Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #400 : 06 Temmuz 2022, 12:37 »
Whiteside kadar savunmada bitik olup bir şeye yarıyormuş gibi görülen adam görmedim. Mümkünse et yığını kontenjanı Bryant ile tamamlanmış olsun. Şutu kim sokacak diyesi geliyor insanın.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #401 : 06 Temmuz 2022, 13:26 »
Kyrie takasinda ilerleme kaydedilemedigi söyleniyor. Acaba sezon başlayınca mi yapacaklar bu takası. Biz dışında kimse istemiyor Kyrie'yi. Nets Kyrie'nin sezon başında su kaynatıp maçlara çıkmayacağını tahmin ediyordur bence bu işi bu kadar uzatmanın ne anlamı var.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #402 : 06 Temmuz 2022, 15:20 »
Whiteside kadar savunmada bitik olup bir şeye yarıyormuş gibi görülen adam görmedim. Mümkünse et yığını kontenjanı Bryant ile tamamlanmış olsun. Şutu kim sokacak diyesi geliyor insanın.
Söylediklerine katılıyorum fakat en azından ribaund konusunda takıma yardımcı olur. Thomas ve Damian rotasyonu ile sezona girersek sıkıntı olur. Free olarak alabileceğimiz 5 numaraların sayısı da sınırlı. Alabileceğimizi bilsem Cousins'i isterim, en azından hücumda çeşitlilik yaratır. Ama onun da Boston ile anıldığını gördüm.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #403 : 06 Temmuz 2022, 15:51 »
Alabileceğimizi bilsem Cousins'i isterim, en azından hücumda çeşitlilik yaratır. Ama onun da Boston ile anıldığını gördüm.

Cousins gölgesini bile savunamıyor artık, bize uzak Celtics'e yakın olsun. O yüzden bence kalan 5'ler içinde en ideali Thompson gibi görünüyor. En azından gölgesine aşina bir abimiz.

Şu kalan FA'ler içinden Thompson yerine yedek PG olarak Schröder, kanat olarak da Lamb ve Kessler alsak belki ilk turu geçecek konuma gelebiliriz. Bunlara ek olarak takasla Kyrie ve Harris de gelirse konferans finalinde elenmemiz için bir neden kalmıyor. 

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #404 : 06 Temmuz 2022, 18:54 »

Şu kalan FA'ler içinden Thompson yerine yedek PG olarak Schröder, kanat olarak da Lamb ve Kessler alsak belki ilk turu geçecek konuma gelebiliriz. Bunlara ek olarak takasla Kyrie ve Harris de gelirse konferans finalinde elenmemiz için bir neden kalmıyor. 

Şunu dedim de kadroda 1 kişilik yer kalmış. Yine FA sürecini adam akıllı 1 kanat bile almadan bok gibi geçirdik. Yapımda emeği geçenlerin cibiliyetini sikeyim.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #405 : 06 Temmuz 2022, 19:06 »
"Thank you Carmelo,Thank you Dwight" paylaşımları gelmediğine göre bunların durumu ne olacak?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #406 : 06 Temmuz 2022, 19:27 »
Şunu dedim de kadroda 1 kişilik yer kalmış. Yine FA sürecini adam akıllı 1 kanat bile almadan bok gibi geçirdik. Yapımda emeği geçenlerin cibiliyetini sikeyim.

Bryant'ın gelmesiyle 13 kişi olmadı mı kadro?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #408 : 06 Temmuz 2022, 22:44 »
Bugün yarin biter

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #409 : 06 Temmuz 2022, 22:47 »
Spurs'un istediği 2 draft hakkını verecek olsak zaten Nets'le de şimdiye biterdi gibi geliyor. Tabii Nets Westbrook'un kontratını istemediği için bitmemiş de olabilir.

Benim ilk tercihim Pacers'ın da dahil olduğu ve Hield-Turner ikilisinden en az birini aldığımız üçlü bir takas olur ama yukarıdaki senaryoya da hayır demem.