Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #410 : 29 Kasım 2022, 11:14 »
"kesin sayı olur bu" denilecek kaç şutu olur bir maçta? Kobe böyle miydi? en saçma sapan pozisyonlarda bile "ya mutlaka bir yolunu bulur" diyordum. (karşılaştırma yapmak saçmalık ama..)

Kobe'nin aşil sonrası dönemi %25 ile falan oynayabiliyordu, pek de bir yolunu bulamıyordu şimdi eğri oturup doğru konuşalım herifi yereceğiz diye.
evet LeBron eskisi gibi değil çok da normal 40 attığı bir maçtan ve seyahatten 2 gün sonra çok daha yorgun oluyor (rakip de çok daha iyi tabi). Ama asıl sorun o değil genel olarak ucubik bir kadromuzun olması. Sevmesek de istemesek de bu adam en azından sene sonuna kadar burada. Bu yüzden onun merkezde olduğu ona göre bir kadro kurmak zorundayız.
Mağlubiyetlerin olması sevindirici, takas için elimizi zorluyor, pick mick bakmadan yapıştırırız yakında sonra bakarız yolumuza. Adamlar ucağa binmeden yapsak da boşuna Indiana'ya git gel yapmasalar.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #411 : 29 Kasım 2022, 11:18 »
Kobe'nin aşil sonrası dönemi %25 ile falan oynayabiliyordu, pek de bir yolunu bulamıyordu şimdi eğri oturup doğru konuşalım herifi yereceğiz diye.
benim demek istediğim en azından 2013'e kadar olan zirve dönemiydi. o diz omuz aşil sakatlıkları sonrası zaten son yılları çöpe dönmüştü,aksini beklemek de Tim Burton dünyası olurdu zaten...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #412 : 29 Kasım 2022, 11:34 »

Mağlubiyetlerin olması sevindirici, takas için elimizi zorluyor, pick mick bakmadan yapıştırırız yakında sonra bakarız yolumuza. Adamlar ucağa binmeden yapsak da boşuna Indiana'ya git gel yapmasalar.

Bundan artık emin değilim ya.. Zaten kadro boktan, ne takas yapacağız kafasına yavaştan giriyorlar gibi geliyor bana. Benim gözümde hiç değeri olmayan pick'leri ve kontratı biten oyuncuları Pacers ve Hornets ile takas etmeye zorlamak için bu kadar beklenmesinin başka bir nedenini bulamıyorum.

Herhangi bir takas olana kadar da Ham'in dersler çıkarması ve Reaves'in gelişimi dışında bir şeyle ilgilenmiyorum.

Çevrimiçi Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #413 : 29 Kasım 2022, 12:31 »
Nolur şu takımın başına bir koç getirin.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #414 : 29 Kasım 2022, 12:43 »
Bir yapının misyonunu doldurduğunun kabul edilmesi genelde en zorudur. Bu takımın ekleme-çıkarma ya da pansuman dönemleri geçeli çok oldu.

Sorunun tam göbeğindeki ve en oynatılamayan taşı Lebron zaten. 50 sayı da atar yarın sorun değil. Bu saatten sonra istikrarı artık kendi statlarına olur, takımı sürükleyiciliğe değil.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #415 : 29 Kasım 2022, 16:25 »
Yazdıklarınızı okudum. Kobe her zaman sonuç odaklı bir insandı. Bu yoldaki tüm mücadeleyi ve zorlukları kabullenmiş, üstlenmiş bir karakterdi. Lebron odağına kendini koyan bir zihinde ve başarı için gerekli şeyleri göze alamıyor artık ne yazık ki. Entellektüel birikim, bu iki insan arasında uçurum. Lebron'un üstün fiziği ve yeteneklerine rağmen bize Kobe'nin tırnağı kadar gelmemesinin ana sebebi de bu. Kocaman çocuk gibi kodumun, kameramanla bile handshakeler bişiler.

Takımın lideri idare ediyorsa geri kalanlardan içten mücadele beklemek zor. Son 3-4 dakika herkes birbirine baktı sabah. AD garibim topu çıkarmaya, bir şeyler yapmaya çalışıyordu anlamsızca.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #416 : 29 Kasım 2022, 17:46 »
Aralık 15'de yazın imzalanan kontratlar da takasa açılacakmış, Pelinka'nın onu bekleneceği ve yeni deadline'ımızın Ocak ortası olduğu konuşuluyormuş.
Tarihler 15 Aralık'ı gösterdiğinde, 9-18 oluruz bence en iyi ihtimal, 7-20 bile olsak şaşırmam. Şu Doğu deplasman turnesinde Detroit'e kadar kazanamazsak içerisi karışır diye umuyorum.
Elimizde LeBron ve AD varken, düzgün bir kadroyla hala şansımız olduğunu düşünüyorum. Bir yandan da diyorum ki pickleri saklayıp, WB'yi picke micke veriyorsak verip, sene sonu AD-LBJ'yi de verip rebuild alemine akacağız.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #417 : 29 Kasım 2022, 19:33 »
Bir yandan da diyorum ki pickleri saklayıp, WB'yi picke micke veriyorsak verip, sene sonu AD-LBJ'yi de verip rebuild alemine akacağız.

Bunu yazın çok dedim de, Lebron'u takas edebilecek taşak NBA'in 30 takımında da yok.

Çevrimiçi Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #419 : 01 Aralık 2022, 06:42 »
Döner dönmez gereksiz Beverley'i ilk beşe koyan zihniyetin amk. Ve bu geri zekalı ilk beş yüzünden Beverley, Grant'i savunuyor. En azından savunduğunu sanıyorlar.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2022, 06:46 Gönderen: RuSTeDSouL »