Gönderen Konu: 2023 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55670 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2023 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #140 : 08 Ekim 2023, 04:57 »
İlk yarıdan dikkat çekenler:

Anthony Davis 5-out hücumlarda bol bol tepede bire bir oynayıp çembere saldırmaya çalıştı. Üç tane de tereddütsüz üçlük denedi ve ikisinde isabet buldu. 2020 normal sezonundaki Davis'i hatırlattı. D'Angelo Russell ise mükemmel bir PG performansı gösterdi. Boş şutu soktu, takım arkadaşlarını doğru yerlerde buldu. Savunmada arada el ayak soktu. Bu ikili dışında Vanderbilt 2 üçlük soktu, Hayes biraz çabaladı.

Prince-Wood-Rui-Reddish patır patır döküldü. Herkes kendi topunu kullanma fırsatlarını kovaladı. Yavaş yavaş alıştıkça oturur ama özellikle Reddish açısından hmmmm dedirtti. Bir de JHS o kadar övüldü falan ama şuursuz oynadı yine, Yaz Ligi'nden farklı bir şey görmedik.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #141 : 08 Ekim 2023, 06:09 »
Eveeet ilk maçı 125-108 kaybettik. Genel izlenimlerim şöyle:
İyiler:
-Davis, fiziksel olarak iyi gözüküyor. Üçlükleri de antreman kamplarında övülüyordu, bu maçta da soktu 2 tane.
-D'Lo tam bir oyun kurucuydu, maestroluk yaptı şutlarını soktu. Tertemiz oynadı.
-Max Christie iki yönlü olarak çok iyi gözüktü. Üçlük, orta mesafe, çembere gitme hepsini yapabiliyor, savunmada ribaunda yardıma geliyor oyuncuların önünde kalıyor. Bu sezon süre alacağım diye bağırıyor sahada resmen. Özellikle Prince'in patır patır sıçtığı bir maçta lan acaba dedirtti bana.
-Hachimura, aslında bildiğimiz Hachimura için kötüydü, kendi şutunu özellikle geçişte anlamsız zorladı ve çember etrafında saçma atışlar denedi. Yine de fena gözükmedi.
-Gabe maçın başında fırsatlarını bulmak konusunda biraz çekingendi ama bulduğunda üçlükleri iyi değerlendirdi. Savunmadaki çabası da direkt dikkat çekiyor. Oyun kurma konusunda vasat altı bir PG, tamamlayıcı parça olarak daha iyi gözükecektir.
-Vanderbilt ve Hayes de fena değildi.

Kötüler:
Jalen Hood-Schfino, yaz ligini izleyenler için aynı performansın bir benzerini sundu. Topu eline çok yapıştırıyor, rakibin yetenek seviyesinin yüksek olduğu dakikalarda sahada istediği konuma gitmekte de zorlanıyor. Tabiki tek hazırlık maçı bir gösterge değil ama bu sezon beklentim sıfır, önümüzdeki sezonlarda küçük küçük rotasyona girebilir.
Prince, zaten 13 dakikada 6 faul alıp çıktı. Çok bir şey göremeden gitti.
Wood ve Reddish'i tek bir parantezde değerlendirebiliriz, ikisi de kendi şutunu anlamsız zorlayarak kötü atışlar yaptı. Reddish biraz daha savunmada istekliydi, Wood pek oralı değildi.

G-League tayfadan da Lewis ve Hodge iyi gözüktü. Castleton Garuba'ya karşı zorlandı. Fiziksel olarak NBA seviyesinde hiç değil şu anda. Fudge zaten kardiyo yapıyor genel olarak.

3 ana oyun kurucunun 2 tanesinin olmadığı maçta hücumda dağınık gözükmeleri şaşırtmadı ama Reddish'in sol elsizliği, Wood'un düşük eforu biraz dikkatimi çekti. Önümüzdeki maçlarda biraz daha odaklı bir şekilde izleyeceğim. Wood ve Prince'in rotasyon oyuncusu olarak gözükmesi önemli, özellikle Wood çok önemli.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #142 : 10 Ekim 2023, 06:36 »
Tam kadroya yakın çıktığımız Brooklyn maçı takım çok daha iyi gözüktü(doğal olarak). Reaves yine bildiğimiz gibi, LeBron fiziksel olarak ayak sakatlığı öncesi haline dönmüş gibi. D'Lo ve Davis ilk maçtaki gibi yine çok iyiydi. Taurean Prince bu maçta da faul problemine girdi ama bu faul problemlerinin biraz hazırlık maçlarında hakemlerin her şeye faul çalmasıyla alakası da var. Normal sezonda umarım bu kadar ucuz düdüklere devam etmezler. Rui Hachimura da daha iyi gözüktü. İkinci yarı LeBron Davis ve D'Lo oynamadı. Max Christie bugün biraz vasat altıydı, bu sefer de ucuz düdük yağmuruna o tutuldu ve ritim sağlayamadı bir türlü.

Kötülerde de şutları bugün girmeyen Gabe Vincent vardı. Christian Wood da ilk yarı pek etkili değildi, ikinci yarının başında da biraz hücum çarçur etme modundaydı. Ancak sonradan arka arkaya bulduğu basket fauller çembere gidişlerle toparladı. Wood fiziksel olarak hazır değil gibi, biraz maç oynadıkça toparlayacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #143 : 10 Ekim 2023, 16:06 »
Ben Simmons fena görülmedi diyorlar. Özetten çakamadım. Ne dersin bu konuya doktor?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #144 : 10 Ekim 2023, 22:22 »
Ben Simmons fena görülmedi diyorlar. Özetten çakamadım. Ne dersin bu konuya doktor?

Fiziksel olarak bana da iyi gözüktü. Hatta bunu öngörüp bir auction draftta ucuza çekmeye çalıştım da benim gibi düşünenler varmış, beceremedim :(

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #145 : 11 Ekim 2023, 00:56 »
Ben Christian Wood'dan inanılmaz bir vibe aldım. Bu herif bu sene Rui ile X faktörümüz olacak, demedi demeyin.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #146 : 11 Ekim 2023, 16:05 »
Ben Christian Wood'dan inanılmaz bir vibe aldım. Bu herif bu sene Rui ile X faktörümüz olacak, demedi demeyin.

Formuna göre hücumda 3 numara, savunmada 5 oynatabilirsin. Wanderbilt'in kazmalığını çekmek istemediğin aralıklarda çok değişik bir alternatif.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #147 : 11 Ekim 2023, 23:47 »

Takımsız dönemde biraz fazla yatmış gibi, 2021 sezonu başındaki Davis'e benzer bir ince adam göbeği var. 1 ay sonra anlarız ne kadar katkı vereceğini diye düşünüyorum.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #148 : 12 Ekim 2023, 08:23 »
Biraz fazla geniş kadromuz var gibi. Normal sezonda, bench'ten gelecek Wood, Gabe, Prince, Rui rakipler için epey korkutucu olmalı. Ve umarım artık Lebron'u en fazla 30-32 dakika oynatırız.

Bir parantez de Wizards'a açmak gerek. Takımın nasıl yönetildiğini anlamak istiyorsanız, Rui takasına bakacaksın. Nunn çöpü ve 3 tane 2. tura şu adam bırakılır mı lan, bu nasıl bir karardır anlamak güç.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #149 : 12 Ekim 2023, 09:53 »

Bir parantez de Wizards'a açmak gerek. Takımın nasıl yönetildiğini anlamak istiyorsanız, Rui takasına bakacaksın. Nunn çöpü ve 3 tane 2. tura şu adam bırakılır mı lan, bu nasıl bir karardır anlamak güç.

Kontratı 5 ay sonra bitiyordu ve uzatmayacaklardı o yüzden ucuza kapatabildik.