Gönderen Konu: Koç Denen Hıyar Darvin Ham  (Okunma sayısı 48957 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: Koç Darvin Ham
« Yanıtla #70 : 24 Mayıs 2023, 12:15 »
En çok sövenlerden biri bendim ama şu po macerasindan sonra kalmasını istiyorum

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #71 : 26 Mayıs 2023, 07:19 »
yok mu bir "Thank you" paylaşımı ?

Yok. Hala koç değil.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #72 : 26 Mayıs 2023, 11:58 »
kendi Tyronn Lue'muzu yarattık galiba. pasif,piyon.....

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #73 : 26 Mayıs 2023, 12:03 »
Buraya hiç güzelleme yapmaya gelmeyeceğim. Bu adam koç filan değil. Basketboldan benim kadar bile anladığını sanmıyorum.

Spoelstra'ya verseydin bu kadroyu; Denver'ı geçerdi. %99 geçerdi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #74 : 26 Mayıs 2023, 14:35 »
Sezon içinde en çok gömenlerden biri olarak bence Playoff performansı da biraz fazla negatif karşılanıyor. Eksikleri var mı var, keşke almasaydık der miyim derim, ancak Playofflarda neredeyse sezon boyunca hiç hazırlık yapmadığı bir takım ile fena iş çıkarmadı. Denver'a kaybetmemizde 3 guard sevdasının etkisi ve Troy Brown, Vanderbilt, Beasley gibi oyuncuları yavaş yavaş kaybetmesi ve aşırı reaksiyon vermesinin etkisi var mı, var. Ama baremi nereye koyduğumuz önemli. Bu adam çaylak bir koç ve çaylak hataları yaptı. Sezon başında veteranlara ezdirdi kendini ve kötü kadroyu daha da kötü kullandı. Kadro makul bir NBA kadrosuna dönüştükten sonra vasat bir performans gösterdi. Playoff'ta da vasatın üstündeydi.

Ne yazık ki kovmayacaklar, Nick Nurse ya da Kenny Atkinson topuna girmeyi kesinlikle tercih ederim. Yine de aşşşırı gömüldüğünü de düşünüyorum. Ki dediğim gibi Westbrook'u pivot oynattığı sekanstan sonra kontratı bence direkt feshedilebilirdi. Ty Lue benzetmesine de kısmen katılıyorum. LeBron sonrası NBA genelinde ve koçlar tarafından çok beğenilmesine rağmen LeBron'un piyonu algısı yapıştı çıkamıyor. Ham de kurtulamayacak.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #75 : 26 Mayıs 2023, 22:29 »
Kenny Atkinson'ın senelerdir yeni Pat Riley'miz olması hayali çıkmıyor kafamdan.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #76 : 27 Mayıs 2023, 03:00 »
Hoca değil. Playoff başarısı diye bir şey yok. Takıma hiç bir katkısı mevcut değil. Hatta geriye götürdüğü bile söylenebilir. Zerre pratik bir zekası, oyuna dokunabilecek karakter ve akıl yok. Oyuncuların gelişimine herhangi bir katkısı yok, hatta bir çok oyuncunun formunu baltaladığını söyleyebiliriz. Rotasyon oturtmakta zorluk çekiyor, rakibe göre pozisyon alamıyor.

Rezil bi koç. Hatta gördüğüm en kötü teknik ekip üyelerinden biri olabilir spor tarihindeki.

Hafızamı zorladığımda karşı pota altında Davis boş pas beklerken mola aldığını bile hatırladım. Mal...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #77 : 27 Mayıs 2023, 10:20 »
nereden nereye............

geçmişe dönüp orada kalamıyor muyuz?

içimi acıtan da şu,böyle yüksek bir tavana şahitlik ettiğimiz yıllar yaşadık. şimdi şu başımıza getirilene bakın.

şaka gibi ama komik değil.

Çevrimdışı CS_Cafer

• Rookie
  • *
« Yanıtla #78 : 31 Mayıs 2023, 07:58 »
Burada Phill Jackson, Pat Riley, bugün seçilen koçlar tam fecaat. :@

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #79 : 31 Ekim 2023, 08:13 »
Vando ve Rui de yokken, Reddish ve Prince son derece verimsizken, Max'e ne zaman süre verecek çok merak ediyorum.