Gönderen Konu: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 5. Maç @ GSW  (Okunma sayısı 36739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
2023 Konf. Yarı Finalleri - 5. Maç @ GSW
« : 09 Mayıs 2023, 10:01 »
11 Mayıs Perşembe sabahı;

Saat: 05:00

TV: S Sport

@ Chase Center

* * *

3 - 1

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 5. Maç @ GSW
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2023, 10:10 »
Muhtemelen yeniliriz.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2023, 10:19 »
Çok moral bozucu yendik herifleri. Bu maçı 2-2 olan golden sonra Nihat Kahveci'nin Çek Cumhuriyeti'ne attığı gole benzetiyorum. O kadar ambele olmuşlardı ki hiçbir şey yapamamışlardı sahada.

4-1 ile bitiririz.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2023, 10:37 »
Geldik zurnanın zort dediği yere 3-1 öndeyiz lebron ve davis 40+ dakikalar aldı normalde bu maçı salıp fark yiyerek yenilmemiz lazım fakat;

3. maç 30 a yatırdık ama rakip vidaları sıkıp istediğinde sürklase edebileceğin memphis değil Curry, Klay gibi 6.maçta çıldırabilecek oyunculara sahipler diğer yandan 5. maçı sonuna kadar oynayıp sonunda kaybedersek de 6. maça  özellikle Lebron un yorgun çıkma ihtimali var. Maç bittiğinden beri bu maçı düşünüyorum işin içinden çıkamadım sizce strateji ne olmalı ? sonuna kadar kovalamak mı yoksa bu maçı salıp 6. maçı hedef almak mı ?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2023, 10:52 »
X factor D-Lo olabilir mi? diye düşündüğüm maç.

Davis gibi "bir iyi/bir kötü" çizgisiyle oynuyor.

1.maç 9/19 ile 19 sayı
2.maç 5/12 ile 10 sayı
3.maç 8/13 ile 21 sayı
4.maç 1/10 ile 4 sayı

diğer yandan karşıdaki "2 manyak"tan Curry'nin 3 sayı isabetleri

1.maç 6/13
2.maç 3/5
3.maç 4/10
4.maç 3/14

Klay

1.maç 6/16
2.maç 8/11
3.maç 3/9
4.maç 3/9

deplasmanda döküldüler.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2023, 10:53 »
Geldik zurnanın zort dediği yere 3-1 öndeyiz lebron ve davis 40+ dakikalar aldı normalde bu maçı salıp fark yiyerek yenilmemiz lazım fakat;

3. maç 30 a yatırdık ama rakip vidaları sıkıp istediğinde sürklase edebileceğin memphis değil Curry, Klay gibi 6.maçta çıldırabilecek oyunculara sahipler diğer yandan 5. maçı sonuna kadar oynayıp sonunda kaybedersek de 6. maça  özellikle Lebron un yorgun çıkma ihtimali var. Maç bittiğinden beri bu maçı düşünüyorum işin içinden çıkamadım sizce strateji ne olmalı ? sonuna kadar kovalamak mı yoksa bu maçı salıp 6. maçı hedef almak mı ?

Valla tartışmalı bir mevzu...

Mesela Morant'in oynamadığı maçı kazanmaya çıkmadığımız çok ama çok belliydi Memphis serisinde. Geri dönüp bakınca o maçta adeta aktif dinlenmiş olmamız seriyi mi getirdi bize yoksa 4-0 dahi olabilir miydi?

Ben her maçı kazanmaya çıkma kafasındayım.

Dediğim gibi gerçekten ambele oldular. O Curry'nin verdiği salak pas da bunun ispatı. Bence kafalarına vurmalıyız.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2023, 12:01 »

diğer yandan 5. maçı sonuna kadar oynayıp sonunda kaybedersek de 6. maça  özellikle Lebron un yorgun çıkma ihtimali var. Maç bittiğinden beri bu maçı düşünüyorum işin içinden çıkamadım sizce strateji ne olmalı ? sonuna kadar kovalamak mı yoksa bu maçı salıp 6. maçı hedef almak mı ?

GSW bizden daha yaşlı neden anlamıyorsunuz bunu? Bizim ilk 5'te Lebron dışında 30 üstü adam yokken, onların bütün sürükleyici adamları 30 yaş üstünde. Klay'in bu maçtaki hali ve Curry'nin maç sonundaki haline bakın anlarsınız. 2 günde bir maç bizi 1 yoruyorsa, onları 2 yoruyor.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2023, 12:12 »
Vurup geçmemiz lazım artık, kaybetsek bile onlar daha çok yorulacaktır. Hem artık Lonnie de var. Hachimura'yı unuttuk bile, öyle değişik performanslar izliyoruz ki.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2023, 13:03 »
Gsw'ye karşı salmak çok mantıklı gelmiyor. Biraz gevşersek 6. maçı dahi kazanip seriyi geçebilirler. Ne kadar eksik olsalar bile geçen senenin şampiyonu karşısında rehavete kapilmamak lazım.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2023, 13:34 »
GSW bizden daha yaşlı neden anlamıyorsunuz bunu? Bizim ilk 5'te Lebron dışında 30 üstü adam yokken, onların bütün sürükleyici adamları 30 yaş üstünde. Klay'in bu maçtaki hali ve Curry'nin maç sonundaki haline bakın anlarsınız. 2 günde bir maç bizi 1 yoruyorsa, onları 2 yoruyor.
Tamam öyle de AD'nin fiziksel kapasitesi yaşının çok ötesinde. LeBron zaten kaldıramıyor. Keşke vurup bitirsek bence ama balık baştan kokar. LeBron atak modda başlamazsa kimse o modda başlamaz. Bu ikisi hadi bitiriyoruz bu işi demedikçe olmaz. Biraz tanıdıysak 3-4 yıldır bunları, demezler de bir yerde salarlar maçı. Umarım yanılırm.