Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189594 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #60 : 21 Ekim 2022, 10:47 »
2 sayı nedir arkadaş,yok böyle rezillik

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #61 : 21 Ekim 2022, 11:07 »
O seriyi de AD'nin sakatlık nazı yüzünden kenara gelip tüm dengeyi alt üst etmesiyle verdik.

Naz falan değildi abartmayalım, omzu üstüne düşse 1 ay olmazdı.

AD'yi kenardayken onu 15 dakikalığına idare edecek birini takıma almayanlar düşünsün artık.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #62 : 21 Ekim 2022, 11:08 »
AD'yi kenardayken onu 15 dakikalığına idare edecek birini takıma almayanlar düşünsün artık.
eski defterleri açmak tepki çekebilir belki ama,Howard "bir defa daha" denenemez mi?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #63 : 21 Ekim 2022, 11:10 »
eski defterleri açmak tepki çekebilir belki ama,Howard "bir defa daha" denenemez mi?

Fosil Howard'ın, oyun olarak AD ile ne alakası var?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #64 : 21 Ekim 2022, 11:37 »
Fosil Howard'ın, oyun olarak AD ile ne alakası var?
yok yani o bakımdan değil de "idare" olarak 15 dakika oynayamaz mı? anlamında. yoksa Howard zaten Lakers'dan ilk ayrıldığı zamandan sonra nerede ne yaptı? ölü.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #65 : 21 Ekim 2022, 11:40 »
Yani gerçekten Westbrook sığırına dayanacak gücümüz kalmadı. Herif bu maç sonrası bir de iyi performans gösterdim diye demeç vermiş, şaka gibi. Resmen sabote ediyor.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #66 : 21 Ekim 2022, 19:59 »
2 tane sokabilse Beverley, oyunun ivmesi gelmiş gibiydi sanki. İki takım da genel olarak kötüydü. Clippers yıldızları hiç formda değil. En azından mücadele etmeyen olmaması hoş bir şey.

Lebron'un pota altını savunduğu yedekli 5 hiç olacak iş değil. Jones çok kötü bir oyuncu. Embesil gibi, azap izlemesi odaklanınca.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2022, 20:04 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı aykutpurde

• Rookie
  • *
« Yanıtla #67 : 22 Ekim 2022, 12:24 »
İçim şişti derdimi kusmaya geldim resme. Reddit'te ingilizce yazınca aynı rahatlamayı sağlamıyor.

Maçta 2 şeye odaklandım: Matt Ryan oyuna girince takımda ve taraftarda oluşan olumlu hava; son periyotta Westbrook oyuna girince takımda ve taraftarda oluşan olumsuz hava.

Matt Ryan, diğer 29 takımdan sözleşme kapmayı başaramamış, Lakers'ın da göndermesine saniyeler kalmışken soktuğu 6 üçlükle mucizevi bir şekilde takımda kalabilen bir oyuncu. Şutu konusunda tek söylenebilecek fazla istekli olduğu; ama bu da "sadece sen sokabiliyosun abi, eline geleni at" dendiği için olabilir. Orta mesafe soktuğu şutta feyki atıp rakibi ekarte etmesi lezzetliydi. Savunmasını pek izleyemedim; ama şutu girmezse takımda kalamayacağının farkında gibi mücadele ediyor, bunu söyleyebilirim. Kaçırdığı birkaç adam, box-out yapmayı unuttu bir iki pozisyon gördüm, bunlar da olumsuzlar.

AMA Matt Ryan gibi kendini kanıtlamamış bir şutörün bile oyuna girmesiyle gerçekleşen kısa süreli heyecan, orta mesafenin ve pota altının açılması gerçekten inanılmazdı. Tabi 2 şut soktuktan sonra rakip Matt'i çözüyor; ama alana getirdiği genişlik gerçekten çok şaşırtıcıydı. Bunun sebebi de rakiplerin normalde akıl almaz derecede şutumuzu uzaktan savunması ve pota altına adeta yığılması.

Bunları niye anlatıyorum? Çünkü hergün Reddit'te "Turner ve Hield için 2 FRP verilmez" tartışması dönüyor. 2 draft veriyorsak direk şampiyonluk adayı olmalıyız ve bu takas bunu yapmıyor deniyor. Bizim takımın draft yeteneği düşünülünce gerçekten draftlar değerli; ancak Wenbenyama'ya kadar düşemeyeceksek bir LBJ veya AD denk gelmesi çok düşük ihtimal. Matt Ryan'ın oyuna girişiyle oluşan hava bence yeterli argüman sunmalı. Eğer Ryan böyle bir hava oluşturuyorsa, Hield ve Turner gibi iyi 2 şutör harika olacaktır.

Hield, savunmadaki patatesliğine rağmen, Turner-AD-LBJ-Beverly yanında çok güzel saklanabilir. Turner, tam AD'nin istediği 5 numara: hücumda şutör, savunmada pota altında sağlam. AD'nin sağlıklı olduğu ve Gasol'le birlikte oynayabildiği çok kısa sürede bunun etkileri bence görülmüştü, sakatlıklar yüzünden gözden kaçsa da 2020-2021 sezonunda ligi savunma birincisi olarak bitirmiştik. Ayrıca bence benchimiz sanıldığından daha iyi, böyle bir 5'in yanına Reaves, Nunn, Toscana, Bryant, Schröder gayet iyi bir destek ekibi.

Turner ve Hield bence de bizi doğrudan şampiyonluk adayı yapmıyor; ama bana kalırsa LBJ ve AD'nin birlikte oynayacağı son seneleri değerlendirmek için iyi yönde bir adım olur. Ayrıca elimizde Aralık ortasından sonra takaslayabileceğimiz ve performanslarına göre iyi 3&D wingler alabileceğimiz oyuncular var. Dolayısıyla Russ/Turner-Hield takası 15-20 maç arası bir yerlerde mutlaka yapılmalı.

İkinci nokta olan Russ'ın oyuna girmesi ve takımın tamamen dağılması konusunda söyleyecek çok şeyim yok. Başka takımlardayken de durum böyleydi bana kalırsa, biz Houston'a ilk maçı kaybettikten sonra Westbrook'u savunmayarak 4-1 aldık seriyi. Savunmada 2 pozisyon top çaldı diye övülüyor da, aldığı yanlış kararlar ve takıma verdiği zarar bana kalırsa çok daha fazla. Oyuna psikolojik etkisi bile yeter.

Velhasıl, Indy takasından beklentim herkesten yüksek, o yüzden 2 FRP'yi gözü kapalı verirdim. Ama bunu Tekirdağ'daki odamdan kahvemi içerken yazıyorum ve belki de bu yüzden bir NBA GM'i olamam, bilmiyorum. Tamamen taraftar refleksiyle içimi dökmek istedim, güzel günler göreceğiz inş :')

2 tane sokabilse Beverley, oyunun ivmesi gelmiş gibiydi sanki.

Şuna da katılıyorum, bence 2 maçı da şut sokmasını beklediğimiz kişilerin sokamamasından verdik. Ama tabi mesele Walker da beklenmedik performans verdi, onu da söylemek lazım. Yine de çoğu kişiye göre sezon hakkında iyimserim, WB takasıyla iyi bir yerde sezonu bitirebiliriz görüşündeyim.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #68 : 22 Ekim 2022, 13:10 »
Moe Harkless ile çalışılıyormuş. Olsa iyi olur.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #69 : 23 Ekim 2022, 13:25 »
geldik yine bir maç gününe,hem de 22:30'muş.

rakip,bize karşı her maçını 2000 Batı Finali 7.maçının intikamı gibi oynayan Blazers.

0-3 mü yoksa 1-2 mi olacağız bakalım...