Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189678 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #610 : 24 Aralık 2022, 09:04 »
oyunlardaki "simulate season" seçeneği yok mu ya ? kurtulurduk...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #611 : 24 Aralık 2022, 09:05 »
yine şöyle bir son göremediğimiz maç. beyimiz attı yine sorumluluğu üzerinden,şutu yok ya. 19 üç sayılık isabet bulunan maç kaybedildi! rekordu galiba bu sezon için.

Maçı izlediğine emin misin? Sırf son periyot 18 sayı attı, son pozisyonda da ayakkabısı çıkıp ayağı kayınca pas vermek zorunda kaldı. İlla laf sokacaksınız bari doğru argümanlarla sokun.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #612 : 24 Aralık 2022, 09:17 »
kariyeri boyunca "çoğu zaman" sorumluluktan kaçtığı için eleştirilmedi mi? ben bunu işaret etmek istedim. ayağı kaymasa da o son topu başkasına vereceği belliydi. son çeyrek yaptıkları tamam ama son pozisyonda ayakta da kalsa aynı şekil dışarı verirdi topu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #613 : 24 Aralık 2022, 09:46 »
kariyeri boyunca "çoğu zaman" sorumluluktan kaçtığı için eleştirilmedi mi? ben bunu işaret etmek istedim. ayağı kaymasa da o son topu başkasına vereceği belliydi. son çeyrek yaptıkları tamam ama son pozisyonda ayakta da kalsa aynı şekil dışarı verirdi topu.

Bana ne kariyerinden, bu maç özelinden bahsediyorum. Ve bu maçta da eleştirilecekse de başka şey üstünden eleştirilir. Kalkıp bir tane Kobe videosu koyup onun üstünden gitmek komik oluyor.

Ayağa kaymasa son topu vereceği çok belli falan da değildi, boşa niyet okumayalım; doğrudan potaya gidiyordu. Zaten düşerken son anda pası çıkardı.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #614 : 24 Aralık 2022, 12:45 »
Yani bir haftadır yazıp yazıp siliyorum yanlış anlaşılır diye ama Kobe bu yaştayken basket atabilince bile sevindiğimiz bir sezonla veda etti. Bir iki spektaküler maç dışında fecaat bir son sezon oynadı.

Lebron'un bu yaşta yapabildiklerini Kobe ile kıyaslamak akıl ve mantık dışı. Lüzumsuz bir duygusallıktan öteye gitmiyor maalesef.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #615 : 24 Aralık 2022, 12:56 »
Yani bir haftadır yazıp yazıp siliyorum yanlış anlaşılır diye ama Kobe bu yaştayken basket atabilince bile sevindiğimiz bir sezonla veda etti. Bir iki spektaküler maç dışında fecaat bir son sezon oynadı.

Lebron'un bu yaşta yapabildiklerini Kobe ile kıyaslamak akıl ve mantık dışı. Lüzumsuz bir duygusallıktan öteye gitmiyor maalesef.

Gereksiz-önemsiz ama bilgi olsun diye ekleme yapayım. Kobe'nin emekli olduğu sezondaki yaşından 1 yaş büyük şu anda LeBron.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #616 : 24 Aralık 2022, 15:22 »
LeBron'un karakterini hiçbir zaman sevmedim, maç içindeki hal ve tavırlarını çoğu zaman eleştirdim ama cidden bu yaştaki performansı ve tercihlerini sorgulamak bence de acımasızca artık. Ha "keşke hiç gelmeseydi" diyeni anlarım, gitmesini isteyeni anlarım, ki ben de "keşke bir mucize olsa takaslansa" diyorum.

Şu posta malesef katılıyorum. Kobe'nin prime'ı ile LeBron prime'ı benim nazarımda özellikle oyun tarzı ve adanmışlığı konusunda karşılaştırılamaz bile. Ama devamlılık ve bu yaştaki performansa bakınca, her ne kadar Kobe'nin 2013-16 arası yaşadığı sakatlıklar onu çok etkilemiş olsa da, LeBron bu alanda tarihin görüp görebileceği en eşsiz adam.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #617 : 24 Aralık 2022, 20:02 »
Bütün artılarıyla ve bütün eksileriyle değerlendirmek lazım.

Son 2 senedir kulübü kendi oyuncağına çevirdi bu doğru ama ilk geldiğinde de yerlerde sürünen bir franchise'ı ayağa kaldırdı. 2019-2021 arası cazibe merkezi haline gelmemizin en büyük faktörüydü. Geçtim şampiyon yapacak kadro kurmayı, ondan önce boş caple dahi adam getiremiyorduk ki millet LA'e gelmektense saçma sapan eyaletlere gitmeyi yeğliyordu. Ha tüm bunların üstüne 2 senedir de ipin ucu 'geri dönüşü olmayacak' şekilde kaçtı.

Ezcümle;
Gelmesi gerekiyordu, geldi.
Gitmesi gerekiyor, bekliyoruz.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #618 : 25 Aralık 2022, 19:00 »

Geçtim şampiyon yapacak kadro kurmayı, ondan önce boş caple dahi adam getiremiyorduk ki millet LA'e gelmektense saçma sapan eyaletlere gitmeyi yeğliyordu.

Hassan Whiteside'ın bile bize posta koymasını unutamıyorum. 

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #619 : 25 Aralık 2022, 21:05 »
Dallas maçında sinerjiyi oluşturalım. Böyle bir saatte maç nadir denk gelir. 10.30'da herkesi burada, aslanlara destek olmaya bekliyoruz.