Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1550 : 16 Mart 2023, 09:28 »
Bu yenilgi direkt FO'e yazar. Tam çarenin fiziklenmek olduğunu çözdük sonunda derken yine aynı bok. B2B'lerde oynamayacağı belli olan süper yıldızımız, sakat bir pivotumuz ve sakat bir 4-5 oynattığımız süper yıldızımız var. Takımın en fizikli 3 oyuncusu yok. Olmayacağını 2 hafta önceden de biliyorsun. Nasıl hamle yapılmaz akıl alır gibi değil. Gerekirse takımda kalmasını istediğim Reed waive'lenip yer bile açılmalıydı pivot hamlesi için. Şaka gibiler.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1551 : 16 Mart 2023, 09:39 »
Ben anlamıyorum, takımda çalışan masör bile olsam bir şekilde konusu geçer ABİ DAVIS B2B'LERDE OYNAMAYACAĞINA GÖRE 10 GÜNLÜK KİMİ ALIRIZ ACABA diye. Bu yönetimle teknik ekip hiç mi iletişim halinde değil nasıl oluyor böyle bir şey?

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1552 : 16 Mart 2023, 10:03 »
Bazen kendime kızıyorum bilmem kaç km ötede biz bir şeyleri dert ediyoruz kendi fikstürümüz yetmiyor rakiplerin fikstürünü inceliyoruz 7-8 yapar mıyız bir ümit 6 olur mu diye işin içindekilerin yaptığı vurdumduymazlığa bak

Ben doktorların Rockets maçında Davis oynamasın dediğine de inanmıyorum daha önceden demişlerdir B2B maçlarında oynaması sakıncalı olabilir diye öyle gidiyordur aynı boku thunder maçında da yediler o gün şansımıza shai oynamadı  da kazandık

Tamam oynatmayacaksın hiç mi fikstüre bakmıyorsunuz bir uzun almış olsan Euroleague kalitesindeki takıma maç vermeyeceksin

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1553 : 16 Mart 2023, 10:19 »
Bence sorun Pelinka değil bu arada. Aklı olan her GM, Bamba sakatlandığı an 1 tane 5 numara alırdı. AD'nin oynamayacağı belliyken alınmadıysa, Jeannie'nin 10 günlük kontrata ve vergisine para vermek istemediği akla geliyor.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1554 : 16 Mart 2023, 11:02 »
Yenilgi bir tek iki maç üst üste oynamayacak kadar iş ahlakından yoksun cam adam AD'ye yazılmamış.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1555 : 16 Mart 2023, 11:08 »
Yenilgi bir tek iki maç üst üste oynamayacak kadar iş ahlakından yoksun cam adam AD'ye yazılmamış.

Çünkü oynamama kararı onun değildi, hatta oynamak istediğini defalarca söyledi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1556 : 16 Mart 2023, 11:38 »
Ben lüks vergisi olduğunu düşünmüyorum. Geçen sezon takımın hiçbir umudu yokken takır takır 10 günlük oyuncular havada uçuşuyordu. Sterling Brown geldi gitti bu sezon. Bekledikleri bir şey var ama çözemedim. Nerlens Noel düştü tekrar piyasaya çek bitir şu işi. Cody Zeller ve Demarcus Cousins'ı da sezon içinde denemişlerdi onları niye almadılar orayı da anlamadım zaten. Whiteside Deandre PR ekibine sahip olmadığı için hala boşta, Howard Tayvan'da çok düşük kalitede maçlara çıkıyor olsa da yine denenebilir böyle maçlar için.

Opsiyon da çok, neden 3&D forvet bulamıyorsunuz FA'den diye de sövmüyoruz ki...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1557 : 16 Mart 2023, 11:50 »
Tyson Chandler bile "bastonlu" haliyle maç kazandırmıştı diye hatırlıyorum bize.

yok muydu "gel idare et" denilecek biri şu piyasada.

ağh ah!

« Son Düzenleme: 16 Mart 2023, 12:06 Gönderen: lakerforever »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1558 : 16 Mart 2023, 12:44 »
Ben lüks vergisi olduğunu düşünmüyorum. Geçen sezon takımın hiçbir umudu yokken takır takır 10 günlük oyuncular havada uçuşuyordu.

Ben çok net nedenin bu olduğunu düşünüyorum. Geçen sene "Acaba bir şey olur mu?" dendiği için yapılıyordu. Bu sene en fazla play-off ilk tur yaparız, para harcamaya gerek yok deniyor gibi geliyor bana.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1559 : 16 Mart 2023, 13:57 »
Tam tersinin gerçek olması dışında sıkıntı yok mantığında :D Bir de Sterling Brown'a kontrat verenler neden şimdi paradan kısıyor olsun.