Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #480 : 06 Aralık 2022, 11:20 »
Yavşağın potansiyeli bu istikrarı çok uzun yıllar sürdürebilmesiydi ama herifin kafa kırık işte. İlk mental düşüşte tekrar savrulur uzun süreliğine. Güvenmiyorum maalesef.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #481 : 06 Aralık 2022, 11:42 »
Benim aslında 2020 sezonu sonrası beklentim buydu. Bazen o şampiyonluğu kazanmak oyuncularda yeni bir seviyeye çıkmayı sağlar, özellikle süper yıldız seviyesindeki topçularda. Ama hızlı dönüş, sakatlıklar ve kaos derken takımın üstündeki biz şampiyon bir takımız havası hızlı dağıldı. Her sene 5er 10ar oyuncu girip çıkması da biraz etikledi onu. KCP Caruso Kuzma ligin en özel oyuncuları mı? Hayır. Ama Davis ve LeBron ile birlikte şampiyonluk kazanmış bir çekirdek olmaları, bazı alışkanlıkların oturmuş olması nedeniyle şu an bu oyuncular olsa takımın sıkıştığı noktalarda kazanma alışkanlığı ile maçları alabilirlerdi.

Yine de Davis ligin en iyi 3-5 oyuncusu LeBron da 10-15 oyuncusundan biri gibi oynamaya devam ederse etraftakiler sadece sıçıp sıvamasa playoff takımı rahat oluruz. Davis'in istikrarı ana belirleyici faktör tabiki burada. Takımın çözmesi gereken ise nasıl bir takas kovalayacakları olacak. Bu takım yanına 3 adet ortalama üstü rol oyuncusu bulabilirsen şampiyonluk adayıdır. Ama Davis ve LeBron'un sağlığı her zaman riskli olacak. Bu riski almaları gerekiyor ama alabilecekler mi göreceğiz.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #482 : 06 Aralık 2022, 20:16 »
Cavs deplasmanından son dakika notları ;

Wenyen Gabriel won’t be available tonight in Cleveland due to a left shoulder sprain.

Gabriel, who’s been a key bench rotation player, will be re-evaluated in about one week, which means he’ll miss the next three games on L.A.‘s road trip (at CLE, TOR and DET).

karşı tarafta da Allen'ın durumu belirsizmiş..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #483 : 07 Aralık 2022, 04:30 »
Davis maçın ortasında bench'e gitti, flu like symptoms - out dediler...

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #484 : 07 Aralık 2022, 05:45 »
Davis olmayınca üç çeyrek direnebildi takım en son artık LeBron 5 ve 4 tane guard ile sahaya çıkınca ve rakipte Allen ile Mobley olunca hücumda hiçbir şey üretemedi takım ve Mitchell da maçı vura vura aldı.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #485 : 07 Aralık 2022, 06:02 »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #486 : 07 Aralık 2022, 06:40 »
Ham, Beverley hıyarına süre vermeye devam etsin, daha çok tuttuğu adamlar karşımızda şov yapar. Herif sırf oynatmak için takımın tek kanat savunmacısının ve Reaves'in sürelerini kesti, inanamıyorum. Ve JTA'yi ben de çok tutmuyorum ama hiç oynatmayacak kadar da kötü biri değil. Bize aklı başında bir koç ne zaman gelecek?

Seke seke gidiyoruz,  şu aralar basketbol Tanrıları bizim yanımızda.

Allen'ın dönüğü maçta da, AD'nin maçtan çıkması basketbol tanrılarının artık bize siktiri çekmesiydi.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #487 : 07 Aralık 2022, 08:58 »
Coach Ham said Davis is unlikely to play on Wednesday in Toronto.

Deplasman turu piç oldu ya. Püüühh. AD olsaydı şu iki maçı da kazanırdık bence.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #488 : 07 Aralık 2022, 20:46 »
Deplasman turu piç oldu ya. Püüühh. AD olsaydı şu iki maçı da kazanırdık bence.

Kadro planlamasına bir kez daha sövdürdüler sırf bu yüzden. AD olmasa 'bile' pota altının böyle panayıra dönmesi gerçekten akıl almaz bir durum.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #489 : 07 Aralık 2022, 23:23 »
LeBron da yok bu akşam. Komple fişi çektik amk.