Sikinin ucuyla oynadığı maçta 38-16 yaptı herif ya. Şu eşsiz yeteneğe biraz work ethic, biraz passion ekleyemedin be namussuz herif. Şu an bambaşka bir şey konuşuyorduk.
Bir kere şampiyonluğu kazandıktan sonra, sahip oldukları sayesinde ligin en iyi oyuncusu olması gerekirdi.
Futbolda bilen varsa eğer önceki yıllarda Fenerbahçe'den Ömer Faruk Beyaz diye bir genç oyuncu ayrıldı. Kariyer yapmak için yurtdışına gitti, baya başarısız konumda şu an. Eşsiz bir yeteneğe sahip olmasına rağmen en ergen yaşlarında bile öylesine gözünün feri gitmiş bir adamdı ki, ilk günden beri çocuktan bir bok olmayacağını biliyordum.
Yani çok enteresan. Dünyada sevdiği işi yapabilmek çok az kişiye nasip olur. Sporculuk, sevmeden nasıl yapılabilir benim aklım almıyor. Belki bütün mentalitemizi Kobe gibi manyaklardan öğrendiğimiz için bize tuhaf geliyor olabilir ama hakikaten enteresan yani. Ben o anomali fiziğe rağmen o yeteneklere sahip olsaydım; Shaq'tan sonra gelmiş bireysel anlamda en dominant adam olmaktan başka bir şeyle uğraşmazdım. Bu da böyle zorunlu bir ödev falan değil. Bu kadar sevdiğim bir oyunda, üç kuruş egom olsa zaten o yöne savrulurum yani.