Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #650 : 01 Eylül 2022, 22:41 »
Ben de oynarım bu arada he.
Genç oyunculara elgin baylor ruhunu anlatırsın  :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #651 : 07 Eylül 2022, 09:55 »
Fotoğrafa 1 dakika bakınca sadece Lakers'tan değil, komple basketboldan soğuyorsun.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #652 : 07 Eylül 2022, 11:38 »
Sezon başina kadar adam gibi takas oldu oldu aksi taktirde bitane bile maç izlemem uykuma yazık!

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #653 : 07 Eylül 2022, 13:52 »
Muhabirin kendisine “LeBron James ve Anthony Davis ile oynayacağın için heyecanlı mısın?” şeklinde bir soru yöneltmesinin ardından Beverley şöyle konuştu:

“Ben onlarla değil, onlar benimle oynayacak. Geçen sezon ben playoff yaptım fakat LeBron ve Davis yapamadı. Bu bir fark.”
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #654 : 07 Eylül 2022, 17:08 »
Ben bir şeyler olacağıni düşünmüyorum. Biraz umudum vardı ama yönetime, Pelinkanin beceriksizliğine bakınca o da uçup gitti.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #655 : 09 Eylül 2022, 01:03 »
Umarım hepimiz göt oluruz ama Westbrook ile yola devam ediyoruz hamlesiyle Beverley takasını yapan aynı takım olamaz gibi geliyor. Ne yapmaya çalıştığı bu kadar belirsiz, bu kadar dağınık takım zor bulunur. Westbrook-Beverley-LeBron-Davis-Bryant beşimiz ile ilginç bir kaos izleyeceğiz. Herkese akıl sağlığı diliyorum.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #656 : 09 Eylül 2022, 11:46 »
Westbrook-Beverley-LeBron-Davis-Bryant beşimiz ile ilginç bir kaos izleyeceğiz. Herkese akıl sağlığı diliyorum.

Şu 5, 30 galibiyet alırsa öpüp başımıza koyalım.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #657 : 09 Eylül 2022, 12:49 »
Kısa ve özellikle picknroll savunmasında başarılı olma şansı 0'a yakın. Şut açısından da kazmalık diz boyu. Beverley'in ilk beş başlama ihtimalini de pek sıcak görmüyorum. Takasla gelecek kanatları başlatırlar şut olayı için.

Lebron ile en kolay Cavs'in sistemi. Lebron + 20 şutör. Bunu kingime anlatamıyorlar mıdır ya da bunu yaptım farklı bir sistemde de başarılı olabilirim, olmalıyım diye narsistliğinden midir nedir çözemedim.
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2022, 12:53 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #658 : 09 Eylül 2022, 15:16 »
Bence artık LeBron' da pek dinlenmiyor. Herkes kafasına estiği gibi davranıyor

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #659 : 12 Eylül 2022, 10:25 »
Lebron ile en kolay Cavs'in sistemi. Lebron + 20 şutör. Bunu kingime anlatamıyorlar mıdır ya da bunu yaptım farklı bir sistemde de başarılı olabilirim, olmalıyım diye narsistliğinden midir nedir çözemedim.
bence buna taktı deneysel bir şeyler yapmaya çalışıyor
Bence artık LeBron' da pek dinlenmiyor. Herkes kafasına estiği gibi davranıyor
LeBron'u dinlememek gibi bir ihtimal var mı 2 sene daha da uzatmışken hele. Kafasına göre davranan herkes kim?

NBA'deki takas edilmesi en zor, kadromuza en uymayan adamı aldık geçen sene. Şu devirde bu adamı allayıp pullayıp birine kakalama ihtimalimiz inanılmaz düşük. Olay Pelinka'nın beceriksizliği değil maalesef buna göz yuman organizasyonumuzun en tepesinde.