Gönderen Konu: 2023 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2023 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #50 : 04 Temmuz 2023, 14:32 »
Pelinka'nin uzun icin ya sezon içinde bir planı var ya da Hayes'i bu rol için yeterli görüyor. Bu kadar iyi hamleler yapmışsin bir akıl edemiyorum mu bir uzun almayi bu Pelinka denilen arkadaş

Şu an giden uzunların hiçbirini zaten alamazdık, akıl edecek bir şey yok.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #51 : 05 Temmuz 2023, 07:20 »
Magic Waive Bol Bol

bol bol oynamasa da ( :( ) dinlendirici olarak iş görür müydü acaba?

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #52 : 05 Temmuz 2023, 08:37 »
Piyasada uzun kalmadı. Kumar oynamaya gerek yok veteran olarak Tristan ile imzalasinlar idare eder bizi, Denver serisinde gayet iyi gözüküyordu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #53 : 05 Temmuz 2023, 08:58 »
Piyasada uzun kalmadı.

Bamba, Biyombo, Hernangomez, Ömer, Jay Huff. Plase Kaminsky, Paul Reed, Dedmon, Meyers Leonard.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #54 : 05 Temmuz 2023, 11:33 »
Bamba alır kaçarım ya. Geçen sezona T.Bryant ile girdik zaten. Bamba ve Hayes'den en az birinin sezon içinde yedek uzun rolünü tutturacağını düşünüyorum. Onun dışında Denver gibi bir takımla eşleştiğimizde Prince eklemesinin önemini fark edeceğiz. Geçen sezon Davis 5 oynadığında, Ham Vanderbilt'e güvenini kaybettiğinde/hücumda kullanamadığında Rui ve LeBron dışında forvetimiz kalmamıştı. Prince o konuda iki yönlü 3&D forvet olarak elimizi bir tık daha rahatlatacaktır.

Zaten bizim offseason başarımız herkesten A+ alarak biraz overrated'a da döndü. Kimseyi overpay etmeden kadromuzu koruduk en temelinde. Takımı inanılmaz güçlendirip NBA'in favorisine dönüşmedik. Mantıklı parçaların birbiriyle uyumlu olduğu görece genç-veteran dağılımı iyi olan bir kadromuz var. Sezonun ana belirleyicisi Davis-LeBron ikilisini ne kadar dinlendirip playoff'lara ne kadar sağlıklı gireceğimiz olacak.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #55 : 06 Temmuz 2023, 08:41 »
Bamba alır kaçarım ya. Geçen sezona T.Bryant ile girdik zaten. Bamba ve Hayes'den en az birinin sezon içinde yedek uzun rolünü tutturacağını düşünüyorum.
geç kaldık.. :/

Free agent C Mo Bamba has agreed on a one-year deal with the Philadelphia 76ers

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #56 : 07 Temmuz 2023, 20:45 »
Bu FA hamlelelerine forumun ağır toplarından bile A+ çıkmasını anlamakta güçleniyorum.

En büyük arızamız uzunsuzluktu; Davis sakatlansa (çok şaşırırım) Hayes 5 çıkacak; YEDEĞİ YOK. O da sakatlansa heralde forumdan en uzunumuzu bulsak o bile ilk 5 çıkabilir.

Şutör bir kısa ekleyemedik. Lebron'u rahatlatacak bir top yönlendirici ekleyemedik, elimizde olanı kaybedip D-Lo'yu tuttuk. Geçen senenin en büyük kepazeliği ilk 5'imize yerleşti bi anda.

Bu takım resmen Fenerbahçe umutları yaşar hale geldi. "Bu sene şampiyonuz" diye diye kepaze olmaya devam.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #57 : 07 Temmuz 2023, 20:54 »
Bu FA hamlelelerine forumun ağır toplarından bile A+ çıkmasını anlamakta güçleniyorum.

En büyük arızamız uzunsuzluktu; Davis sakatlansa (çok şaşırırım) Hayes 5 çıkacak; YEDEĞİ YOK. O da sakatlansa heralde forumdan en uzunumuzu bulsak o bile ilk 5 çıkabilir.

Şutör bir kısa ekleyemedik. Lebron'u rahatlatacak bir top yönlendirici ekleyemedik, elimizde olanı kaybedip D-Lo'yu tuttuk. Geçen senenin en büyük kepazeliği ilk 5'imize yerleşti bi anda.

Bu takım resmen Fenerbahçe umutları yaşar hale geldi. "Bu sene şampiyonuz" diye diye kepaze olmaya devam.

D-Lo'yu tutmayıp ne yapacaktık? Oraya başkasını ekleyeceksek bile bu D-Lo'yu takaslayarak olacak. Cap boşluğumuz yok.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #58 : 08 Temmuz 2023, 12:29 »

Burada hamleler övülse de kimsenin bütün eksikleri tamamladık şampiyonlukta net favoriyiz dediğini görmedim

Pelinka yapması gereken hamleleri doğru bir şekilde yaptı sadece. Bu hamleler asıl fark yaratacak hamlelere hazırlık bana göre ve  başka da yapılacak çok bir şey yoktu aslında. Bizim bu hamleler warriors un Dlo hamlesine benziyor. myers ın Dlo yu asıl gerekli parça olan wiggins e dönüştürmesi gibi. Pelinka asıl maharet gerektiren o hamleyi sezon içinde yapabilecek mi göreceğiz.

O hamleyi yapamazsa şampiyon olabileceğimize ben de inanmıyorum ama çok da büyük bir problem değil bana göre kulübe külfet yaratacak tek bir kontrat bile yok şu an elimizde

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #59 : 08 Temmuz 2023, 23:10 »

Şutör bir guard ekleyemedik kısmı dışında haksızsın diyemem. Reaves D'Lo zaten şutör guardlarımızdı, üstüne Gabe Vincent da elit olmasa da şutör bir guard. Aynı zamanda Max Christie de rotasyona girecek, o da 3&D bir 2-3 numara. Cam Reddish'i de göreceğiz ama yüzdeleri çok iyi olmasa da o da şutu olan bir dış oyuncu. T.Prince eklemesi de çok kritikti Denver gibi bir takıma karşı fiziksel olarak eşleşmemiz için çok önemli.

Pivot konusunda kesinlikle bir ekleme daha lazım ama geçen sezon zaten pivotsuz oynadığımız gerçeğini de unutmamak lazım. T.Bryant iyi hücum performansları çıkarsa da korkunç bir savunmacı olarak bir o kadar da yediriyordu. Bamba zaten doğru düzgün süre almadı. Hayes iyi bir kumar ama Thompson gibi bir 3.pivot eklemesi de yapmalıyız. Keşke Bamba kalsaydı ya da Willy Hernangomez falan eklesek ama bakalım. McGee'nin waive'lenmesini kolluyorlar herhalde.

A+ değil ama son 3 sezon yaptığımız FA hamlelerine bakarsak bir tane bile ne bok yiyor bu takım dedirten hamleleri olmadı.