Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1350 : 06 Mart 2023, 11:51 »
Playoff'a bir şekilde kalıp %100 sağlıklı olursak, Suns dışında kimseden çekinmiyorum.

Ben bir artırıp şu an tam sağlıklı bir Lakers'ın Batı'nın en iyi kadrosu olduğunu düşünüyorum.

Hiç enseyi karartmadan bi şekilde kapağı play-off'a atmalıyız.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #1351 : 06 Mart 2023, 13:28 »
Lakers düşmanı Orkun nasıl zevke geliyor Golden State basketlerinde... Nasıl coşuyor.

Lakerslı değil mi Orkun?

LakersTR'nin yıllarca yazarlığını ve moderatörlüğünü yapmış, sitenin kurulmasında büyük rol sahibi olan Orkun Çolakoğlu'ndan bahsediyorsanız, kendisi ile Lakers arasına duygusal sebepler girdi malesef. ::)

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1352 : 06 Mart 2023, 13:58 »
LakersTR'nin yıllarca yazarlığını ve moderatörlüğünü yapmış, sitenin kurulmasında büyük rol sahibi olan Orkun Çolakoğlu'ndan bahsediyorsanız, kendisi ile Lakers arasına duygusal sebepler girdi malesef. ::)

LeBron geldiği için mi? Gerçi seviyor gibi onu da ama.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1353 : 06 Mart 2023, 14:04 »
Adamın mesleği bu sonuçta. Nabza göre şerbet vermeden olmayacak bir iş. Bilgisayar mühendisi falan olsaydı burada hepimizden çok aktif olurdu diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1354 : 06 Mart 2023, 14:14 »
Lakers düşmanı filan maçın adrenalini ile abartmış olabilirim ama ben dün maçı anlatım tarzından çok fazla rahatsız oldum. Ssport üyeliği olan da tekrar açıp izlerse bana hak verecektir.

Kaan Kural, İnan Özdemir filan olunca kompanse ediyor da bildiğin her GS basketinde coşup AD'nin çılgın attığı yerlerde bile sessizliğe büründü. Sinir krizine girdim yani izlerken.

Yoksa taa 15 yıl önceki İzmir buluşmalarından fotolarını vs. anımsıyorum kendisinin bir dönem Lakers'lı olduğunu zaten biliyorum forumun gediklisi olarak.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1355 : 06 Mart 2023, 14:18 »
taraf olduğu biliniyorsa,bunu perdelemek için de dengede tutuyor olabilir anlatımını yani rengini belli etmemek adına.

misal Galatasaray TV'nin eski spikerlerinden Ali Ferahbot artık yayıncı kuruluşta maç anlatıyor,ama mikrofonda olduğu Galatasaray maçlarındaki anlatımı diğer takımların maçlarındaki anlatımından farksız.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1357 : 06 Mart 2023, 20:30 »
https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1632792614889222145

Kingimin yokluğunda pek adam kaçırma olmuyor tabi. Yardım savunması da şahane. Kingim playoffta bi vites arttırır, umarım.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1358 : 06 Mart 2023, 20:35 »
Kingimin yokluğunda pek adam kaçırma olmuyor tabi. Yardım savunması da şahane. Kingim playoffta bi vites arttırır, umarım.

Shams 3 haftadan daha uzun sürebilir demiş.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1359 : 06 Mart 2023, 20:52 »
taraf olduğu biliniyorsa,bunu perdelemek için de dengede tutuyor olabilir anlatımını yani rengini belli etmemek adına.

misal Galatasaray TV'nin eski spikerlerinden Ali Ferahbot artık yayıncı kuruluşta maç anlatıyor,ama mikrofonda olduğu Galatasaray maçlarındaki anlatımı diğer takımların maçlarındaki anlatımından farksız.

Aynen durum bu zaten. Orkun u tanımam etmem buradaki bazı kişiler daha iyi tanıyordur ama yıllardır takip ettiğimiz insan Lakers lı olduğu da herkes tarafından bilindiği için bilinçaltında kendini şartlıyor olabilir istemsiz olarak. Bir de neden Lakers dan nefret etsin. Eski Lakers lılar olarak hiçbirimiz LeBron dan haz etmiyoruz ama bu Lakers ı sevmeye engel değil