaştan takımı dağıtmaya mi doğru yol alacaz. Çünkü mevcut durum gösteriyor ki şu takımdan, yönetimden, koç ve yardımcılarından hiçbir halt olmaz. Seneye gene bu Ham davari ile devam edilir ve tekrar Nisan ayı geldiğinde bu sene de olmadı diyeceğimizi görür gibiyim.

Bana kalırsa takımın satılması dahil bütün departmanlar baştan aşağı değişmeli ama bu olmayacağı için, işe Pelinka ve Ham'i göndermekle başlayıp, bütün sağlık ekibini kovmak gerekiyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #648 : 25 Mart 2024, 07:14 »
Ham bir basketbol teröristi..

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #649 : 27 Mart 2024, 05:41 »
52 dakikada yaptiklarina sapka cikarilir be Davis, playofflar yaklaştığında bu adam da farklı bir seviyede oynuyor.