Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113153 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #730 : 04 Ekim 2022, 11:39 »
Sadece ilk yarıyı izledim, ilk yarı fena değildik. Davis'in beklediğimiz gibi üçlükleri sokması, Westbrook'un ortaya koyduğu efor iyi taraflarımızdı. Davis parkede olmadığında çember savunması ve yeni gelen oyuncuların da şut atamamasi ise kötü taraflarımızdı. Özellikle 5 numaraların ikisinin de çember savunmasında yetersiz olması nedeniyle bir tane daha 5 numara almamız gerektiğini düşünüyorum. Eğer Turner gelirse bu problem yapılacak rotasyon ayarlamaları ile çözülmüş olur.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #731 : 04 Ekim 2022, 12:40 »
Russ takası olmazsa bizim durum nanay arkadaşlar

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #732 : 04 Ekim 2022, 15:46 »
Sadece ilk yarıyı izledim, ilk yarı fena değildik. Davis'in beklediğimiz gibi üçlükleri sokması, Westbrook'un ortaya koyduğu efor iyi taraflarımızdı. Davis parkede olmadığında çember savunması ve yeni gelen oyuncuların da şut atamamasi ise kötü taraflarımızdı. Özellikle 5 numaraların ikisinin de çember savunmasında yetersiz olması nedeniyle bir tane daha 5 numara almamız gerektiğini düşünüyorum. Eğer Turner gelirse bu problem yapılacak rotasyon ayarlamaları ile çözülmüş olur.

Zaten Bryant ve Jones aldık yaa pivotlarımız var baya sıkıntılı bir bakış açısıydı. Cidden Pacers takası olmak zorunda. Onun dışında sana katılıyorum ilk yarı gerçek maçlarda süre alacak topçular oynadığında takım derli toplu gözüktü. Bir tek lebron eforsuz takıldı.

Wenyen çok şaşırttı ve ciddi süre çalabilecek bir oyuncu olabilir diye düşündürttü. Bakalım diğer maçlarda nasıl olacak.

Daha bu takıma Schröder Walker Brown gelecek :P

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #733 : 04 Ekim 2022, 19:40 »
O derli toplu dediğin takım, bizden bile kötü Kings'e karşı ilk yarı götünü yırttı da 6 sayı farkı anca aldık. Zaten iş 2. yarı yedeklere kalınca takımın ne kadar yetersiz ve acınası bir durumda olduğu anında görüldü. Şu anki halimizle 40 galibiyeti göremeyiz. AD-Lebron ikilisinden birinin sakatlığı zaten olmadıkları her maçta kafadan mağlubiyet yazar.

Şampiyon takımı 2 senede, Westbrook değil, asıl Klutch'ın altına yatarak yaptığımız FA transferleri ile bitirdik.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #734 : 06 Ekim 2022, 07:06 »
Bu sene şu takımı kurarken lig sonu için hedefimiz neydi çok merak ediyorum. Özellikle Pippen gibi çöplere kontrat verirken..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #735 : 07 Ekim 2022, 05:41 »
Max Christie'nin nesini beğenip draft ettiler çok merak ediyorum. Acayip kötü oyuncu, herhangi bir şekilde profesyonel basketbol oynaması için en az 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #736 : 07 Ekim 2022, 06:05 »
Beklendiği gibi ilk altı sonra takımın yetenek seviyesi öyle bir felaket seviyeye düşüyor ki, sezon boyunca her oyuncu değişikliğinde içimizden geçileceği çok bariz. Üstelik savunma ve üç sayı isabeti açısından da geçen seneden pek de farklı olmayacağımız şu üç hazırlık maçında çok net göründü.

Bu kadar kötü bir kadro kurmak anca özel bir tahsille ve Klutch'ın köpeği olmakla mümkün.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #737 : 07 Ekim 2022, 07:00 »
Efsane kötü bir kadromuz var. Bu sene sahaya çıkacak oyunculara baktıkça kusasım geliyor.

Şampiyon takımın kıçına tekme vurduğu JTA, yeniden yapılanan Spurs'un bile senden bir bok olmaz diye sözleşme uzatmadığı 23 yaşındaki Lonnie Walker, Nets, Clippers gibi takımlarda toplam 10 maç yapamamış Wenyen gibi isimleri alıp bir şeyler olmasını bekliyorlar. Koca Lakers acınacak durumda. 

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #738 : 07 Ekim 2022, 07:20 »
Swider,Pippen JR,Walker üçlüsü

5/24 üç sayı ile göz kamaştırmış.

anlaşıldı bu sezon da "azap" günleri...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #739 : 07 Ekim 2022, 07:29 »
Geçen seneden sonra daha kötü bir 3 sayı takımı kurmak hakikaten büyük başarı ve takımda şaka gibi kanat yok. Sezon boyu hiç sakatlık olmazsa 40 galibiyeti geçemeyiz.

Darvin Ham'e yazık olacak. Umarım takım seri mağlubiyetler almaya başlayınca günah keçisi ilan edilip kovulmaz.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2022, 07:32 Gönderen: RuSTeDSouL »