Gönderen Konu: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW  (Okunma sayısı 42671 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW
« Yanıtla #130 : 03 Mayıs 2023, 21:04 »
Maçı izlemeden box score yorumlaması olacak ama kağıt üstünde  herşey warriors lehine gelişmesine rağmen kazanmışız

Gerçekten boxscore yorumlaması olmuş çünkü son 4-5 dakika yorulmamız dışında Warriors lehine gelişen hiçbir şey olmadı maçta.

Adamlar sıradan ritmleriyle üçlük soktular, Curry'yi durdurduk, dış şutlarda biraz durağandık ancak savunmada adamları özellikle boyalı alanda perişan ettik.

Birkaç pozisyonda Draymond'un bile içeri girip AD'yi görünce dışarı kaçtığını gördüğüm an 'biz bu adamları kırdık' dedim ben maçta.

Bazı maçlar vardır hani izlerken "maçı kaybetmeyiz" dersin, hakikaten öyle bir maçtı.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
Ynt: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW
« Yanıtla #131 : 03 Mayıs 2023, 22:43 »
Gerçekten boxscore yorumlaması olmuş çünkü son 4-5 dakika yorulmamız dışında Warriors lehine gelişen hiçbir şey olmadı maçta.

Adamlar sıradan ritmleriyle üçlük soktular, Curry'yi durdurduk, dış şutlarda biraz durağandık ancak savunmada adamları özellikle boyalı alanda perişan ettik.

Birkaç pozisyonda Draymond'un bile içeri girip AD'yi görünce dışarı kaçtığını gördüğüm an 'biz bu adamları kırdık' dedim ben maçta.

Bazı maçlar vardır hani izlerken "maçı kaybetmeyiz" dersin, hakikaten öyle bir maçtı.

Orada maç warriors un lehine gelişti demek istemedim  takım halinde çok iyi şut atmışlar sonda sıçsa da poole dan hatta looney den iyi katkı almışlar üstüne biz kötü şut atmışız tüm bunlara rağmen kazanmışız demek istemiştim.
   Serinin kilidi fiziksellik zaten. Bu takımı eleyeceksek daha teknik daha iyi oynayarak değil döve döve yeneceğiz. Curry savunmasında Vanderbilt in görevi çok önemli tabi ki her zaman böyle durduramayacak ama fiziksellikle yıpratmaya devam etmesi lazım