Gönderen Konu: 2023 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55703 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2023 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #60 : 10 Temmuz 2023, 00:36 »
Artık tutamıyorum kendimi, bu Maxwell Lewis nasıl bize 40'tan kaldı, imana gelicem...

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #61 : 10 Temmuz 2023, 00:52 »
Genel kanıya katılıyorum mevcut takımda pek rolü yok ama ben bu Schifino yu da baya beğendim. Dış şutunu geliştirirse ki bence gayet temiz bir şut mekaniği var Georghe Hilal tadında bir kariyeri olabilir.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #62 : 10 Temmuz 2023, 01:15 »
Artık tutamıyorum kendimi, bu Maxwell Lewis nasıl bize 40'tan kaldı, imana gelicem...

Maçları izlemedim, bu sezon rotasyona girebilir mi?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #64 : 10 Temmuz 2023, 10:57 »
Bu da ihtiyacımız olan uzun değil. Wood'u alacaksak Hayes'i almayıp çember koruyabilen veteran bir uzun alsaydık keşke. Geçen sezon uzunlardan ötürü yaşadığımız problemlerden hiç ders alınmamış. 82 maç ve playofflarda Davis'in canı çıkacak yine, umarım sağlıklı kalmayı başarabilir.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #65 : 10 Temmuz 2023, 11:16 »

Söyleyince merak ettim baktım bi. Paslar falan şekil çocukmuş. Sikifinodan çok daha hazır gibi.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #66 : 10 Temmuz 2023, 11:18 »
Castleton diye bir çocuk var ben çok beğendim, çemberi savunabiliyor, pota altındaki bitiriciligi iy. Pas yeteneği ve hızı da gayet güzel.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #67 : 10 Temmuz 2023, 11:19 »
Bu da ihtiyacımız olan uzun değil. Wood'u alacaksak Hayes'i almayıp çember koruyabilen veteran bir uzun alsaydık keşke. Geçen sezon uzunlardan ötürü yaşadığımız problemlerden hiç ders alınmamış. 82 maç ve playofflarda Davis'in canı çıkacak yine, umarım sağlıklı kalmayı başarabilir.

Wood ihtiyacımız olan uzun değil ama bu kontratla alabiliyorsak kaçırılmayacak yetenekte bir oyuncu. Soyunma odasında negatif etki yaratan biri mi o konuda fikrim yok.

Üstelik kendisi 14. oyuncu olacak. 15. oyuncu olarak o profilde bir uzun alabiliriz hala. Sezon ortasında buyout fırsatı gelirse Hayes'i serbest bırakabiliriz.

Tabii sezona 14 oyuncuyla gireceğiz gibi bir haber görmüştüm.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #68 : 10 Temmuz 2023, 11:22 »

Wood günümüz liginde vasat seviyede savunma yapabiliyor. Markette kalanlar ile pek fark yaratacak boşluk yok savunma konusunda. Kalanların ya ayakları tutmuyor ya da götleri kalmıyor vs. Wood ile rotasyonda rakibi şaşırtacak hamleler de yapabilirsin. Satışlarına göz yumup, Davis ile beraber oynattığında 100 senedir kötü spacing konularında çok fayda sağlayabilir.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #69 : 10 Temmuz 2023, 11:30 »
Sezon içinde Dlo eksenli bir takas senaryosu bekliyor musunuz? Böyle bir durumda bir uzun alabilir miyiz?