Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1090 : 16 Şubat 2023, 09:33 »
Mamba, sabit durma falan biraz savunma fundemantali konusunda eğitilmiş gibi gördüm. Aman şut falan beklemiyor kimse et yığınlığının hakkını versin yeter. Jones neydi allah aşkına, gözlerim acıyordu adamı izlerken yemin ederim.

Darvin Am, şu rotasyonu oturtabilir mi bilmiyorum. Rui ve Mamba ile 15er + dakika iyi gibi.

Mamba mı 8)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1091 : 16 Şubat 2023, 09:34 »
Mamba, sabit durma falan biraz savunma fundemantali konusunda eğitilmiş gibi gördüm. Aman şut falan beklemiyor kimse et yığınlığının hakkını versin yeter.

Kariyer ortalaması 36, bu kadar karavana atmaz normalde. Savunmada da Thomas Bryant'tan sonra göze Dikembe Mutombo gibi geliyor.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1092 : 16 Şubat 2023, 10:50 »
Takım baya hoşuma gitti umarim sağlıklı kalırız...

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1093 : 16 Şubat 2023, 12:04 »
beyimizin (HAM) bu sezon en fazla kullandığı beşlere baktım da...

manzara şu çıktı ;

Beverley-Brown JR-Thomas Bryant-LBJ-Schröder

bu beş ile 119 dk. oynamış.

açık ara en fazla kullandığı dörtlü -> Bev-Bryant-LBJ-Schröder
üçlü -> Bev-LBJ-Schröder
ikili -> LBJ-Schröder

bu maç için de ne denir ki,bir tarafı düzeltirken (yine düzgün sayılmaz da) -3 sayı
diğer tarafı bozduk gibi (serbest atışlar)

Ham, bugün yaptığı gibi Schröder ve D'angelo'nun sürelerini bölerek rotasyonu verimli şekilde kullanmayı sürdürürse bir galibiyet serisi başlatabiliriz.
Ondan çok şey istemiyoruz. Düzgün beşleri kullansın, Walker-Wenyen ikilisini garbage time dışında rotasyona dahil etmesin yeter.
Davis'e de parantez açmak lazım. Geçmiş maçlardaki silik görüntüsü bugün kaybolmuştu, bu şekilde sakatlanmadan önceki performansını devam ettirmesi lazım.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1094 : 16 Şubat 2023, 15:18 »
Westbrook kopilinden sonra her şey insana hayat enerjisi veriyor.

O mala o kadar süre katlanmayı geçtim, ilk transfer olduğu gün bir şeyler ümit edebilenlere hala kızıyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1095 : 16 Şubat 2023, 15:27 »
Bu kadro sağlıklı kalırsa yarı final görür.
size büyüdü, derinlik doğru ve dengeli.
Pelinka'ya şapkamı çıkarıyorum, sabreden derviş

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1096 : 16 Şubat 2023, 15:51 »
Pelinka demişken,geldiği ilk zaman neler yaptı diye şöyle bir baktım da...

Walton'u gönderip,Vogel'ı getirmek

Orlando'ya draft hakkı ve bir miktar para verip THT'yi almak

FA piyasasından Danny Green,Cousins,KCP,McGee,Quinn Cook,Jared Dudley,Troy Daniels,Caruso,Rondo,Bradley,Dwight çekmek...

tabii arada bir yerde Davis hamlesi...

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1097 : 16 Şubat 2023, 21:58 »
Sabah kesik kesik izlemiştim, şimdi anca bitirdim maçı. Lakers formasıyla uzun süredir basketbolcu görmediğimiz için mi bilmiyorum ama takım gözüme inanılmaz iyi gözüktü. Şu kadroyla sezona başlasak cidden çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. All-star arasına şu galibiyetle girmek de çok çok iyi oldu.

Maça gelirsek en temel fark LeBron ve Davis'in akıl almaz performanslar göstermesine gerek kalmadan rahat galibiyet görmek tüm Lakers taraftarlarına kızgın kumlardan serin sulara atlama hissiyatı oluşturmuştur. Davis hala tam sağlıklı görünmüyor ama takımın sahaya oturuşu ona çok alan açtı ve o da bunu çok iyi kullandı. LeBron desen Russell ile uyumları arttıkça daha da rahatlayacaktır. Hem istediği takımı yönetebilen oyun kurucuya hem de şutör bir guard'a aynı anda tek oyuncuyla sahip oldu. Rahatlamış bir LeBron da son çeyreğe diri girince maçı kopardığımız yerde o son çeyrekte uzun üçlükler atan adam yerine çembere saldıran adam olabildi.

D'Angelo Russell 2019 yazında da alabilir miyiz diye konuştuğumuz bir oyuncuydu zaten. Davis ve LeBron yanına savunmada olmasa da hücumda cuk diye oturacak parçaydı ve bunu çok net gösterdi şu ana kadar. Şutu olan oyun kurucu, LeBron'la da Davis'le de ikili oyun çok rahat oynayabilir, ikisi kenardayken kenardan gelen oyuncuları organize edebilir. Ve biraz da Minnesota'yı çok takip etmemem nedeniyle, sahadaki rahatlığı beni çok şaşırttı. Çember etrafına istediği gibi gidebiliyor. Atletizmi yeterli olmasa da "craftiness" denen o küçük çakallıkları bayağı bayağı yapmaya başlamış. Savunmada da gücü ve atletizmi yetmese de çabalıyor.

Vanderbilt tam bir enerji bombası, takımın ana dış oyuncu savunmacısı olacağı çok barizdi zaten. Ama Ham'in üçüncü maçta doğru birkaç beşten birine geçip onu rakibin ana skorerinin üzerine atması umut vericiydi. Hücumdaki kısıtlılığına rağmen Russell Beasley ile yan yana olduğu sürece çok sırıtmayacağını düşünüyorum. Beasley de hareketli şutör, closeout'a saldırma ve arada oynadığı P&R'lar ile Hield'ın küçük boy versiyonu. Bamba da ilk maçı için fena değildi, şutları girdiğinde o heyecanı attığında daha da iyi olacaktır. Zaten beklentimiz 15-20dk çember savun üçlük at seviyesinde olacağı için hayli hayli yeterli bir oyuncu.

Pelicans maçındaki ana 10 kişilik rotasyon bence hepimizin şu kadroya baktığında hayal ettiği 10 kişilik rotasyondur. Bir anda bu kadar esnek bir kadroya dönüşmemizde emeği geçen herkesi kutluyorum. Şu takaslar keşke bu kadar geç bir zamana sıkışmasaydı ama yapacak bir şey yok. Umarım en azından playin'e 7-8'den girmemize yetecek kadar zaman kalmıştır.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1098 : 16 Şubat 2023, 23:06 »

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1099 : 22 Şubat 2023, 10:55 »
Sezona yarın gece başlıyoruz. İşaretlediğim 14 maçta max 1-2 fire vererek hepsini kazanmamız lazım. Burada en az 15-8 yapmamız imkansız değil. Hedefi 17-6'ya koydum.

Normal sezon bittiğinde bariz hakem hatalarıyla kaybettiğimiz Sixers, Dallas, Celtics maçlarına sövmek zorunda kalmayalım başka isteğim yok.