Gönderen Konu: 2023 Batı Finali - 3. Maç vs. Denver Nuggets  (Okunma sayısı 32199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
Ynt: 2023 Batı Finali - 3. Maç vs. Denver Nuggets
« Yanıtla #60 : 21 Mayıs 2023, 06:01 »
Russell essegi 1/8 sut atmis ve bu herifi 20 dakika oynatti gerizekali Ham.Umarim iki salagin son maci olur pazartesi gunu.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #61 : 21 Mayıs 2023, 06:02 »
adamlar sabahtan beri boş üçlük atıyorlar, 3. maç oldu şuna bir aksiyon alamamak acziyet artık. 40 dakika mücadele ediyorsun 3 dakika içinde maçı veriyorsun. 3. maç oldu artık bu, koç olarak bir müdahele etsen belki reaksiyon verecek takım ama kazık gibi izlemekle yetindin. İnsanın sinirlenmemesi elde değil ya koskoca 35-40 dakika kafa kafaya giden maçları nasıl 2-3 dakikalık sekanslarda verebiliyorsun. Rakip koç kendini yırtıyor her momentum olduğunda, direkt mola alıp aksiyon alıyor ne hikmetse biz bu momentumlara bir çare bulamadık seri boyunca. Seneye konuşuruz artık, bu sene umarım ilk iki turu geçmenin hatrına D'Lo ile uzatılmaz. Takımın net top yönlendiriciye ve skorere ihtiyacı var, kanat savunmasın hak getire.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #62 : 21 Mayıs 2023, 06:06 »
Daha az zaafa, daha iyi coach a, en iyi oyuncuya sahip olan kısaca daha iyi olan takım turu geçmiş oldu.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #63 : 21 Mayıs 2023, 06:09 »
Maçlar blowout falan olsa anlayacağım içim yanmayacak, Denver net daha iyi takım ama her maçı ufak zaman dilimlerinde ve göre göre vermek çok üzücü.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #64 : 21 Mayıs 2023, 06:33 »
Wemby i pelicans a hediye etme goygoyuyla başlayan sezon play in e girebilir miyiz sorusuyla devam edip konferans finaliyle son buldu. Oyuncuların emeğine sağlık bu heyecanı bize yaşattılar ama;

Özellikle Reeves in kalmayacağı bir senaryoda önümüzün çok açık olduğunu düşünmüyorum ben. Memphis serisinde de söylemiştim kesinlikle başka çaremiz yok kafasına girerek Dlo ne isterse vermeliyiz kafasına girmemek lazım konferans finalinde oynadığı her saniye eksi yazan adama mecburiyetimiz olduğunu düşünmüyorum

LeBron un önünde yüzük kovalamak için bir iki sene kaldı yüzük kovalamak için özellikle ilk tur hakkını takaslatmak isteyeceksitir. Scout konusu başarılı olduğumuz nadir konulardan biri 17. Sıra güzel bir draft sırası takaslanmaması gerektiğini düşünüyorum ben. Bu takvim uymuyorsa LeBron un o yüzüğü başka bir takımda araması belki de iki taraf içinde daha iyidir

Sonuç olarak ben takımın şu geldiği pozisyondan razıyım. Seri başında seri ilerledikçe olayın bize döneceğini düşünüyordum ama öyle olmadı Nuggets gerçekten çok iyi takım ve hak ederek NBA finaline gidiyorlar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #65 : 21 Mayıs 2023, 07:25 »

Memphis serisinde de söylemiştim kesinlikle başka çaremiz yok kafasına girerek Dlo ne isterse vermeliyiz kafasına girmemek lazım konferans finalinde oynadığı her saniye eksi yazan adama mecburiyetimiz olduğunu düşünmüyorum

D'Lo'ya kontratı, bedava kaybetmemek için vermek zorundasın. Kontrat vermezsen, eline geçen bir şey bile olmuyor. Cap'te yarattığı boşluk falan da olmuyor.