Gönderen Konu: Kobe Bryant vs. Lebron James  (Okunma sayısı 11450 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Kobe Bryant vs. Lebron James
« : 25 Ocak 2023, 00:09 »
Biraz tartışsak mı bunu?

Sizce hangisi daha iyi basketbolcu objektif bi gözle?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: Kobe Bryant vs. Lebron James
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2023, 00:23 »
Bence prime olarak da kariyer olarak da LeBron daha iyi. Ama Kobe özellikle son 4-5 yıldır çok underrated oldu.

Spor medyasında aslında bu tartışma çok kalmadı ama seyirciler gözünde cılız da olsa bu karşılaştırmanın devam etmesini Kobe'nin çok daha estetik bir basketbolcu olmasına bağlıyorum.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2023, 00:26 »
Bence prime olarak da kariyer olarak da LeBron daha iyi. Ama Kobe özellikle son 4-5 yıldır çok underrated oldu.

Spor medyasında aslında bu tartışma çok kalmadı ama seyirciler gözünde cılız da olsa bu karşılaştırmanın devam etmesini Kobe'nin çok daha estetik bir basketbolcu olmasına bağlıyorum.

Maalesef, %100 katılacağım sanırım.

Kimi takımımda isterim? Kobe.

Kim daha karizmatik? Kobe.

Kim daha özel bir basketbolcu? Kobe.

Ama LeBron... Sanırsam G.O.A.T derim ben.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2023, 08:50 »
GOAT kavramını bir kenarı bırakıyorum, çünkü onun parametreleri bence çok farklı. LeBron bütünüyle hem Kobe'den, hem de MJ'den daha iyi bir "basketbolcu" olduğunu kanıtladı bence.

Büyük basketbolculuk, son hücumda topu emanet etmek isteyeceğin oyuncu ve karakter konularında onların net gerisinde olsa da, konu sahada basketbol oynamaksa bence de en iyisi. Herif bu spor için yaratılmış adeta. Tabii ki çalışma azmi ve kendine bakması çok büyük etkenler, bunu inanılmaz takdir ediyorum. Fakat yaradılıştan bahşedilmiş çok özel ve eşsiz bir fiziğin de buna çok ciddi yardım ettiği aşikar.

Dünya basketbolunda Kobe ve Michael fiziğinde ve atletizminde binlerce oyuncu oldu, bugün bile onlarca sayabiliriz ama LeBron bu konuda yaradılıştan inanılmaz torpilli. Bir tane bile benzer örneği yok. Bu da bir gerçek.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2023, 09:19 »
Kobe-Lebron tartışmasını, çok benzer profilde olmasalar da Hagi-Muslera karşılaştırmasına benzetirim. Hagi, tarihin en iyilerinden olsa da, Muslera zirve de çok daha uzun süre kalmıştır ve hatta kalmaya devam ediyordur. Ama tercih şansın oldu mu, takımına Hagi'yi alırsın.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2023, 09:22 »
Kobe'nin 2012-13 sonu ile takip eden sezonları çöpe dönmüştü. bu bakımdan Lebron şanslı,hiç "devasa" sakatlık yaşamadı.

Kobe sağlam kalsa,o çöp kadrolarla ne yapardı o da soru işareti tabii ama. benim de tercihim kesinlikle Kobe olurdu bu "vs" konusunda.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2023, 10:13 »
Prime Kobe kadar vahşi adam hiç görmedim. Bu konuda bir tek MJ rakip olur.

Yine Kobe kadar kendini ispatlaması istenen başka adam da olmadı. MJ'in hemen peşine geldiği için tarihin en çok haksızlık edilen adamı oldu maalesef. Ben bugün hala değerinin anlaşıldığına inanmıyorum.
See y'all on the dark side of the moon.