Gönderen Konu: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW  (Okunma sayısı 42734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2023, 11:14 »
cevapsız soruların belirleyici olacağı seriye gelmiş bulunuyoruz.

Curry+Thompson ---------> ??
Davis ------------> ??
dağınık görüntüde olmayan bir Lebron ---------> ??

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2023, 11:33 »
Eşleşmeler nasıl olur sizce savunmada

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2023, 11:58 »
Eşleşmeler nasıl olur sizce savunmada

Yetersiz basketbol bilgimle şöyle olacağını düşünüyorum:

Curry - Vanderbilt
Thompson - D'Angelo
Wiggins - Reaves
Green - Lebron
Looney - Davis

Reaves, Curry'i savunabilirse Wiggins - Hachimura eşleşmesi daha uygun olur bence. Thompson'ın fiziksel durumunu bilmiyorum. Yaşadığı sakatlıklardan sonra fiziksel olarak düşmüştür.

Asıl soru onlar bizi nasıl savunacak ya da savunamayacak?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2023, 12:07 »
Curry'nin etkinliğini kısıtlamak için karşısına elit bir savunmacı koymak şart değil. Perdelere kolay takılmayacak birisini koymak yeterli olabilir.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2023, 12:11 »
Seri 7. maça giderse son maç 14 Mayıs'ta...

Kalbim dayanmaz öyle bir güne.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2023, 12:15 »
Curry'nin etkinliğini kısıtlamak için karşısına elit bir savunmacı koymak şart değil. Perdelere kolay takılmayacak birisini koymak yeterli olabilir.
Perdelerden kolay çıkan oyuncu akla gelen ilk isim austin reaves :D

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2023, 12:37 »
Seri 7. maça giderse son maç 14 Mayıs'ta...

Kalbim dayanmaz öyle bir güne.

Hahaha

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2023, 12:57 »
Yetersiz basketbol bilgimle şöyle olacağını düşünüyorum:

Curry - Vanderbilt
Thompson - D'Angelo
Wiggins - Reaves
Green - Lebron
Looney - Davis

Reaves, Curry'i savunabilirse Wiggins - Hachimura eşleşmesi daha uygun olur bence. Thompson'ın fiziksel durumunu bilmiyorum. Yaşadığı sakatlıklardan sonra fiziksel olarak düşmüştür.

Asıl soru onlar bizi nasıl savunacak ya da savunamayacak?

Bu da mantıklıymış. Ben Reaves Klay, DLo Wiggins bekliyorum ama ağırlıklı olarak. Memphis serisinde pek katkı veremeyen Troy Brown'ın bu seride daha çok fırsat bulacağını düşünüyorum bir de, keza ilk seriyi korkunç geçiren Schröder de. Brown Klay savunmasında, Schröder de Curry ve Poole eşleşmelerinde savunmada çok kritik olacak.

Hücumda da Vanderbilt'in şut katkısı baya kritik olacak, Green ondan LeBron'a ve özellikle Davis'e full yardım getirecektir.

Hachimura-LeBron kısa beşlerini de görmeye devam ederiz bu seride. Ham Bamba'ya güvenmiyor, hiç takıma uyum sağlayamadan sakatlandı sonrasında da herhalde pek ışık göstermedi ki denemekten bile çekindi. Looney'nin tek olduğu dakikalarda sahaya atmak için iyi bir opsiyon olabilirdi oysa. Yine de LeBron Hachimura Brown üçlüsüyle idare ederiz o dakikaları diye düşünüyorum.

Maçı yine DLo Reaves Hachimura LeBron Davis kapatırız gibi. Ama duruma göre Curry savunması için Vanderbilt de sahada kalabilir.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2023, 13:04 »
Troy Brown'ın bu seride daha çok fırsat bulacağını düşünüyorum bir de, keza ilk seriyi korkunç geçiren Schröder de. Brown Klay savunmasında, Schröder de Curry ve Poole eşleşmelerinde savunmada çok kritik olacak.

Hachimura-LeBron kısa beşlerini de görmeye devam ederiz bu seride. Ham Bamba'ya güvenmiyor, hiç takıma uyum sağlayamadan sakatlandı sonrasında da herhalde pek ışık göstermedi ki denemekten bile çekindi. Looney'nin tek olduğu dakikalarda sahaya atmak için iyi bir opsiyon olabilirdi oysa. Yine de LeBron Hachimura Brown üçlüsüyle idare ederiz o dakikaları diye düşünüyorum.

Katılıyorum, bu seride kısa o kısa beş ve Troy Brown bize sorun yaratmaz. Looney'nin sahada olmadığı dakikalarda deneyebiliriz. Wiggins ve GPII'de iyi hücum reb. alıyorlar gerçi ama yine de denemeye değer.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2023, 13:31 »
GSW her zaman korkutucudur ama oynadıkları tempodan, Curry tehdidinden ve biraz da geçen sezonki şampiyonluktan dolayı şu anda biraz abartıldıklarını düşünüyorum.

İlk turda ligin en iyi 2. savunmasına karşı sakatlığının da etkisiyle çok tutuk olan LeBron eğer bu seride kendi gibi oynarsa, 7. maça kalmadan seriyi geçeriz.

Her maç bir oyuncumuzu sakatlayan Warriors yine birini sakatlamasın onun dışında endişem yok.