Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #460 : 10 Temmuz 2022, 00:03 »
Daha iyileri var, onlar da zaten 2 senedir finale çıkıp şampiyon oluyor.

Abi ne alakası var allah aşkına dediğim şeyle. Curry-Wiggins ikilisi LeBron-Davis ikilisinden daha mı iyi? Etrafına iyi takım kurmak ayrı şey benim orada anlattığım konu ayrı şey. Elinde bu kadar iyi bir ikili varken rebuilding'e gitmezsin, zorlayabildiğin kadar zorlarsın şampiyonluğu diyorum.

Bruce Brown, Donte DiVincenzo, Caleb Martin, Derrick Jones Jr, TJ Warren, Josh Okogie, Danuel House Jr., Delon Wright.. Şunların yarısı, TPLME'nin yarısına gitmişken, 2 tanesini alabile şansımız varken, geçen sene ligin savunmada en kötü SG'lerinden birini alıyoruz. Bir de yangından mal kaçırır gibi..

Danuel House ve Warren mı kanat savunması yapacak? Caleb Martin 3 yıllık imzaladı zaten 3 yıllık veremiyorduk biz. Delon Wright da benzer şekilde bizim verebileceğimizden daha yüksek bir ücrete gitti. DiVincenzo çok sevdiğim bir oyuncu, tercih edilebilirdi büyük ihtimalle sakatlık durumundan dolayı riske girilmedi. Okogie de MLE verilecek topçu değil. Bu listeden Bruce Brown isterdim ama o dahil buradaki herhangi birine teklif vermediğimize dair bir şey yok zaten. Yönetimin kanat hamlesi aramadığını kanıtlayan bir şey var da benim mi haberim yok.

Sakatlanmasaydı. Çıkıp sezon boyu adam gibi topunu oynasaydı da, takımı Bucks ile karşılaşmak zorunda kalacak durumlara düşmeseydi.

Ben sana "Irving, LeBron, Davis'in yanına 2 adam koyup maç kapatacak 5 oluşturmak zor değil. Irving-Durant ikilisinin yanına random 3 adam koymalarına rağmen şampiyon Bucks'a karşı 2-0 öne geçmişlerdi, Irving 3. maçtan sonra sakatlanana kadar seride öndelerdi" diyorum, sen sakatlanmasaydı diyorsun. Benim anlattığım şeyle ne alakası var bunun? Ad hominem'e gerek yok.

Ayrıca Irving sezon boyu çıkıp topunu oynadı zaten, bahsi geçen sezon 21-22 sezonu değil 20-21 sezonu.

Caruso, KCP, Kuzma, Morris, Green, 2 yaş daha genç Lebron, pick'n roll'de gard karşısında kolay geçilmeyen McGee ve Howard ikilisi. Ayrıca sanırım gözlerden kaçıyor, Lebron savunmada artık büyük bir yük, ve geçen sene rakiplerin en çok hedeflediği isimlerden biri oldu. 38 Yaşındaki Lebron'un savunma yapabileceğini düşünüyorsanız, rüyadan erken uyanmanızı dilerim.

Tamam bu saydıklarının takıntı yaptığın kanat savunmasıyla ne alakası var? Markieff ne arıyor orada? Hele McGee ve Howard playoff'ta birkaç maç dışında süre bile alamadılar zaten. LeBron 2016'da da savunmada yüktü, şu anki yaşıyla ilgisi yok onun, playoff'ta yaptığı savunma farklı. Heat dönemi bittiğinden beri normal sezonda savunma yapmıyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #461 : 10 Temmuz 2022, 09:15 »
Abi ne alakası var allah aşkına dediğim şeyle. Curry-Wiggins ikilisi LeBron-Davis ikilisinden daha mı iyi? Etrafına iyi takım kurmak ayrı şey benim orada anlattığım konu ayrı şey. Elinde bu kadar iyi bir ikili varken rebuilding'e gitmezsin, zorlayabildiğin kadar zorlarsın şampiyonluğu diyorum.

Ben de diyorum ki, bu ikili artık o kadar iyi bir ikili değil. AD dediğimiz adam artık ligin en iyi 10 oyuncusundan biri bile değil. Rüyadan uyanalım. Daha da değerini kaybetmeden bir önce elden çıkarılması gereken sakat köpeğin teki artık.

Danuel House ve Warren mı kanat savunması yapacak? Caleb Martin 3 yıllık imzaladı zaten 3 yıllık veremiyorduk biz. Delon Wright da benzer şekilde bizim verebileceğimizden daha yüksek bir ücrete gitti. DiVincenzo çok sevdiğim bir oyuncu, tercih edilebilirdi büyük ihtimalle sakatlık durumundan dolayı riske girilmedi. Okogie de MLE verilecek topçu değil. Bu listeden Bruce Brown isterdim ama o dahil buradaki herhangi birine teklif vermediğimize dair bir şey yok zaten. Yönetimin kanat hamlesi aramadığını kanıtlayan bir şey var da benim mi haberim yok.

Daha iyi savunma yaparlar yapamazlar bilemem ama Walker'ın gard bile savunamadığı ortada; tekrarlayayım, geçen sene pozisyonunda ligin en kötü savunmacılarındandı ve üstelik forvet bile savunmuyor. Ki Okogie örneğinde dediğin gibi, MLE etmeyeceği için elalem MLE'yi bölüp onun gibi adamlardan iki tane kapattı. Yani bir MLE parasına, mesela Okogie ve DJJ yapabilirdik.

Yönetimin kanat hamlesi aramadığını kanıtlayan bir şeyim var; Walker dışında bu saydığım isimler transferin ilk günü imzalamadı. Biz ise Walker'a yangından mal kaçırır gibi imza attırdık. Bu bile neyin ne olduğunu benim açımdan gösteriyor. Klutch olsun bizim olsun.

Ben sana "Irving, LeBron, Davis'in yanına 2 adam koyup maç kapatacak 5 oluşturmak zor değil. Irving-Durant ikilisinin yanına random 3 adam koymalarına rağmen şampiyon Bucks'a karşı 2-0 öne geçmişlerdi, Irving 3. maçtan sonra sakatlanana kadar seride öndelerdi" diyorum, sen sakatlanmasaydı diyorsun. Benim anlattığım şeyle ne alakası var bunun? Ad hominem'e gerek yok.

Ayrıca Irving sezon boyu çıkıp topunu oynadı zaten, bahsi geçen sezon 21-22 sezonu değil 20-21 sezonu.

Ad hominem yapmıyorum. Demek ki, 3 ismin yanına random 2 adam koyman yetmiyormuş. Ama hepsinden öte sakatlanmasaydı. Olasılıklar beni ilgilendirmiyor, sonuç önemli. Bu sene de Middleton sakatlanmasaydı denebilir. E sakatlanmasaydı, bana ne.

Ayrıca olası bir Irving takasını ya kafa kafaya yapacağız, ya da 1 verip 2 alacağız ve bu durumda da kadro dolacak. Aynı şeyi tekrar soruyorum, savunmayı hangi Klutch oyuncusu yapacak?

Tamam bu saydıklarının takıntı yaptığın kanat savunmasıyla ne alakası var? Markieff ne arıyor orada?

Eyvallah, kanat savunmasıyla alakaları yoksa söylenecek bir şey de yok. O yüzden Markieff'in 2020'de ne kadar kritik katkı verdiğini anlatmaya gerek kalmadı. 38 yaşına gelmiş Lebron'dan da savunma katkısı beklemeye devam edin ne diyeyim.

Irving geldiğinde, sorunların çözüleceği inancını taşımaya devam edin, inanmak güzel bir şeydir. Ama bir boku çözmeyecek zira berbat bir kadromuz var. Forvet ve 5 numara yokken, ve artık bu eksikleri kapatma penceresi kapanmışken, Kyrie geçen sene 33 galibiyet alan takıma maksimum 13-15 galibiyet fark ettirir o da belki 6. sıradan play off'a girmemizi sağlar.

NOT: Şimdi tekrar saydım da, takımda 8 Klutch oyuncusu var, yani kadronun yarısı. Şu rezalet size koymuyorsa daha ne koyar bilemeyeceğim.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #462 : 10 Temmuz 2022, 09:42 »
realgm'e yeni inciler dökülmüş.

Nets Won't Trade Kyrie Irving For Russell Westbrook Without Draft Picks Coming Back

bir diğer haberde de Eric Gordon/Buddy Hield/Kyrie Irving ile ilintili olduğumuz yazıyor.

"hamleler henüz bitmemiş" demiş Rob bey

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #463 : 10 Temmuz 2022, 23:34 »
Rob gerizekalısi, beceriksizi bi sussun, takas olacağına olan inancım çok azaldı, lige gene böyle başlarız hatta inşallah play-off bile yapamayız da LeBron, Ad, Russ, Pelinka , Klutch hepsi defolup gider

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #464 : 10 Temmuz 2022, 23:46 »
Rob gerizekalısi, beceriksizi bi sussun, takas olacağına olan inancım çok azaldı, lige gene böyle başlarız hatta inşallah play-off bile yapamayız da LeBron, Ad, Russ, Pelinka , Klutch hepsi defolup gider

Hocam her gün buraya gelip takas hala olmadı mı diyip sinir krizi geçiriyorsun, biraz sakin. Durant takasını isteyeli 1 hafta, Irving opsiyonunu kullanalı 10 gün oldu daha. Sezonun başlamasına 3 ay var. Futbol değil ki bu, transferlerin yaz kampına yetişmesi gereksin.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #465 : 10 Temmuz 2022, 23:57 »
Hocam valla haklısıniz:) ama elimde değil takımın iyi olmasını ve bazı şeylerin mantıklı şekilde yapılmasını istiyorum

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #466 : 11 Temmuz 2022, 07:02 »
Max Christie dümdüz bir adam, aşırı ham. Bu sene katkı falan veremez. Jeannie olsam, ben bunun için mi draft parası verdim diye ofisi basardım. 

Cole Swider'ın pek bir numarası yok ama iyi şutör. Topu elinden çok hızlı çıkarması da büyük artı.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #467 : 11 Temmuz 2022, 11:03 »
Bugün, gece de bi bok olmamış diye kalkılıyorsa artık... Bence beklentiye girmeyin dostlar. Beklenti insanı bitiriyor. Bu yıllar king eğlendirmesi şeklinde geçecek belliydi. Bu güruhun, modern mafyanın elinden kurtulur camia elbet. Herkese sabırlar diliyorum.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2022, 11:38 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #468 : 11 Temmuz 2022, 11:39 »
Aksine NBA camiası Kyrie takasına kesin gözüyle bakıyor, tüm Summer League dedikoduları bu yönde. Sadece ne zaman olacağı konusunda emin değillermiş, bunun nedeni de Durant takasının beklenmesi olduğu söyleniyor. Durant'ten önce bir takas olması pek olası değil.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #469 : 11 Temmuz 2022, 14:32 »
Kyrie'den beklentiye neden olanlar utansın o zaman diyim. Denize düşen yılana sarılır hesabı.