Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113252 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi King James

• Laker
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #620 : 25 Ağustos 2022, 14:51 »
Yani THT bize ne katkı verdi bu sene, oyun aklı sıfır bir arkadaş, Stanley ise geçen sen savunma bu kadar kötü olduğu için sivrildi ki az çok yerleri gelen adamlarla doldu. bu iki oyuncuyu verip Baverley dışında daha iyi bir parça alabilir miydik, ya da kim bu iki oyuncuya karşılık ne verecekti.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #621 : 25 Ağustos 2022, 15:03 »
Russ takasını yapamazsak sirk gibi takımız bu sene çok eğlenceli

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #622 : 25 Ağustos 2022, 16:48 »
35 yaşındaki Patrick Beverly için dolaylı yoldan Alex Caruso, THT ve Stanley Johnson verdik.

Olay tam da budur.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #623 : 25 Ağustos 2022, 19:19 »
THT üçlüğünü çok değil biraz geliştirseydi, kontratı çok değerli hale gelebilirdi. Gelişmeyi geçtim geri gitti bile denebilir.

Hala yaşı çok genç hala sıçrayış yapabilir ama takımın 2 yıldızının yaşları sebebiyle onu verip direkt rotasyon parçası almamız lazımdı artık. Beverley'den iyisini umuyordum ama o da maç kapatacak beşte yer alabilecek bir oyuncu. Hield, Turner, Schröder hamlelerini de yaparsak kafamız rahat gireriz sezona.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #624 : 25 Ağustos 2022, 23:09 »
THT'den temelli kesmişiz ümidi belli ki... Herifi moruk Beverley için göndermişiz.

Bu sene azap. Kötü günler geride kaldı belli ki...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #625 : 26 Ağustos 2022, 13:53 »
John Wall'a benzeyecekmiş galiba RW'un sonu.

Russell Westbrook 'Likely' To Be Off Lakers Active Roster Following Patrick Beverley Trade

https://basketball.realgm.com/wiretap/268420/Russell-Westbrook-Likely-To-Be-Off-Lakers-Active-Roster-Following-Patrick-Beverley-Trade

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #626 : 26 Ağustos 2022, 14:31 »
Daha beterini hak ediyor. Evlat olsa sevilmez.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #627 : 26 Ağustos 2022, 15:10 »
Beverley takasıyla birlikte Pacers takası iyice elzemleşti. Eğer win now hareketi yapacaksak tam yapmalıyız. Eğer yapmayacaksak LeBron ve Davis'i takaslamak 2022 sezonunun tekrarını izlemekten çok daha mantıklı olacak.

Çevrimiçi King James

• Laker
« Yanıtla #628 : 26 Ağustos 2022, 15:47 »
Hield- Turner takası gerçekten yapılacak mı ? Ben yonetim ve Pelinkanin bu kadar becerikli olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #629 : 26 Ağustos 2022, 16:00 »
Yapılmazsa Beverley takası baya mantıksız oluyor. Genelde haberler 2. ilk tur draft hakkı konusunda sıkıştığı yönünde. Ama görmeden inanmamalıyız sonuçta çok fazla dezenformasyon var.

Yine de Turner 18M alan ve kontratının son yılındaki bir uzun olması, Hield'ın NBA genelinde algısının çok iyi olmaması, bu takası 1 ilk tur 1 tane de ilk tur swap'ı ile yapma ihtimalimizi gerçekçi kılıyor.

Turner/Bryant/Jones
Davis/JTA/Wenyen
LeBron/Brown
Hield/Reaves/Walker
Beverley/Nunn

Bu rotasyon kötü gözükmüyor, batıda rahat ilk 3-4 kapatır kadronun sağlık durumuna göre. Böyle bir kadro kurup şampiyon olamasak da en azından seyir zevki yüksek bir takım izleyebiliriz. Asıl işin kötü tarafı ise, Pacers takası dışında şu takıma makul bir rotasyon sağlayacak başka bir gerçekçi takas senaryosu aklıma gelmiyor. Jazz ile iki farklı takas yapacağımızı sanmıyorum ki, Jazz'den alacağımız her parça net kötü savunmacı olacağı için yine soft bir takım olma ihtimalimizi arttırır.